Warning: include(block.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/hotpot.se/public_html/php/gbhsb/index.php on line 3

Warning: include(block.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/hotpot.se/public_html/php/gbhsb/index.php on line 3

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'block.php' for inclusion (include_path='.') in /var/www/hotpot.se/public_html/php/gbhsb/index.php on line 3
Forum / gstbok - Om HSB/Brf, BoRevision och BoLina - anslagstavla
Sida: << | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | >> | Nästa   av 276 sidor.
Bokmärke   Index   [Meny]    / visa    till
Startsida, Bolina, BoRevision, Riksbyggen, SBC - Allt om bostadsrätter

Nytt forum (ersätter gamla forumet)TÄNKVÄRT

Det krävs ett helt nytt sätt att tänka
för att lösa de problem vi skapat
med det gamla sättet att tänka.
Albert Einstein


stephan

HSB:s kontakt med medlemmar.

Tyck Till

Vi ändrar rutinerna för vår medlemsdialog. Vill du komma i kontakt med oss går det bra via e-post: Info (obemannad under v 27 på grund av semester) eller tfn 08-785 30 00.

Vi ser även över möjligheten att under hösten kunna erbjuda medlemmar att chatta med HSB Stockholm.

Ja vi har hört det förut, Tydligen finns det endast en man/kvinna som kan svara på frågor? Återigen ett bevis på kolossen HSB:s kunnande. Semesterstängt är en undanflykt som skrämmer mig. Det skrämmer mig lika mycket som den dialognerstägning som nu sker av "tyck tillsidan". Har jag tyckt för mycket? Nej skit är det med HSB som inte ens kan diskutera med sina medlemmar. Gladast5 vore Ni nog i HSB-ledningen om ni kunde anställa en papegoja som telefonsvarare för information åt medlemmarna. F.n vet om inte jag skulle tycka det också, det vill säga i alla fall få ett svar.
June 29 2006 (1102) e
    Kommentar av Admin
Ja, jag är böjd att hålla med dig.

HSB skärmar av sig från medlemmarna så mycket som de bara kan. De är bara intresserade av envägskommunikation (HSB->medlemmar). Men det är väl den enda lösning HSB kan komma på när de upplever det svårt att svara på frågor från medlemmarna.

HSB Malmö stängde ner sitt forum för ungf. 1 år sedan. Inte pga missbruk, enbart för att vissa medlemmar (ej jag), med lite mer insikt i HSB, avslöjade saker som HSB upplevde som pinsamt.
HSB Malmö har inga planer på att öppna upp forumet igen eller att på något annat sätt ge medlemmarna möjlighet att komma i kontakt med HSB... mer än i bästa fall via telefon (e-post verkar de delvis ha upphört att svara på).

PS.
Jag kommer strax att göra som så många andra redan tycks ha gjort, dvs inleda min sommarsemester. Men om det är några kvar därute framför datorn så fortsätt gärna att i detta forum informera och lätta lite på trycket.

För dig som funderar på att åka ut och resa i Sverige eller i övriga delar av världen så kan du hitta en stor mängd tips via denna sida.


Nästa inlägg
Upp - Nästa sida
   

Sveriges enda forum för alla brf-medlemmar

Sveriges största forum för alla i bostadsrätt (HSB, Riksbyggen, SBC).
Här diskuteras allt som hör till bostadsrätter;
demokrati, öppenhet, insyn, information, medbestämmande,
rättigheter, lagar, styrelsens ansvar, stamrörsbyte, etc.
Startsidan om bostadsrättsföreningar

Riksbyggen

Länka gärna till detta forum


Sök bland detta forums inlägg
Sök bland Admins kommentarer
Du kan för närvarande enbart söka på en söksträng åt gången (dvs du kan inte söka på ord som inte kommer direkt efter varandra).


Databas hittas ej.