Warning: include(block.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/hotpot.se/public_html/php/gbhsb/index.php on line 3

Warning: include(block.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/hotpot.se/public_html/php/gbhsb/index.php on line 3

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'block.php' for inclusion (include_path='.') in /var/www/hotpot.se/public_html/php/gbhsb/index.php on line 3
Forum / gstbok - Om HSB/Brf, BoRevision och BoLina - anslagstavla
Sida: << | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | >> | Nästa   av 276 sidor.
Bokmärke   Index   [Meny]    / visa    till
Startsida, Bolina, BoRevision, Riksbyggen, SBC - Allt om bostadsrätter

Nytt forum (ersätter gamla forumet)TÄNKVÄRT

Det krävs ett helt nytt sätt att tänka
för att lösa de problem vi skapat
med det gamla sättet att tänka.
Albert Einstein


stephan

inspelningar

Ditt förslag om att spela in stämman är mycket bra, tyvärr fungerar det inte på Vädurens stämmor Hittills) då styrelsen aldrig svararpå några frågor från medlemmarna. Inte ens på de lätta frågorna. Jag vet att de måste det, i annat fall skall de skriftligen göra det senast 2 veckor efter stämmodagen. de enda de inte behöver svara på är sådant som kan skada föreningen. detta spar jag till mitt examensprov.
jag hörde ordföranden säga till en medlem vidsidanommötet. Att jag svarar inte på brev och mail för det kan anväåndas emot mig. Säger rätt mycket????

February 27 2007 (2053) e
    Kommentar av Admin
Att styrelser inte svarar på brev/mail för att de är rädda att det ska användas mot dem är nog inte helt ovanligt. Säkert likadant i min förening, men här är det ingen som öppet erkänner detta.

Om styrelsen inte svarar på frågor är det extra viktigt att spela in stämman så att det dokumenteras att styrelsen inte fullgör sina skyldigheter att svara på frågor.

Nästa inlägg
Upp - Nästa sida
   

Sveriges enda forum för alla brf-medlemmar

Sveriges största forum för alla i bostadsrätt (HSB, Riksbyggen, SBC).
Här diskuteras allt som hör till bostadsrätter;
demokrati, öppenhet, insyn, information, medbestämmande,
rättigheter, lagar, styrelsens ansvar, stamrörsbyte, etc.
Startsidan om bostadsrättsföreningar

Riksbyggen

Länka gärna till detta forum


Sök bland detta forums inlägg
Sök bland Admins kommentarer
Du kan för närvarande enbart söka på en söksträng åt gången (dvs du kan inte söka på ord som inte kommer direkt efter varandra).


Databas hittas ej.