USA i kris pga Joe Biden och Kamala Harris

Nedan följer ett litet utdrag från hur läget ser ut i USA efter att Joe Biden och vänsterextremisterna tagit över.

Informationen har hämtats från hundratals timmar av videos från primärt media i USA och Sky News Australia (se länk till samtliga videos i slutet av denna sida 2021-10-24 – 2021-11-17). Väldigt lite av detta har nämnts i Sveriges mainstream media:

Biden-administrationen och Demokraterna är dysfunktionella.

LOGISTIKPROBLEM SKAPAT AV BIDEN-ADMINISTRATIONEN
• ”Supply chain crisis”: 120 skepp på kö vid Kaliforniens kust. Tar i snitt 17 dagar att lasta av. Joe Biden och transportminister Pete Buttigeig säger att det finns inget de kan göra åt transportproblemen i USA. Trots att detta lösts genom att ändra reglerna i Kalifornien och tillåta oberoende entreprenörer hämta upp lasterna samt att tillåta lastbilar som är äldre än 10 år hämta gods i hamnen. Biden-administrationens enda lösning på problemen är att konsumenterna måste sänka sina krav på att kunna köpa saker. Hyllorna i butikerna är ofta tomma. Precis som i kommunistländer normaliserar Biden-administrationen en lägre levnadsstandard för folket.

BRIST PÅ ARBETSKRAFT
• Biden-administrationens vaccinationstvång reducerar arbetskraften.

BIDENS SKUMMA AFFÄRER
• Joe Biden och Hunter Biden (och ev. resten av Biden-familjen) har haft skumma affärer med bl a Kina. Vad som hänt har mörklagts och kommer inte att börja utredas förrän i slutet av år 2022, när Republikanerna tar över.

BIDEN-ADMINISTRATIONEN STRYPER ENERGITILLGÅNGEN
• Biden-administrationen har strypt energitillgången. Det produceras två miljoner färre tunnor av olja per dag i USA jämfört med för ett år sedan. USA importerar nu 850 000 tunnor olja varje dag från Ryssland. Detta, tillsammans med 100 000 tunnor olja från Montana och North Dakota, motsvarar vad Keystone pipeline skulle ha producerat om den inte stängts ner pga Biden-administrationen.

KRAFIGT ÖKADE PRISER
• Konsumentpriserna är de högsta på 31 år. Sedan Joe Biden tog över har priset på kaffet gått upp 5,6% mjölk 5,8%, barnmat 7,9 %, ägg 11,6% och bacon 20,2%.
Fläsk upp 38%, Kött upp 33, Kyckling upp 19%.
Bensinpriserna har gått upp 51,3%. Elektricitet har gått upp 6,5% Begagnade bilar (om de ens går att få tag på) har gått upp 26,4%. Hotellpriser har gått upp 25,5%.

INFLATION
• Inflationen (6,2%) är den högsta på 30 år (40 år enligt vissa). Enligt vissa har inflationen stigit med mer än 7% sedan Biden tillträdde som president.
3 biljoner dollar har redan godkänts. Ytterligare 3 biljoner dollar är på gång. Build Back Better kostar ytterligare 1,85 biljoner dollar. Biljoner dollar har tryckts av ”Federal Reserve”.
• BBB = Build Bigger Bureaucracies / Build Back Broke / Bad Bad Bad
• Biden-administrationen hävdar att inflation är något bra men även att när statens utgifter ökar så kommer det att minska inflationen.
• Inflationen i ”EU-området” låg i oktober på 4,1% (den högsta sedan 2008), jämfört med 3,4% månaden innan.
EU:s höga inflation beror primärt på Biden-administrationen, politikers ointresse att verka för en fungerande energiförsörjning samt ytterkantspartiet Miljöpartiet och dess motsvarigheter (okunniga klimatalarmister).

DEMOKRATERNA HAR SPENDERBYXORNA PÅ – FÖRVÄRRAR INFLATIONEN
• 6 biljoner USD har godkänts för Corona-stöd, därefter tillkommer 1,2 biljoner för infrastruktur och annat. Totalt 7,2 biljoner. Nu vill Demokraterna spendera ytterligare 4,9 biljoner (i verkliga utgifter).

Joe Biden, Walsh, Buttigieg, Granholm, Cardona, Mayorkas, Klain, Harris, Blinken, Yellen, Garland, Haaland, Raimondo

KOMMUNISTKANDIDAT
• Biden vill utse en tvättäkta kommunist (uppväxt och upplärd i Sovjetunionen), Saule Omarova, som ansvarig för valutan.
Saule har sagt att hennes mål är att amerikanska energiföretag med en miljon anställda ska gå bankrupt och att staten ska ta över alla banker.

HILLARY CLINTONS RYSSLANDSSCAM
• ”Russiagate”: Alltmer kommer fram om den fejkade story som Clinton skapade om Trump och stödet från Ryssland.

MEDIAS MAKT
• Medier i USA är rasistiska och fientligt inställda till USA. Alldeles särskilt CNN, MSNBC och New York Times.
Precis som i Sverige är mainstream media extremt subjektiva och de sprider riskfritt lögner och starkt vinklade historier. Identitetspolitiken dominerar. Om nyheter inte passar mediernas politiska vänsteråsikter mörkas ofta dessa nyheter eller förvrängs.
Mainstream media sprider hat och försöker, ofta med stöd av vänsterextrema terrorgrupper som BLM och Antifa, splittra folket på alla sätt möjliga. Nu har de även Joe Biden som stödjer media i detta. Medierna försöker styra landet i sin riktning genom att begå karaktärsmord på sina politiska motståndare.
• I en undersökning av 46 länder så är förtroendet för media lägst i USA. Bland Republikanerna är det bara 11% som har något förtroende för media. Bland Demokraterna är denna siffra högre av naturliga skäl.

BLÅA STATER FUNGERAR SÄMST – GODHETSSIGNALERING
Ju mer makt Demokraterna har i en stat, desto sämre fungerar det och desto större ojämlikhet. T o m några av USA:s mest extrema vänstermedia säger nu vad Republikanerna sagt länge. New York Times (21-11-09) skriver under rubriken ”Blue states are the problem” att i de stater där demokraterna har makten så är det bostadskris, där de ekonomiska skillnaderna ökar mest, stora skillnader i utbildning, tiotusentals människor lever i hemlöshet på gatorna. NYT säger vidare att liberaler är duktiga på att protestera med sina plakat på gator, och berätta hur de älskar ”jämlikhet”. De är duktiga på att sätta upp skyltar på sina gräsmattor om att alla är välkomna, men i handling visar de att deras ”känslor” bara gäller så länge de inte kommer till deras bakgård.
Se: Democrat hypocrisy is on full display

FBI
• FBI samarbetar med Biden-administrationen för att försöka skada Biden-administrationens motståndare.

EJ FUNGERANDE UTBILDNING
• Utbildningen i USA har försämrats avsevärt. Bland alla länder så ligger USA nu på 25:e plats i elevernas kunskapsnivå.

KAMALA HARRIS
• Vicepresidenten Kamala Harris har inte haft en tillstymmelse till framgång i något hon tagit sig an.
Enda skälet till att Kamala lyckats komma upp i 28% stöd bland folket (det lägsta stödet i USA:s historia för en vicepresident) är att det så få har koll på läget.
Kamala har också stöd bland en stor andel av vänsterextremister genom att Kamala ofta rasiststämplar människor och händelser. Ett dylikt beteende ger alltid stöd bland vänsterextremister som inte bryr sig om landets/folkets bästa.
• Vita husets pressekreterare Jen Psaki twittrar att Kamala är en ”bold leader who has taken on key, important challenges facing the country – from voting rights to adressing root causes of migration to expanding broadband”. Inte ens inom dessa tre områden har Kamala tillfört ett vitten.
• Kamala Harris talesperson Symone Sanders säger att Kamalas tripp till Frankrike var ”produktiv”. Men varken Symone eller någon annan kan säga på vilket sätt den var produktiv.
Symone tillägger; ”Some in the media are focused on gossip – not on the results that the president and the Vice President have delivered”. Vilka resultat? Om sådana finns måste det väl finnas i alla fall någon inom Biden-administrationen som skulle kunna peka på något av dessa ”resultat”? Det är lätt att angripa dem som framför fakta bara för att faktasägarna inte säger vad Biden-administrationen vill, istället för att försöka bemöta fakta med fakta. Vilket naturligtvis blir svårt när Biden-administrationen inte har något som stödjer dem.
• Sabrina Sing, en annan av Kamalas stab, säger följande om Kamala; ”She’s focused on the #BuildBackBetter agenda and delivering results for the American People”.
1. Fokuserad på ”Build Back Better”? Vad har detta tillfört? Vem bryr sig om vad vem är fokuserad på?
2. Leverera resultat? Men ingen kan nämna ens ett enda litet konkret resultat. Tvärtom så kan alla se misslyckande efter misslyckande. Det är inte för att Kamala uppger sig vara svart, indian eller något annat utan för att Kamala är inkompetent (precis som hennes stab).
• En annan person i Kamalas stab (Herbie Ziskend) försvarar Kamala med följande text; ”millions of jobs created. Fastest economic growth in decades. Hundreds of millions shots in arms. Relief to working families”. Detta har inget med verkligheten eller sanningen att göra, men vad har Kamala med detta att göra? Det är ju inget som Kamala varit involverad i på något sätt.
• Det ryktas nu (via Demokraternas beskyddare CNN) att diskussioner pågår bland demokraterna att peta Kamala Harris som vicepresident. Detta upprör Kamalas stab som svarar med att anklaga Joe Biden för att vara rasistisk.
• Joe Biden gav Kamala Harris uppdraget att utreda orsakerna till invasionen av illegala migranter vid den södra gränsen. Dvs för att utreda något vi alla redan vet svaret på.
• Det är uppenbart att Joe Biden och Kamala Harris inte kommer överens, och det kunde inte bli tydligare än när vi såg videon där Joe Biden surt – och utan att säga något – levererade en tårta till Kamala Harris på hennes födelsedag. Kamala reagerade på sitt vanliga sätt hysteriskt skrattande och viftandes med armarna, fejkat överraskad.

KRAFTIGT SJUNKANDE FÖRTROENDE FÖR BIDEN-ADMINISTRATIONEN
• Endast 2 av 10 amerikaner anser att USA går i rätt riktning.
• Sedan juli 2021 har stödet för Joe Biden sjunkit från 50% till 41% i oktober 2021 enligt ABC. Senare undersökningar visar att Joe Biden har 38% stöd. Det lägsta stödet för någon president. Med tanke på att Joe Biden inte lyckats med något överhuvudtaget kan man stilla fråga sig hur det är möjligt att så många som 38% skulle kunna ha förtroende för presidenten. 16% från hans eget parti ger inte sitt stöd till Joe Biden.
• Om det varit val idag skulle 41% välja en demokrat som president (enligt ABC:s undersökning), utan att veta vem denna president skulle vara.
• Mer än 1/4 av Bidens eget parti, Demokraterna, vill att Joe Biden inte ska ställa upp som president 2024. Hur resten skulle kunna vilja ha Biden som president tills han är 87 år gammal är obegripligt. Speciellt med tanke på hur förvirrad Joe Biden är redan idag.

AFGHANISTAN
• Biden-administrationen lämnade kvar sina medborgare och allierade till sitt öde i Afghanistan när Biden-administrationen i all hast drog sig tillbaka från Afghanistan. Detta efter att Joe Biden inför hela amerikanska folket lovat att ingen skulle lämnas kvar i Afghanistan.
• Biden-administrationen lämnade kvar militär utrustning för 85 miljarder dollar till Talibanerna och gjorde därmed terroristerna till en av de största militära makterna i världen.

KINA HÅNAR BIDEN
• Kina utnyttjar Biden-administrationens svaghet och hotar nu alla som försöker bistå Taiwan med en ”heavy attack” när Kina ockuperar Taiwan.

KINA – TAIWAN
• Media försöker ge sken av att Ryssland är ett hot mot väst, men det finns inget större hot mot världen än Kina. Så länge världen är i praktiken helt beroende av Kina och så länge väst inte kan försörja sig utan Kina, är vi också helt beroende av Kina. Kina är redan världens starkaste militärmakt men planerar ändå att kraftigt utöka sin krigsmaskin under under de närmaste 20 åren. CCP ser Joe Biden och hans regering som svag. Kina har som mål att ta över världen, med global domination innan år 2050, och sannolikheten att Kina kommer att börja med att erövra Taiwan är mycket stor så länge Joe Bidens svaga regering sitter kvar.
• Timmarna innan Joe Bidens videokonferenssamtal med Xi Jinping arrangerades en hemlig fångutväxling av en amerikan (Daniel Hsu) i utbyte mot sju brottsdömda kinesiska medborgare.

KLIMATBLUFFEN & JOHN KERRY
• Joe Bidens ”Climate Czar” John Kerry – som inte har någon kunskap inom området och bara styrs av känslor – har investeringar i Kinas tillverkningar av solceller där slavarbetare utnyttjas.
• Under COP26 slöt John Kerry (på distans, eftersom Kina inte ville delta på mötet i Glasgow) ett helt meningslöst ”avtal” med Xi Jinping som bara syftar till att Kina ska växa sig ännu starkare på USA:s bekostnad.

VIRGINIA VÄNDE
• I Virginia vann nyligen en republikansk senator nyligen trots att Biden i presidentvalet vann Virginia med 10% endast 10 månader innan.
• I New Jersey vann ungefär samtidigt en lastbilschaufför helt utan politisk erfarenhet för republikanerna, där Demokraterna annars hade ett säkert fäste. Lastbilschauffören spenderade 153 dollar på sin valkampanj.

JOBB I BOTTEN
• Det finns 10,4 miljoner jobb i USA som inte kan fyllas trots den höga arbetslösheten. T o m för många okvalificerade jobb går det inte att hitta arbetstagare till.

USA GÖDER MEXIKOS DROGKARTELLER
• Drogkartellerna kräver i snitt 7 000 – 8 000 USD i ”tull” för migranterna. Lågt räknat 5 000 USD på 1,7 miljoner migranter 2020 blir 8,5 miljarder USD som migranterna tvingas betala till människosmugglarna för att komma in i USA bara under år 2021. I praktiken innebär detta att amerikanska skattebetalare tvingas betala 85 miljarder kronor till människosmugglare som mördar och våldtar sina kunder.

KRIS PÅ ALLA FRONTER PGA ÖPPNA GRÄNSER
Sec. Alejandro Mayorkas hävdar under ed;
• 965 000 migranter har inte haft rätt att komma in i USA, enligt ”title 42”
• Samtliga 965 000 har utvisats enligt Mayorkas.
• 40 000 har transporterats ut från USA enligt ”title 8”
• 125 000 personer (56 000 enl. andra källor) som uppgett sig vara under 18 år utan medföljande vårdnadshavare har skickats till ”HHS” (U.S. Department of Health & Human Services)
• Mayorkas vet inte hur många som är kvar i USA, men svaret är att samtliga 125 000 är kvar i USA enligt ”HHS” (och ingen av dessa kommer att skickas tillbaka)
• 375 000 av 1,7 miljoner illegala migranter har släppts ut i USA. 125 000 + 375 000 = ½ miljon illegala migranter under 2021 som redan finns runt om i USA.
• Utöver av vad Mayorkas hävdade tillkommer uppskattningsvis 385 000 personer som undgått gränspolisen. Alltså totalt 760 000 personer från länder över hela världen som släppts in i USA under Joe Bidens första 10 månader som president.

• Mängden av den extremt dödliga drogen Fentanyl (som kommer via Mexico från Kina) har ökat med 600% under Bidens ledning.
• De mexikanska drogkartellerna blir rika på att smuggla migranter samt droger där drogkartellerna nyttjar redan tidigare utsatta personer.
• Kvinnor/barn som vill ta sig över den mexikanska gränsen till USA våldtas.
• Den svarta arbetskraften har ökat kraftigt pga den öppna gränsen till Mexiko.
• Illegala migranter testas inte för Covid 19 (det uppskattas att 20% av dem är smittade av Coronaviruset). För de 12 000 haitier som kom till USA i ett svep så har Haiti ungefär 0,4% vaccinerade. Dessa haitier transporterade sedan ut över hela USA.

”CANCEL CULTURE”
• ”Cancel culture” (som innebär att alla som tycker annorlunda än vänsterextremisterna ska frysas ut och tas ifrån sina möjligheter till inkomst) har gått så långt att de nu bannlyst en föreläsare för att denne härmat Hitler.
John Cleese reagerade på detta genom att ställa in sitt besök på ”Cambridge University”. John Cleese cancelerade sig själv eftersom han i en av sina mest kända sketcher också härmat & förlöjligat Hitler.
• Extremvänstern försökte cancelera ståupparen Dave Chapelle, men trots att t o m anställda på Netflix demonstrerade med sina plakat på gatorna lyckades extremvänstern inte fullt ut denna gång.
• Trans-extremisterna försöker nu cancelera JK Rowling för att hon sa några ord som misshagade dem. De har delvis lyckats genom att JK Rowling stoppats från att signera sina egna böcker, men JK Rowling har över 8 miljarder på banken så ”de enda” som drabbas är världens befolkning.
Allt JK Rowling gjorde var att kritisera en artikel som använde sig av den politiskt korrekta frasen ”människor som menstruerar” istället för kvinnor. JK Rowling twittrade därefter ”If sex isn’t real, there’s no same-sex attraction. If sex isn’t real, the lived reality of women globally is erased”. Denna åsikt fick extremvänstern att gå i taket och kräva att JK Rowling skulle bannlysas.
• I vänsterextremisternas lilla värld, där det är allmänt accepterat att förakta kvinnor, är bara en åsikt tillåten och det är deras.
• Var och en får själv fundera över varför kvinnohatet är så stort och varför det finns så många misogyna vänstermänniskor.
• Vänsterextremisterna kräver att alla ska tänka och tycka som dem, och den som inte lyder ska utsättas för hån och hat.

TERRORGRUPPERNA BLM & ANTIFA
• Joe Biden anklagade Kyle Rittenhouse (17-åringen som i självförsvar sköt ihjäl två gravt kriminella, varav en med åtskilliga pedofili-domar, som försökte mörda honom) för att vara en ”white supremacist”. Detta utan något som helst stöd för anklagelsen. Endast vita var involverade i denna händelse. Varför har Twitter inte stängt av Joe Bidens Twitterkonto efter det hat som Joe Biden sprider via denna kanal?
• På motsvarande sätt anklagade Joe Biden, Kamala Harris och andra demokrater gränspolisen för att ha piskat illegala migranter som försökte ta sig förbi gränspolisen. Detta trots tydliga bildbevis för att så inte skedde samt intygande från den som filmade händelsen att så ej skett.
• Biden-administrationen har aldrig något kritiskt att säga om rasistiska terror- och vänsterorganisationer som BLM och Antifa (t ex Seattle/maj 2020, Minneapolis/maj 2020, New York/juli 2020, Chicago/augusti 2020, Kenosha Wisconsin/augusti 2020).
• BLM & Antifa har parkerat sig utanför domstolen där en jury ska ta ett beslut i syfte att försöka skrämma jurydeltagarna till att döma Rittenhouse mot de bevis som friar honom.
• BLM & Antifa hyllar mördare, våldtäktsmän och andra brottslingar. Att t ex George Floyd (som sköts ihjäl av en polis) var djupt kriminell är inget som bekymrar dessa farliga extremistorganisationer. BLM/Antifa får fripass för att bränna ner stadsdelar genom att grunda allt på rasism. Ingen inom vänstern tar avstånd från BLM/Antifa oavsett vad de gör.

