Warning: include(block.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/hotpot.se/public_html/php/gbhsb/index.php on line 3

Warning: include(block.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/hotpot.se/public_html/php/gbhsb/index.php on line 3

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'block.php' for inclusion (include_path='.') in /var/www/hotpot.se/public_html/php/gbhsb/index.php on line 3
Forum / gstbok - Om HSB/Brf, BoRevision och BoLina - anslagstavla
Sida: << | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | >> | Nästa   av 276 sidor.
Bokmärke   Index   [Meny]    / visa    till
Startsida, Bolina, BoRevision, Riksbyggen, SBC - Allt om bostadsrätter

Nytt forum (ersätter gamla forumet)TÄNKVÄRT

Det krävs ett helt nytt sätt att tänka
för att lösa de problem vi skapat
med det gamla sättet att tänka.
Albert Einstein


Thomas

Bredbandsbolaget lämnar endast ut personuppgifter som hör till ett ipnummer, till brottsutredande myndighet. Det vill säga polis.

Admin, jag tycker det lika lågt som glocalnet att hota med detta. Stänga av från forumet är ok. Det har du din fulla frihet att göra.

Det finns mängder av inlägg i detta forum som är rena påhopp och lögner om min förening och dess styrelseledamöter, vilket borde få samma följder i så fall...

February 23 2007 (2001) e
    Kommentar av Admin
Du får tycka vad du vill.
Reglerna i mitt forum är till för att följas (och tro mig när jag säger att jag är fullt beredd att dra detta till rättslig prövning).

Om jag skulle komma hem till dig i din bostadsrätt i Myggan och du inte ville att jag skulle spotta på ditt golv, tycker du inte att det skulle vara bra om jag respekterade dina regler då?

Du har alla möjligheter att förneka ev. lögner, och du får gärna göra detta (så här långt har jag bara sett dig klaga på oväsentliga saker, som antalet balkonger, så jag undrar vad det egentligen är för lögner du avser). Men det ska göras på ett snällt sätt.
De enda som brutit mot reglerna i detta forum är i princip du och "Fd ledamot i brf".

Vi har svart på vitt hur styrelsen i din förening betett sig mot Myggan, och detta är information som talar för sig själv avseende hur usel denna styrelse är. Så här uschliga styrelser har inget att göra i brf:ar och de måste rensas ut.

Sedan har jag inte sagt att bredbandsbolaget skulle lämna ut personuppgifter som hör till ett ipnummer. Jag vet redan vad jag behöver veta.

PS.
Det är av inget intresse i denna fråga men det är inte alls sant att Bredbandsbolaget bara lämnar ut personuppgifter till polis och åklagare.

Nästa inlägg
Upp - Nästa sida
   

Sveriges enda forum för alla brf-medlemmar

Sveriges största forum för alla i bostadsrätt (HSB, Riksbyggen, SBC).
Här diskuteras allt som hör till bostadsrätter;
demokrati, öppenhet, insyn, information, medbestämmande,
rättigheter, lagar, styrelsens ansvar, stamrörsbyte, etc.
Startsidan om bostadsrättsföreningar

Riksbyggen

Länka gärna till detta forum


Sök bland detta forums inlägg
Sök bland Admins kommentarer
Du kan för närvarande enbart söka på en söksträng åt gången (dvs du kan inte söka på ord som inte kommer direkt efter varandra).


Databas hittas ej.