Sida: << | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | >> | Nästa   av 276 sidor.
Bokmärke   Index   [Meny]    / visa    till
Startsida, Bolina, BoRevision, Riksbyggen, SBC - Allt om bostadsrätter

Nytt forum (ersätter gamla forumet)Sveriges största forum för alla i bostadsrätt

Ett nytt forum för bostadsrätter har startats upp.
Länken till detta forum är http://hotpot.se/forum.

- - - Efterlysning - - -
Tips önskas om bra bostadsrättsföreningar i Malmö!

Skriv till media ! NU !!!

Klicka här för att läsa hotelsebrevet från styrelsen i Myggans förening
Ogiltig stämma                     "Budord för styrelsen"
Vad gäller för ledningarna i din lägenhet?

Klicka här för att se priser för bredband i HSB Bolina-nätet

Utsatt för telefonspam? Tipsa gärna om telefonnummer i detta forum!TÄNKVÄRT

Det krävs ett helt nytt sätt att tänka
för att lösa de problem vi skapat
med det gamla sättet att tänka.
Albert Einstein


myggan
E-post

HJÄLP!
Den sista februari skall motionerna vara inne...
Har fått ihop en del , men skulle vilja ha flera och då skulle det vara bra med lite hjälp från detta eminenta forum!
Lägg ut förslag på motioner här eller mejla mig!
(klicka på bollen)

Thomas:
"rena påhopp och lögner om min förening"
Vad är lögner och vad är påhopp i din förening Thomas?
Din styrelse skriver inte här eller?
Till skillnad från stephan VÅGAR inte jag skriva vad jag vet om "våran" förening!
Vet du varför?Jo man kan bli påhoppad och utsatt för lögner mm!
Tycker du att det är rätt att man blir hotad med vräkning för att man uttalar sig i tal och skrift?


23/02 2007 (2002) e
    Kommentar av Admin

Du har runt 200 förslag på motioner under punkt 1 på startsidan för dessa bostadsrättssidor.

De flesta av dessa motioner (främst de från 2007) kan du ganska enkelt justera så att de passar din förening. Det är bara att kopiera fritt .

Med mina förslag på motioner kan om inte annat en diskussion komma igång i föreningen, om hur det egentligen borde fungera.


PS.
För alla som har HSB som sköter den administrativa förvaltningen så kommer jag att lägga ut en lista med hur man ställer frågor (punkt för punkt) på årsredovisningen, med förslag/exempel på frågor för varje punkt i årsredovisningen.


Thomas

Bredbandsbolaget lämnar endast ut personuppgifter som hör till ett ipnummer, till brottsutredande myndighet. Det vill säga polis.

Admin, jag tycker det lika lågt som glocalnet att hota med detta. Stänga av från forumet är ok. Det har du din fulla frihet att göra.

Det finns mängder av inlägg i detta forum som är rena påhopp och lögner om min förening och dess styrelseledamöter, vilket borde få samma följder i så fall...

23/02 2007 (2001) e
    Kommentar av Admin
Du får tycka vad du vill.
Reglerna i mitt forum är till för att följas (och tro mig när jag säger att jag är fullt beredd att dra detta till rättslig prövning).

Om jag skulle komma hem till dig i din bostadsrätt i Myggan och du inte ville att jag skulle spotta på ditt golv, tycker du inte att det skulle vara bra om jag respekterade dina regler då?

Du har alla möjligheter att förneka ev. lögner, och du får gärna göra detta (så här långt har jag bara sett dig klaga på oväsentliga saker, som antalet balkonger, så jag undrar vad det egentligen är för lögner du avser). Men det ska göras på ett snällt sätt.
De enda som brutit mot reglerna i detta forum är i princip du och "Fd ledamot i brf".

Vi har svart på vitt hur styrelsen i din förening betett sig mot Myggan, och detta är information som talar för sig själv avseende hur usel denna styrelse är. Så här uschliga styrelser har inget att göra i brf:ar och de måste rensas ut.

Sedan har jag inte sagt att bredbandsbolaget skulle lämna ut personuppgifter som hör till ett ipnummer. Jag vet redan vad jag behöver veta.

PS.
Det är av inget intresse i denna fråga men det är inte alls sant att Bredbandsbolaget bara lämnar ut personuppgifter till polis och åklagare.


G-I

Jag är så förbannad på dig "Fd ledamot".

För det första har Stephan material som visar att styrelsen i hans förening ljuger och fuskar och stjäler. Att kalla dem för ljögnare är då väl rätt. Dina påhopp på honom är av en annan natur, när du t.ex. pratar om hans psykisk hälsa. Stephan behöver motargumentation, som alla vi andra gör. Ställ frågor på ett hyygligt sätt i ställer, om du kan.

