Warning: include(block.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/hotpot.se/public_html/php/gbhsb/index.php on line 3

Warning: include(block.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/hotpot.se/public_html/php/gbhsb/index.php on line 3

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'block.php' for inclusion (include_path='.') in /var/www/hotpot.se/public_html/php/gbhsb/index.php on line 3
Forum / gstbok - Om HSB/Brf, BoRevision och BoLina - anslagstavla
Sida: << | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | >> | Nästa   av 276 sidor.
Bokmärke   Index   [Meny]    / visa    till
Startsida, Bolina, BoRevision, Riksbyggen, SBC - Allt om bostadsrätter

Nytt forum (ersätter gamla forumet)TÄNKVÄRT

Det krävs ett helt nytt sätt att tänka
för att lösa de problem vi skapat
med det gamla sättet att tänka.
Albert Einstein


G-I
Hemsida

Jg har fått nåt svar från Riksbyggen via mail. Jag trodde att Riksbyggen kunde bättre än detta:


"Så länge du inte vågar stå för dina åsikter med ditt riktiga namn snackar du bara skit. jag har läst dina "Artiklar" Och inte en stavelse är ens i närheten av verkligheten. Jag vet inte vad du har för syfte, men du är helt fel ute. Samtliga föreningar jag har kontakt med (Det är många!) Skrattar bara åt dig.

Skicka inte mer av din skit till oss.

Riksbyggen Brf XXX
"March 28 2006 (795) e
    Kommentar av Admin
Det är ett typiskt svar från en pressad person.

Kommentaren "Så länge du inte vågar stå för dina åsikter med ditt riktiga namn snackar du bara skit" är enbart korkad. Precis som att fakta skulle upphöra att vara fakta bara för att en person inte vill utsätta sig för hämnd från en organisation som nog inte skyr några medel för att göra just detta. Om man saknar argument så kan man inte göra mycket annat än att komma med dylika ointelligenta och irrelevanta påståenden.

Men det visar också att Riksbyggen (liksom HSB) inte är intresserad av att uppnå nöjda föreningar eller att hålla sig till sanningen. Det handlar bara om att plocka föreningarna på pengar.

Precis som jag skrev till föregående inlägg (innan jag visste vad du skriver här) så är det meningslösa angrepp som gäller.

Även kommentaren "Samtliga föreningar jag har kontakt med (Det är många!) Skrattar bara åt dig." är löjeväckande.

Om det skulle vara det minsta fel i vad du skrivit så kan du vara säker på att detta hade dementerats av någon. Så har ej skett, ej heller från denna Riksbyggen-Nisse, som tydligen inte heller kan peka på något som skulle vara fel i vad du skrivit.

Visst är det skrämmande !!!

De beter sig som en maffia-organisation, i stället för att bemöta kritik och föra en dialog med medlemmar såväl som med styrelser.

Nästa inlägg
Upp - Nästa sida
   

Sveriges enda forum för alla brf-medlemmar

Sveriges största forum för alla i bostadsrätt (HSB, Riksbyggen, SBC).
Här diskuteras allt som hör till bostadsrätter;
demokrati, öppenhet, insyn, information, medbestämmande,
rättigheter, lagar, styrelsens ansvar, stamrörsbyte, etc.
Startsidan om bostadsrättsföreningar

Riksbyggen

Länka gärna till detta forum


Sök bland detta forums inlägg
Sök bland Admins kommentarer
Du kan för närvarande enbart söka på en söksträng åt gången (dvs du kan inte söka på ord som inte kommer direkt efter varandra).


Databas hittas ej.