Warning: include(block.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/hotpot.se/public_html/php/gbhsb/index.php on line 3

Warning: include(block.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/hotpot.se/public_html/php/gbhsb/index.php on line 3

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'block.php' for inclusion (include_path='.') in /var/www/hotpot.se/public_html/php/gbhsb/index.php on line 3
Forum / gstbok - Om HSB/Brf, BoRevision och BoLina - anslagstavla
Sida: << | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | >> | Nästa   av 276 sidor.
Bokmärke   Index   [Meny]    / visa    till
Startsida, Bolina, BoRevision, Riksbyggen, SBC - Allt om bostadsrätter

Nytt forum (ersätter gamla forumet)TÄNKVÄRT

Det krävs ett helt nytt sätt att tänka
för att lösa de problem vi skapat
med det gamla sättet att tänka.
Albert Einstein


Kristina

Pensionärsutflykter

Det fungerar likadant i min förening, och i min systers förening. Det är alltid den eviga bingokvällen eller någon annan enkel och tråkig fritidssyselsättning för de som tillför minst i föreningen.

Aldrig någonsin finns det något som är riktat till de yngre. De under 50 år tycks vara en helt bortglömd grupp inom HSB, för inget görs någonsin för dem.

November 25 2007 (3199) e
    Kommentar av Admin
Jo, det är nog så det oftast fungerar i föreningarna.

Det finns naturligtvis undantag. Det finns brf:ar som har fredagsfester med öl från egen tank, det finns föreningar med bordtennisbord, det finns föreningar med "snickeriverkstad", etc.

Men när det gäller huvudorganisationen HSB så kan man däremot fråga sig om de någonsin i historien gjort ett enda arrangemang, en enda aktivitet eller en enda åtgärd som inte varit direkt riktad mot pensionärer (utom när det gäller en enda sak; bredband).

Det kommer att straffa sig. Att HSB inte vill göra sig attraktiva för de yngre gör att den redan extremt höga medelåldern i HSB kommer att bli om möjligt ännu högre. Yngre kommer i allt mindre utsträckning vilja flytta till ett HSB-hus. Dvs det nästan obefintliga engagemanget kommer inte att öka, det riskerar i stället att gå från 98 % oengagerade medlemmar till i praktiken 100 % oengagerade medlemmar.


Off Topic

Läs hur HSB Malmös valberedning får 92.000 kronor i arvode för ett enmansjobb som tar upp till 1 ½ timme att utföra.

Utskick från valberedningen

Valberedningen vill inte vara åtkomlig via epost och de vill inte heller avslöja hur man i övrigt ska kunna nå dem skriftligen.

Notera också att valberedningen inte ens kan sina egna telefonnummer!

Nästa inlägg
Upp - Nästa sida
   

Sveriges enda forum för alla brf-medlemmar

Sveriges största forum för alla i bostadsrätt (HSB, Riksbyggen, SBC).
Här diskuteras allt som hör till bostadsrätter;
demokrati, öppenhet, insyn, information, medbestämmande,
rättigheter, lagar, styrelsens ansvar, stamrörsbyte, etc.
Startsidan om bostadsrättsföreningar

Riksbyggen

Länka gärna till detta forum


Sök bland detta forums inlägg
Sök bland Admins kommentarer
Du kan för närvarande enbart söka på en söksträng åt gången (dvs du kan inte söka på ord som inte kommer direkt efter varandra).


Databas hittas ej.