Varför anmäler inte Stephan styrelsen till polisen vet inte jag. Sånt kan kosta mycke. Kan vara något privat anledning, vet inte. Anmäler du alltid alla som du ser gör fel?23/02 2007 (2000) e


Sven (meldem)
Hemsida

Jag använder alltid Firefix och felet med skräptecknen uppstod idag. Jag har testat att rensa cachen och ladda om sidan, men jag får samma fel hela tiden om adressen är med index.php på slutet. Du kan se hur det ser ut i länken i bollen.

23/02 2007 (1999) e
    Kommentar av Admin
Ja, blir lite svårläst med alla dessa frågetecken
Ser inte ut som det strul jag hade temporärt med Firefox igår.

Sitter nu med Firefox 2 (2.0.0.1) och det funkar utmärkt även med index.php (det är samma sida, enda skillnaden är att med index.php - dvs om man klickar på texten "visa" ovan - får man med raden med solens upp- och nedgång). Har testat på två burkar. Inga problem.


Fd. ledamot i brf

När det gäller påhopp så bör man nog stänga av Stephen lika väl om mig då, alla inläggen han skriver om sin styrelse o styrelsemedlemmarna är ju bara påhopp. Namnger personer om förskingring, lögner o gud vet allt.

Och G-I, om han nu har så mycket matriel om fiffel varför polisanmäler han inte styrelsen då? Det har jag frågat 100 gånger här. Självklart ska en styrelse som förskingrar m m få stå för det men då ska man ju ha en ekoutredning o fällas i domstol.

Sitta här o skriva har ingen verkan (inte den han vill iaf).

o admin: Jag tror det knappsat det har någon betydelse om du skulle anmäla mig till Bredbandsbolaget, dom lär nog inte stänga av min uppkoppling för att du tycker det.

Trevlig helg!

23/02 2007 (1998) e
    Kommentar av Admin
Ja, Stephan skriver om sin styrelse. Denna styrelse har naturligtvis all rätt att här bemöta vad Stephan skriver, men denna styrelse har valt att inte göra så. Det finns inget i reglerna för detta forum att Stephan inte får skriva vad han tycker om sin styrelse eller avslöja vad som pågår bakom denna styrelses lyckta dörrar. Läs gärna reglerna en gång till.

Som en liten kommentar till din fråga till G-I så kan jag ställa en motfråga.
Varför tror du att så många styrelser kommer undan med lag- och stadgebrott?
Det är samma svar på denna fråga som på din fråga.

Ännu en kommentar.
En granne till mig (till min sommarstuga) har år 2003 begått ett allvarligt brott med urkundsförfalskning, där han lurat till sig pengar från olika håll under förespegling att det fanns en förening (som bevisligen ej finns). Ett brott som ger upp till 2 års fängelse. Han borde sitta bakom lås och bom. Men han har klarat sig helt och hållet från alla brottsliga handlingar som han begått. Alla bevis finns svart på vitt för de brott han begått. Men vi lever i ett land där man kan begå brottsliga handlingar utan att straffas för detta (rättssystemet är inte riktigt vad det borde vara).

Du tror inte Bredbandsbolaget skulle stänga av din uppkoppling för att du bryter mot reglerna i detta forum? Well, fortsätt med dina påhopp och personangrepp så får vi se (och ett tips är att läsa igenom vad som står i ditt avtal med Bredbandsbolaget).


G-I

Admin, kan du inte stänga av "Fd ledamot i brf" ? Han bara gör påhopp, kommer aldrig med något konstruktivt. han bryter mot anständghets regler jämt. Han skrev några inlägg tidigare: "Stephen gå till doktorn på undersökning o be han börja uppifrån."
Han är inte värd detta underbara forum. Blir bara ledsen att läsa hans sjuka inlägg. Han bara använder sin fantasi på fel saker.

Vill bara också säga att jag hälsa på Stephan igår. Såg jobbet han hade gjort för att avslöja all fiffel i hans förening. Väldigt imponerande.


23/02 2007 (1994) e
    Kommentar av Admin
OK, jag ger nu "fd ledamot i brf" en absolut sista chans till bättring.
Fd ledamot i brf, som jag sagt så många ggr förr, klaga gärna, men på ett konstruktivt sätt, och utan personangrepp på det fula sätt som du nu gjort.
En gång till och jag kommer att anmäla dig till din bredbandsoperatör och be dem stänga ner din uppkoppling, och/eller stänga av din åtkomst till detta forum.

Det finns ingen anledning till att förolämpa varandra bara för att man är av olika åsikter.

Ang. Smileys:
Det är vissa teckenkombinationer som ger vissa smilisar.
Några av de kombinationer som jag valt är inte bra eftersom de kan skrivas utan avsikten att det ska bli en smiley.

Dessa är;
) : - som utan mellanslag ger resultatet 3
) ; - som utan mellanslag ger resultatet 3
samt, den du angav;
; ? - som utan mellanslag ger resultatet 3

Jag har väldigt många smilies (alla visas genom att klicka på plus-tecknet, vänster om "Skicka"-knappen, på sidan där man skriver inlägg). Min fantasi på teckenkombinationer tog slut, men jag ska fixa detta framöver. Det ska vara riskfritt i övrigt.


Fd. ledamot i brf

Ja Stephen du tolkar saker o ting som fan läser bibeln. Svara istället på det du påstod, vart tjänar HSB pengar på en vräkning jmf med en vanlig lghaffär?

Du har så korkade inlägg att man orkar inte kommentera men ibland gör jag det. O hoppas att dom som läser dina inlägg tar det med en nypa salt.

Det finns ca 4000 föreningar i landet o nu vet dom flesta att Vädurens styrelse är kass efter det att du inte blev omvald.

O förhoppningsvis den enda förening som så dåligt.

23/02 2007 (1993) e


stephan

GP

Ja det stod i gårdagens nättidning.
Lag om individuell elmätning är fortfarande bara på förslag. Ej behandlat av Riksdagen, snarare 2011, samma som postlådor i entren.

Haubitsen i Stockholm de sänkte sin avgift den 1 januari med 12%, rekord?
Deras hemsida är informationsrik.

Jag är så avundsjuk!!!!


23/02 2007 (1992) e


stephan

Skitavtal

Läs F.D:s inlägg nedan om vad som ingår i hans förenings avtal, läs sedan att föreningen och HSB delar på..."Hur tjänar HSB pengar vid en vräkning? Vid en försäljning av brflgh så delar HSB o föreningen 50/50 på överlåtelseavg o det är det enda dom "tjänar".

Detta tolkar jag som att först får f.d:s förening betala överlåtelser i avtalskostnader sedan får HSB 504kr per överlåtelse???
Inget skitavtal????

En överlåtelseavgift med belopp 2,5% av prisbasbeloppet betalas av säljaren. Med prisbasbeloppet för 2007 (40 300 kronor) blir avgiften: 1 008 kronor

För varje pantförskrivning uttas en administrativ avgift på 1% av prisbasbeloppet. Med prisbasbeloppet för 2007 (40 300 kronor) blir avgiften: 403 kronor22/02 2007 (1991) e


stephan

HSB

Ibland hittar man ljusglimtar i mörkret!!
Detta gäller inte Väduren Tyvärr!!!!

"Resultat av extrastämman 13 februari. Resultatet av voteringen i frågan om vår förening ska begära utträde ur HSB blev: 39 st JA till utträde, 1 st NEJ till utträde. Då 98% av de röstande vid denna stämma röstat ja till utträde ur HSB beslutades det att ge styrelsen mandat att ombesörja ett utträde snarast. (070213)"


22/02 2007 (1990) e
    Kommentar av Admin
Vilken förening?

Upp - Nästa sida
   

Sveriges enda forum för alla brf-medlemmar

Sveriges största forum för alla i bostadsrätt (HSB, Riksbyggen, SBC).
Här diskuteras allt som hör till bostadsrätter;
demokrati, öppenhet, insyn, information, medbestämmande,
rättigheter, lagar, styrelsens ansvar, stamrörsbyte, etc.
Startsidan om bostadsrättsföreningar

Riksbyggen

Länka gärna till detta forum


Sök bland detta forums inlägg
Sök bland Admins kommentarer
Du kan för närvarande enbart söka på en söksträng åt gången (dvs du kan inte söka på ord som inte kommer direkt efter varandra).Det kan vara intressant att se vem som hittar till
detta forum, så fyll gärna i vilken kategori du tillhör.

Sida 1
Sida 2
Sida 3
Sida 4
Sida 5
Sida 6
Sida 7
Sida 8
Sida 9
Sida 10 Sida 11
Sida 12
Sida 13
Sida 14
Sida 15
Sida 16
Sida 17
Sida 18
Sida 19
Sida 20 Sida 21
Sida 22
Sida 23
Sida 24
Sida 25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271


Tid: 21/03-2023 05:10:05 GMT (UTC+2 sista sön i mars - sista lör i okt, annars UTC+1)

1 användare totalt idag - 1 online - Senaste besök: