Warning: include(block.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/hotpot.se/public_html/php/gbhsb/index.php on line 3

Warning: include(block.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/hotpot.se/public_html/php/gbhsb/index.php on line 3

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'block.php' for inclusion (include_path='.') in /var/www/hotpot.se/public_html/php/gbhsb/index.php on line 3
Forum / gstbok - Om HSB/Brf, BoRevision och BoLina - anslagstavla
Sida: << | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | >> | Nästa   av 276 sidor.
Bokmärke   Index   [Meny]    / visa    till
Startsida, Bolina, BoRevision, Riksbyggen, SBC - Allt om bostadsrätter

Nytt forum (ersätter gamla forumet)TÄNKVÄRT

Det krävs ett helt nytt sätt att tänka
för att lösa de problem vi skapat
med det gamla sättet att tänka.
Albert Einstein


Admin

Sorglig styrelse

Se nedan!

September 26 2007 (2933) e
    Kommentar av Admin

Denna sorgliga ursäkt för styrelse som sitter i min brf har lyckats med bedriften att t.o.m. göra fel i en så simpel sak som att kopiera HSB:s normalstadgar.

Jag brukar säga att om det går att göra fel så lyckas denna styrelse göra fel. Jag får tydligen utöka detta till att styrelsen lyckas göra fel t.o.m. där det är i princip omöjligt att göra fel.

Det tog mig cirka 20 sekunder att se att den kopia av normalstadgarna som styrelsen presenterat som sitt förslag till medlemmarna är ogiltig och aldrig hade kunnat godkännas.

Det sitter fem personer i denna styrelse, men inte en enda av dessa har tydligen ens bemödat sig med att läsa igenom stadgarna en enda gång!
Och Bengt, du är faktiskt en av dessa! Med tanke på inkompetensen i styrelsen du sitter i så vilar det en extra tung börda på dig. Det håller inte att du sover dig igenom styrelsemötena i min förening och du måste dubbelkontrollera varje liten sak som varje ledamot i denna styrelse företar sig!

Ej heller suppleanten i styrelsen eller de två okunniga internrevisorerna har reagerat.

Jag skulle ha kunnat låta bli att säga något om stadgarna och sedan hade stämman fått göras om, men nu kan styrelsen tacka sin lyckliga stjärna för att jag inte behandlar styrelsen lika illa som styrelsen behandlar mig och andra medlemmar.

Men jag skulle ändå rekommendera hela styrelsen att frivilligt lämna sina poster. Detta kommer ni säkert aldrig att göra. I alla fall inte så länge ni lyckas sitta med kanske Sveriges högsta arvoden.

Detta säger väl kanske också en del om medlemmarna. En av Sveriges sämsta styrelser med ett av Sveriges högsta arvoden. Hur dumma är medlemmarna som bara accepterar detta?

Tilläggas kan att denna sopiga styrelse inte ens brytt sig om att lägga in de förändringar inom det område som "H.R. Ordf" tagit upp i tidigare inlägg, och som medlemmarna i min förening på tidigare stämma varit överens om.

Jag fasar inför att låta denna sanslöst inkompetenta styrelse hantera ett projekt som berör 10-20 miljonor kronor. Det kan bara gå åt skogen, och det kommer att stå medlemmarna dyrt. Mycket dyrt! Men jag kan lova att HSB kommer få stå sitt kast när det blir fel!
När det gäller beslutet om projektering av stambyte (som jag faktiskt fortfarande inte vet om det är vad det handlar om) så har jag nu skickat en fråga till Bengt om man måste uppfinna hjulet varje gång samt vilka brf:ar i Malmö som genomfört stambyte under de senaste 5-10 åren.

Jag kan sedan se att det är ett antal brf:ar bara i Malmö som snart måste ta in anbud på stamrörsbyte. Varför i jösses namn ser HSB inte till att dessa föreningar går ihop och gör en gemensam utredning? Det är skrämmande att se hur lite samordning det finns i denna organisation!

Nästa inlägg
Upp - Nästa sida
   

Sveriges enda forum för alla brf-medlemmar

Sveriges största forum för alla i bostadsrätt (HSB, Riksbyggen, SBC).
Här diskuteras allt som hör till bostadsrätter;
demokrati, öppenhet, insyn, information, medbestämmande,
rättigheter, lagar, styrelsens ansvar, stamrörsbyte, etc.
Startsidan om bostadsrättsföreningar

Riksbyggen

Länka gärna till detta forum


Sök bland detta forums inlägg
Sök bland Admins kommentarer
Du kan för närvarande enbart söka på en söksträng åt gången (dvs du kan inte söka på ord som inte kommer direkt efter varandra).


Databas hittas ej.