• Biden-administrationen och Department of Justice/Merric Garland har inga problem att terroriststämpla mammor bara för att de kräver sin lagstadgade rätt att kunna påverka sina barns utbildning, men BLM och Antifa är ”untouchables” och tillåts göra upplopp och bränna ner städer utan konsekvenser.
• Hur kan det vara lagligt att så här öppet kunna skrämma domstolar till att döma enligt vänsterextremisternas vilja?

CNN, MSNBC och NEW YORK TIMES – DEMOKRATERNAS FRÄMSTA PROPAGANDAMASKINER
• CNN, MSNBC och New York Times producerar konstant lögner och vilseledande formulering i sina försök att hålla Biden-administrationen vid liv.
• Vänstermedia skulle aldrig våga argumentera mot eller ljuga om Fox News eftersom de vet att de skulle förlora direkt, men CNN försökte ljuga ihop en historia om Youtubern Joe Rogan (med fler tittare än vad CNN har). Det gick inte alls bra för CNN.
• Vänstermedia strävar hela tiden efter att uppvigla och splittra medborgarna. Det handlar bara om känslor och inte om fakta. De slänger in ordet ”rasism” överallt de kan utan något sammanhang eller förklaring.
• Vänstermedia drar sig aldrig för att sprida direkta lögner. Kyle Rittenhouse-rättegången är ett exempel på detta där hela rättegången sänds ut för hela världen att se. Vänstermedia bryr sig inte, de sprider sina lögner trots att alla kan se att det är otvetydiga lögner.
• Efter att ha sett väldigt många timmar av medias rapporteringar av Rittenhouse-rättegången förvånar det mig att inte en enda person reagerat på det allra mest märkliga; Vad är det för personer som vågar springa efter, sparka på och rikta en revolver mot Kyle som har en AR-15 i handen? Vad får en mobb att ge sig på en beväpnad person på detta självmordsbenägna sätt?
• Exempel på mainstream medias lögner;
– ”Trump colluded with Kremlin”. Sanning: Steele Dossier source charged with lying to FBI
– ”Leaked Hunter Biden emails are Russian disinformation”. Sanning: Hunter admits laptop ”could” be his, U.S. intel determines Russia not source
– New York Times: ”Officer died after being bashed with fire extinguisher”. Sanning: Medical examiner: Sicknick died of natural causes
– ”CRT not taught in schools”. Sanning: Major teachers union endorses CRT

VALLÖFTEN – INGEN TRANSPARENS
• De enda vallöften Joe Biden hållit är att dra tillbaka allt som Donald Trump genomfört och som fungerat till allas fördel, inte minst åtgärderna för att säkra USA:s gräns mot Mexico.
I övrigt har inget av vallöftena uppfyllts, inte minst att öka transparensen i vad regeringen gör. Aldrig tidigare har det varit så svårt att få information om vad som händer i regeringen.

SLEEPY JOE
President Joe Biden visar en lång rad tecken på att vara dement, och har av läkare uppmanats att göra ett kognitivt test (precis som Donald Trump gjorde och klarade med glans). Joe Biden och hans stab vägrar dock detta. Inte särskilt svårt att förstå varför.
• Demokraterna har radikaliserats så mycket att nu endast 16 % av amerikanarna tror att deras framtid blir bättre under Joe Bidens ledning.
• När Joe Biden helt utan motivering och helt grundlöst kallar Kyle Rittenhouse för ”white supremacist” i ett fall med uteslutande vita – och dessutom vägrar ta tillbaka anklagelsen efter att domstolen friat Kyle på samtliga punkter – så splittrar Joe Biden folket och uppmanar terrororganisationer som Black Lives Matter och Antifa att fortsätta med sina upplopp där de plundrar butiker samt bränner bilar och städer.
• 48% av folket i USA anser att Joe Biden är ”mentally unfit”.
• Så här tycker det amerikanska folket om hur Joe Biden sköter sitt jobb:
Afghanistan Godkänt= 27% Ej godkänt= 63%
Kina Godkänt= 28% Ej godkänt= 55%
Immigration Godkänt= 31% Ej godkänt= 59%
Ekonomi Godkänt= 36% Ej godkänt= 58%
Ena landet Godkänt= 36% Ej godkänt= 56%
Klimatförändringar Godkänt= 42% Ej godkänt= 47%
Coronavirus Godkänt= 48% Ej godkänt= 49%
Även om siffrorna talar sitt tydliga språk är det högst anmärkningsvärt att Joe Biden får godkänt av såpass många. Alldeles särskilt för de delar där det så extremt tydligt framgår att Joe Biden fatalt misslyckats. T ex för att ena landet (36%), vilket Joe Biden gick till val på att han skulle göra. Sedan gjorde han raka motsatsen. Men även för migrationen (31%) och Afghanistan (27%). För alla dessa punkter borde rimligtvis inte en enda person ge Biden godkänt.
• Exempel på åtgärder Joe Biden gjort där missnöjet är som störst:
– Stopp av Keystone pipeline.
– Stopp av olja och gas på federal mark.
– Stopp av utvinning av olja i Alaskas ”Arctic National Wildlife Refuge”.
– Upphävandet av sanktioner mot Rysslands Nord Stream 2.
– Bidens vädjan till OPEC och Ryssland att producera mera istället för att värna om inhemsk produktion.
– Återuppta Paris klimatavtal.

Joe Biden, Kamala Harris, etc

USA:S KONGRESS OCH SENAT
Under 2021 sitter det 10 fler Demokrater än Republikaner i USA:s kongress (”the house”). Totalt 225 ”Demokrater”.
Förutom kärnan med 9 av de allra mest extrema vänsterextremisterna (t ex AOC) bland Demokraterna så består Demokraterna av ytterligare ca 87 personer motsvarande Sveriges vänsterpartister. Totalt 90-96 vänstermänniskor av de 225 demokraterna.

Endast 2-3 av de 129-135 s k ”moderata” Demokraterna uttrycker någon form av protest mot de 90-96 vänsterpolitikerna i kongressen.

Minst 10 av Demokraterna i kongressen har valt att pensionera sig innan Demokraterna förlorar makten i kongressen år 2022. Dessutom tillkommer minst sju Demokrater som väljer att lämna den sjunkande skutan innan Republikanerna tar över 2022.


Källor: Fox News, Fox Business, The Hill, Sky News Australia, Forbes Breaking News, Blaze TV, Tony Heller, AwakenWithJP, Russell Brand

Se även;
Vad är det som händer i USA och med Joe Biden?

USA i eskalerande förfall under Sleepy Joe’s ledning

Ny social media app utan censur av åsikter, TRUTH, lanseras av Trump


För sidor om media, asylpolitik och integration se innehållsregistret.
Lista över alternativa källor

En kommentar till “USA i kris pga Joe Biden och Kamala Harris”

 1. Om ni menar allvar med att Kina utgör ett hot invänder jag kraftigt. Såvida ni med hot inte bara menar att dom är konkurrenskraftiga och har konstruktiva mål med win-win.

  Och att Kina sen tidigare kallar sig kommunistiskt är en följd av att västimperiet påtvingade Kina kommunismen. Det berodde inte på Mao att Chiang Kai Shek fick fly till Formosa/Taiwan utan det berodde på det angloamerikanska etablissemang vars paraplyorganisation var Pilgrim Society och dom assisterade Mao med att utbilda hans kommunistorganisation och hindrade vapen att nå Chiang. Angloamerikanska ideologer associerade med dessa Pilgrims hade dessförinnan tydligt redovisat att dom önskade förhindra att Kina blev kapitalistiskt.
  Kommunismen är västimperiets skapelse i samtliga välkända fall där kommunistrevolutioner inträffat. Deng Xiao Peng avskaffade klasskamp och annan ideologisk bråte och övergick till konstruktivt nationsbygge och Xi fortsätter med det.
  Men eftersom det är västimperiet som försöker starta uppror av olika slag, tex marxistiska, och det inte är dom sunt nationella själva så undviker dagens Kina att alienera dom som har sympatier för Marx för då skulle väst kunna utnyttja det för att splittra. Men det betyder inte att Kina viker från sitt konstruktiva mål.
  Även bolshevikrevolutionen påtvingades Ryssland av det ovan nämnda angloamerikanska etablissemanget.
  Det som händer med demokratiska partiet liknar enligt Putin bolshevismen som han varnar för.
  Men det jämförs även av en del iakttagare med Weimarrepubliken där de demokratiska partiernas brister anses ha underlättat för nazismen.
  Det kanske är så att Usa bäddar för en fascistisk era nu och behöver få folk att först avsky demokratin och längta efter en stark ledare. Det kan vara samma anledning till att europas politiker uppmuntras att utöva självdestruktion av dom som politikerna tar instruktion av.
  För att vi ska föredra diktatur.

  Red’s kom:
  Kina är ett hot av flera anledningar och på olika sätt.
  Jag är inte säker på att jag förstår vad du menar med att Kina är ”konkurrenskraftiga och har konstruktiva mål med win-win”.
  1. Ja, Kina är naturligtvis konkurrenskraftig.
  a. Väst har ju t ex inte slavarbetare att nyttja för att få ner sina tillverkningskostnader.
  b. Med lägre löner i Kina så är bara detta i sig givet att Kina blir mer konkurrenskraftiga än något land i väst.
  c. Kina behöver ju inte bry sig om några ”klimatmål” som starkt reducerar konkurrenskraften.
  d. Kina sparar mycket utvecklingskostnader på att stjäla det som västländer lagt ner enorma resurser på att utveckla.
  e. Osv.
  2. Ja, Kina har konstruktiva mål.
  a. Målet är att bli världsdominerande innan år 2050.
  b. Målet är att ta över Taiwan som ett led av många för att göra resten av världen helt beroende av Kina.
  c. Osv.
  3. Ja, Kina eftersträvar win-win
  a. Win för Kina och Win för CCP.
  b. Men förlängningen ”loss” för resten av världen. Kina gör inget som inte gagnar Kina som allra minst lika mycket, men i regel betydligt mer. Världens beroende av det kapitalistiska KommunistKina redan idag finner jag – och väldigt många med mig – mycket skrämmande.

  Jag tycker en del av det du skriver är alldeles särskilt intressant;
  Men eftersom det är västimperiet som försöker starta uppror av olika slag, tex marxistiska, och det inte är dom sunt nationella själva så undviker dagens Kina att alienera dom som har sympatier för Marx för då skulle väst kunna utnyttja det för att splittra. Men det betyder inte att Kina viker från sitt konstruktiva mål.
  och;
  Det som händer med demokratiska partiet liknar enligt Putin bolshevismen som han varnar för.
  och;
  Men det jämförs även av en del iakttagare med Weimarrepubliken där de demokratiska partiernas brister anses ha underlättat för nazismen.
  Det kanske är så att Usa bäddar för en fascistisk era nu och behöver få folk att först avsky demokratin och längta efter en stark ledare. Det kan vara samma anledning till att europas politiker uppmuntras att utöva självdestruktion av dom som politikerna tar instruktion av.
  För att vi ska föredra diktatur.

  Dessa synpunkter är superintressanta (även om detta forum mer är inriktat på nutid och inte så mycket på teorier). Jag skulle gärna vilja diskutera detta mer, men då krävs det att jag lägger upp en separat artikel här om detta ämne…. eller helt enkelt lägger in ditt inlägg som en separat artikel rakt upp och ner som du skrivit det (istället för som en kommentar till aktuell artikel).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *