Warning: include(block.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/hotpot.se/public_html/php/gbhsb/index.php on line 3

Warning: include(block.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/hotpot.se/public_html/php/gbhsb/index.php on line 3

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'block.php' for inclusion (include_path='.') in /var/www/hotpot.se/public_html/php/gbhsb/index.php on line 3
Forum / gstbok - Om HSB/Brf, BoRevision och BoLina - anslagstavla
Sida: << | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | >> | Nästa   av 276 sidor.
Bokmärke   Index   [Meny]    / visa    till
Startsida, Bolina, BoRevision, Riksbyggen, SBC - Allt om bostadsrätter

Nytt forum (ersätter gamla forumet)TÄNKVÄRT

Det krävs ett helt nytt sätt att tänka
för att lösa de problem vi skapat
med det gamla sättet att tänka.
Albert Einstein


Micke1

Inbjudan till ostkvällen låg ute på HSB Malmös hemsida i samma artikel som bussutflykten till Danmark. Tror även att den var ute i pressen.


November 24 2007 (3198) e
    Kommentar av Admin
När jag nu går in på HSB Malmös webbplats för att specifikt söka om bussutflykter och ostprovningar så går det inte ens nu att hitta något om dessa arrangemang.
Det måste i såfall varit information som inte arkiverats (allt som skrivs på HSB Malmös webbplats borde arkiveras!!!).

Men om det stämmer som du säger att det legat ute på nätet så förmodar jag att dessa festiviteter varit egenfinansierade av medlemmarna.

Men på HSB Malmös webbplats har man i alla fall definitivt inte vågat lägga ut något om HSB Malmös stundande styrelseparty i Köpenhamn den 25:e och 26 januari 2008.
Detta är emellertid icke egenfinansierat, utan där får medlemmarna i respektive förening dela på dessa kostnader för sin styrelse.Nu ligger väl kanske inte det i HSB Malmös intresse, men det skulle ha varit kul om HSB någon gång arrangerade något för de yngre i HSB, och då inte nödvändigtvis tonårsåldern, utan de under 40 år, som inte vill åka på pensionärsutflykter.

De över 40 får då naturligtvis gärna haka på om de råkar ha samma intresse, precis som att de yngre får haka på pensionärsutflykterna om de är intresserade av dessa.

Men tyvärr, allt som HSB gör har en klar och tydlig inriktning mot pensionärerna.

Tråkigt att HSB (alltså inte bara HSB Malmö, utan hela HSB) inte förstår värdet i att göra HSB intressant att bo i även för de som ännu inte hunnit uppnå pensionsåldern.


Tillägg:

Det stod i reklamtidningen "Hemma i HSB" (som jag sagt upp eftersom det är sällan jag hittar något läsvärt där, i motsats till andra betydligt intressantare HSB-skrifter, som tyvärr endast kommer ett fåtal till del).

Vin- och ostprovningen den 15/11 kostade 360 kr per person.

Bussturen till Köpenhamn den 19 och 22 september kostade 575 kr per person.

Filmen om Turning Torso och museum med busstur kostade 330 kr per person.

Inga specialla aktivitetet för de som är lite yngre.

Vin- och ostprovningen samt Köpenhamnsturen skulle säkert vara intressant och kul även för de yngre, men jag tror många är rädda för att den som ligger närmast sin egen ålder skulle kunna vara ens farmor/farfar, och kanske man inte vill spendera dagen att diskutera bingo eller hur man stickar en tröja.

Och jag väntar fortfarande på att HSB Malmö lägger ut info om 2.500 kronorsturen (per person) till Köpenhamn i januari för styrelserna. Men detta tror jag inte är något som man vill ska komma till medlemmarnas kännedom.Turning Torso

HSB Malmös högkvarter

Byggt av medlemmarnas pengar

hotpot.se/forum

Nästa inlägg
Upp - Nästa sida
   

Sveriges enda forum för alla brf-medlemmar

Sveriges största forum för alla i bostadsrätt (HSB, Riksbyggen, SBC).
Här diskuteras allt som hör till bostadsrätter;
demokrati, öppenhet, insyn, information, medbestämmande,
rättigheter, lagar, styrelsens ansvar, stamrörsbyte, etc.
Startsidan om bostadsrättsföreningar

Riksbyggen

Länka gärna till detta forum


Sök bland detta forums inlägg
Sök bland Admins kommentarer
Du kan för närvarande enbart söka på en söksträng åt gången (dvs du kan inte söka på ord som inte kommer direkt efter varandra).


Databas hittas ej.