Vad är det som händer i USA och med Joe Biden?

Alla de problem som USA:s president Joe Biden skapar i USA är i mångt och mycket likt vad som mer successivt händer i andra länder, inte minst Sverige.
• Rekordhög inflation
• Bensinpriser rekordhöga
• Amerikaner fortfarande strandade i Afghanistan
• Illegala migranter strömmar över gränsen
• Varutransporter i kaos
• Coronavirus och dess varianter ökar
• Demokraterna är ett mer splittrat parti än någonsin tidigare
• Brottsligheten ökar dramatiskt.
• Etc.

Väldigt lite av det som nämns nedan tas upp av mainstream media, som uppenbarligen inte vill att folket ska veta hur illa det är. När Trump var president gick det knappt en dag utan att Public Service och övrig vänstermedia rapporterade om USA från Demokraternas sida och allt som på något sätt kunde vändas mot Trump.

Joe Biden, USA:s president
CORONAVIRUSET – DET KINESISKA LABBUTVECKLADE VIRUSET FRÅN WUHAN
Efter att det amerikanska folket vid upprepade tillfällen utlovats av såväl Joe Biden som av Tony Faucci (som verkar ha lite svårt att hålla sig till sanningen och som anser att bara han kan ha rätt samt där det nu visat sig att Faucci varit delaktig i spridningen av Covid-19 i Wuhan Institute of Virology-labbet) att ingen skulle tvingas att ta vaccin mot Coronaviruset så inför Joe Biden ett vaccintvång i USA.
Joe Biden hånar dem som är motvilliga till att ta vaccinet av varierande anledningar (t ex att de är immuna genom att de redan haft Covid-19) och menar att dessa vaccinmotståndare säger; ”I have the freedom to kill you with my covid”. Har ingen berättat för Sleepy Joe att vaccinet INTE skyddar mot att sprida Coronaviruset? Alla vi andra vet detta, varför förstår inte USA:s president fakta?
Sleepy Joe accepterar inte ens att medborgarna ska ges alternativet att bli testade istället för att vaccineras.

Sleepy Joe säger rakt ut att det är rätt att avskeda sjukvårdspersonal, poliser och annan utryckningspersonal som är motvilliga att låta sig vaccineras och inte anser att en person i USA har mandat att tvinga dem att införa en ganska otestad substans i sina kroppar.
Detta samtidigt som inga krav överhuvudtaget ställs på att varken testa eller vaccinera de drygt 2 miljoner människor som illegalt tagit sig över gränsen mellan Mexico och USA. Det är bara amerikanska medborgare som inte har friheten att välja själva.

Mer än 36% av de anställda inom Chicagos polismyndighet har inte vaccinerat sig. De som inte inom några dagar låtit sig tvingas till att vaccinera sig kommer att avskedas, enligt Chicagos borgmästare Lori Lightfoot.

I New York, som redan idag har ett underskott av brandmän, kommer 3 700 brandmän (inkl. de med naturlig immunitet mot Covid-19) – 30% av brandmännen där styrkan redan är underbemannad – att avskedas om några dagar på order av borgmästare Bill de Blasio (D) om de inte faller till föga för Demokraternas vaccintvång.
Sedan tillkommer alla poliser (8000 poliser inom NYPD) och alla inom vården, etc, som också anser att vad som injiceras i deras kroppar är inget som politiker ska bestämma över.

Vad gäller Biden-administrationens vaccinationstvång så har de till dags dato inte utfärdat något skriftligt vaccinationskrav vilket gör det omöjligt att stämma Biden-administrationen. Trots avsaknaden av ett skriftligt vaccinationskrav tvingar skrupellösa företag redan nu ovaccinerade anställda in i arbetslöshet.

75% av de som röstar på Demokraterna tror att vaccintvånget är bra för USA:s ekonomi, medan 44% av de oberoende tror detta och 30% av republikanerna.
83% av de som röstar på Demokraterna tror att vaccintvånget har hjälper mot Coronaviruset, medan 53% av de oberoende tror detta och 37% av republikanerna.
Men var finns det något som stödjer att vaccintvånget har någon positiv effekt?

Här följer en länk till en Youtube-video från 2020-04-30 där Dr. Shiva tar upp ett antal mycket tänkvärda saker om Coronaviruset (där WHO/Tedros Adhanom Ghebreyesus i egenintresse skyddar samt försvarar Kina), och som avslöjar en del om Tony Faucci och hans kompis Bill Gates;
Top Doctor EXPOSES EVERYTHING The Deep State Is Trying To Hide About the Coronavirus

Joe Biden, USA:s president

Joe Biden, USA:s president
DEN MEXIKANSKA GRÄNSEN
Det första Joe Biden gjorde när han tillträdde som president i USA var att stoppa utvecklingen av gränsskyddet mot Mexico (Texas/Rio Grande-Chihuahua/Coahuilla/Nuevo Leon/Tamaulipas, New Mexico-Chihuahua, Arizona-Sonora och Kalifornien-Baja California).
Det ligger nu material för miljarder dollar utspridda längs gränsen som det kostar 3 miljoner dollar per dag att vakta.
Joe Biden stoppade också omedelbart president Trumps ”Remain-in-Mexico-policy”, avtalet med Mexicos regering, som gjorde att de illegala ekonomiska migranterna tvingades stanna i Mexico för att registreras och kontrolleras innan de släpptes in i USA.

Konsekvensen av Sleepy Joes beslut blev att fler illegala migranter, under 2021, strömmat in i USA än vad hela befolkningen är i 90 av världens länder. Detta bara under Joe Bidens första år som president.

De illegala ”migranterna”, klädda i Biden-t-shirts och med Biden-skyltar och regnbågsflaggor, kommer inte bara från Haiti och några länder i Centralamerika (Honduras, Guatemala, El Salvador, etc). De som tar sig över gränsen från Mexico, med stöd av olika vänsterextrema NGO’s och de mexikanska drogkartellerna, kommer från mer än 160 länder (inkl. t ex Pakistan, Jemen, Syrien, Ryssland, Ukraina, Kina, Indien och Turkiet). Det är bara 35 länder i världen som inte finns representerade under 2021 i strömmarna av illegala migranter via Mexico.

1,7 miljoner migranter har så här långt under 2021 tagit sig över gränsen Mexico-USA (vid en gränsövergång), men sedan tillkommer uppskattningsvis 400 000-600 000 personer som slunkit förbi gränspolisen.
Under september månad registrerades 192 001 migranter (exkl. alla de som tog sig över gränsen från Mexico utan att fastna hos gränspolisen). De släpps sedan vidare in i USA för att göra vad de vill, utan någon kontroll över vart de tar vägen eller vad de gör. Man räknar med att minst 20% av de ”migranter” som släpps in i USA är smittade av Covid-19, men det kan vara många, många fler.

Tusentals illegala migranter (”barn”, eller snarare id-lösa personer som hävdar att de är under 18 år) transporteras av vita huset nattetid, i hemlighet, från den mexikanska gränsen till städer runtom i USA (varav 2 000 till New York så här långt) i ett försök att mörka hur illa läget är.
Det är dock inte bara människor som strömmar över gränsen, även droger – transporteras över gränsen i aldrig tidigare skådad omfattning. Inte minst den livsfarliga drogen Fentanyl som är dödlig (1 kg Fentanyl räcker för att döda ½ miljon människor) och orsakat ca 90 000 människors död i USA så här långt i år. 90 % av heroinet i USA transporteras över den mexikanska gränsen.
Joe Biden värnar inte på något sätt om det amerikanska folkets säkerhet.

Joe Biden vill inte ha en kontrollerad gränsövergång till Mexico, samtidigt som det amerikanska folket tvingas betala 4 miljoner kr för ett nytt staket runt Joe Bidens strandvilla.

Media har ställt frågan varför Joe Biden inte vill besöka den mexikanska gränsen för att med egna ögon se hur illa det är. Dvs som alla presidenter rutinmässigt gjort när kriser inträffat på olika ställen i USA. Joe Biden hävdar att en gång 2008 åkte genom El Paso på väg till ett möte, som om att det skulle imponera.

Det faktum att Bidens policies med öppna gränser leder till att mängder med människor dör, misshandlas och våldtas på sin vandring mot landet med öppna gränser kan Biden-administrationen inte bry sig mindre om.

Den mexikanska maffian och ”coyotes” drar in miljontals kr varje dag på att transportera människor över gränsen till USA. Personer som får betala upp till 50 000 kr (eller mer) för denna transport, där många blir skuldsatta under många år framöver.

Kriminella som kommer över gränsen: 9278 personer med kriminell bakgrund har omhändertagits vid gränsen under 2021. Det är en ökning med 325% jämfört med år 2020.

Hur många terrorister har tagit sig genom de öppna gränserna mot Mexico? Nyligen stoppades ca 50 misstänkta terrorister, men hur många slipper igenom nätet så länge Joe Biden vägrar att se till så att grundlagen upprätthålls?

Mediabolagen CNN, MSNBC, ABC och CBS  har en sak gemensamt, ingen av dem lägger någon tid på att rapportera om vad som händer vid gränsen mot Mexico.

Biden-administrationen bryter mot lagen och struntar t o m i domstolsbeslut som kräver att USA:s regering ska börja följa grundlagen.

Gränsskyddet mot Mexico expanderade kraftigt under Obamas tid som president, och sedan ännu mer under president Trump. Men nu har allt stoppats pga Joe Biden, som styrs av vänsterextremisterna bland Demokraterna (AOC/Alexandra Occasio Cortez/32 år/New York, Bernie Sanders/80 år/Vermont, Maxine Waters/83 år/Kalifornien, Ilhan Omar/39 år/Minnesota (Ilhan Omar gifte sig med sin bror), Cori Bush/45 år/Missouri, Ayanna Pressley/47 år/Massachusetts, Rashida Tlaib/45 år/Michigan, Jamaal Bowman/45/New York – nästan alla kvinnor, som vanligt –  m fl som kallas för ”the progressives” för att de vill kallas för detta istället för vad de egentligen är, dvs vänsterextremister).

I detta forum förekommer ytterst sällan några invektiv men ovanstående 8 nämnda personer kan inte beskrivas på annat sätt än som helt skogstokiga, med mycket inbyggt hat. De är fullt jämförbara med Per Bolund (miljö- och klimatminister samt vice statsminister) i plastpåsepartiet.

Kan vi lita på politiker, media och makthavare som, utan att ifrågasätta något, faller till föga för vänsterextremisternas besatthet av att byta ut ord och beteckningar i syfte att mörka verkligheten och för att själva framstå som goda?

Totalt består vänsterextremisterna bland Demokraterna i kongressen av 95-96 personer (av sammanlagt 535 Republikaner och Demokrater, varav 50 Republikaner och 50 Demokrater i senaten).
Joe Biden, USA:s president

BRÄNSLE & ENERGI
Kostnaden för bensin har ökat med 40-200% under Joe Bidens tid. Detta pga att Joe Biden inte vill att USA ska vara självförsörjande på olja, så som USA blev under Donald Trumps tid som president. Biden bönar och ber istället OPEC om stöd för att kunna importera olja, och Biden har gjort sig beroende av import från Ryssland istället för att vara självförsörjande som under Trumps tid.

Joe Biden har en stor skuld i de höga olje- och bensinpriser som EU (mest Sverige) nu upplever.

Demokraterna/Joe Biden vill ersätta pålitliga energikällor som olja, kol och gas med opålitliga – och extremt miljöförstörande – energikällor som vind- och solkraft.
Vi har utmärkt exempel på vad konsekvensen blir av att gå över till opålitliga energikällor; Kalifornien. Där är energipriserna i topp, och de ökade satsningar på vind- och solkraft resulterar i löpande mörkläggningar av delstaten.

PÅHOPP OM RASISM – SÖNDRA OCH HÄRSKA
Demokraterna försöker desperat flytta fokus från alla de problem som Biden-administrationen skapar och demokraterna försöker få in ordet rasism i alla frågor oavsett vad det handlar om. Ingen kan dock peka på någon systematiskt rasism, knappt ens enstaka fall av detta. Demokraterna kämpar, i brist på argument, med näbbar och klor för att försöka hålla rasismen vid liv.

Från dag 1 har det för Joe Biden och hans gäng enbart handlat om att göra tvärtemot till vad Trump gjorde och som fungerade väl. När problemen sedan uppstår ett efter ett så är plötsligt allt Trumps fel.

Tidigare var det bara vita som kunde definieras som rasistiska. Nu har Demokraterna vidgat begreppet till att även svarta kan vara rasistiska, men bara om där konservativa. Det har bl a Larry Elder blivit varse om, när han ställde upp mot Demokraternas Gavin Newsome i Kalifornien. Den republikanske Larry Elder betecknades då som the black face of white supremacy”.

Ingen är bättre på att splittra och utesluta än extremvänstern och nu har Joe Biden anammat extremvänsterns agenda.

Under alla många och stora kriser som skapats av Biden-administrationen så ligger demokraternas/vänsterextremisternas fokus på att riva statyer (som att det skulle förändra historien med det slaveri som Demokraterna stod  för till 1865), föreslå en ny flagga för USA som värnar om dem som inte vill räkna sig till något av de två biologiska könen, dra ner på finansieringen för polisen samtidigt som brottsligheten ökar kraftigt, försämra livskvaliteten för alla inom landets gränser (utom illegala migranter och brottslingar), etc.

FÖRÄLDRAR KLASSAS SOM INHEMSKA TERRORISTER
Föräldrar som vågar yttra sina åsikter om sina barns utbildning klassas av Biden-administrationen som inhemska terrorister och ska utredas av FBI.
I USA har man inte rätt att ifrågasätta indoktrineringen i skolorna och den ”Critical Race Theory” (CRT) som barnen påtvingas och som syftar till att skuldbelägga vita barn för att de fötts som vita. Skolorna använder sig av pedagogik baserat på böcker som ”Pedagogy of the Oppressed” (Paulo Freire), ”Critical Race Theory” och ”Woke Baby”. Med denna ideologiska agenda vill man kort och gott indoktrinera barn, när de är som mest lättpåverkade, till att tro att det förekommer en systematisk rasism, trots att vetenskapligt stöd för detta helt saknas. Skolorna ägnar sig alltså åt rasism – och lär ut rasistiska teorier – till lättindoktrinerade barn. Målet är att värva framtida röster till extremvänstern och subversiva samt farliga aktivistorganisationer (t ex Black Lives Matter och Antifa), kliniskt rena från logiskt tänkande.
Justitiekansler Merrick Garland, som bussade FBI på föräldrar för att de kritiserade CRT, har en svärson som blir rik på att sälja in CRT i skolorna.

Joe Biden, USA:s president
PRESIDENT JOE BIDEN
Sleepy Joe är oerhört osammanhängande och mumlande när han pratar. Det är mycket mycket svårt att förstå vad han säger. När Joe Biden lät sig intervjuas av CNN, dvs sin allierade, låste han sig fast ett läge med knutna nävar framför sig under ca 20 sekunder. Detta är ett av flera tecken på Alzheimer.
Joe Biden, USA:s president

Redan innan presidentvalet kunde folket se Bidens senilitet, när han misstog sin syster för sin fru, när han inte visste i vilken stad han befann sig, osv, osv. Men sedan dess har Bidens situation tydligt förvärrats. Joe Biden (78 år) är den äldsta personen genom alla tider som blivit president i USA.

Under CNN:s intervju med Joe Biden slet vita huset hårt med att parallellt försöka hinna rätta upp och on-line twittra ut rättelser av det som Joe Biden hävdade.

Biden fick inte en enda fråga om det totalt misslyckande utdragandet från Afghanistan.

Joe Biden visar genomgående ett arrogant och nonchalant beteende mot det amerikanska folket. Det är som att Joe Biden tror att det amerikanska folket jobbar för honom istället för att han jobbar för folket.

Joe Biden tillträdde som president i USA med löftet att han skulle ena folket. Ingen president i USA har splittrat folket mer än Joe Biden.

Joe Bidens vårdare gör allt för att hålla Biden borta från rampljuset. Under årets första nio månader (2021) har Biden låtit sig intervjuas 10 gånger. Donald J Trump hade under motsvarande period gjort 57 offentliga intervjuer, trots att Trump var ny inom politiken och som rookie var tvungen att ägna mycket mer tid åt att sätta sig in i presidentrutinerna och hur allt fungerar i vita huset. En period där han fick kämpa mot ”the Deep State”, dvs byråkrater och högt uppsatta militära ledare med en egen agenda som strider mot presidentens vilja.
Om det tidigare var någon som betvivlade existensen av ”the Deep State”, så är här en Youtube-video som ger några kristallklara exempel under Donald Trumps tid som president;
Judge Jeanine: If you questioned the deep state’s existence, you just saw it

Vi har en ”Deep State” i Sverige också, men av någon anledning pratas det inte så mycket om detta ämne. Varför?

Vid de få tillfällen som Joe Biden håller tal så säger han var och varannan gång ”I’m not supposed to take any questions”, att han blivit instruerad att endast ta frågor från vissa media, att han råkar i trubbel om han svarar på pressens frågor, etc… eller så bara lämnar han scenen och lämnar reportrarna ropandes sina frågor till Bidens ryggtavla.

Det är idag okänt vem som sitter vid ratten i vita huset, men det står helt klart att det inte är Joe Biden och att ”the Deep State” aldrig varit starkare.

Hela världen skrattar när Joe Biden ger Putin en lista på 16 sajter som han ber att de inte ska hackas.

Ingenting har blivit bättre under Joe Bidens 10 månader som president. Som framgår av denna artikel är det emellertid många och stora saker som blivit sämre… och allt tyder på att det bara kommer att bli sämre och sämre för det amerikanska folket. Och därmed för många andra länder, inte minst Sverige.

Hur har Joe Biden tillbringat sina 39 helger (lördag & söndag) sedan han blev president?
• 19 helger i sitt hem i Delaware
• 10 helger i Camp David
• 9 helger i sin bostad i vita huset
• 1 helg utomlands (G7/UK)
Joe Biden, USA:s president

HUNTER BIDEN
Joe Bidens son, Hunter Biden, har varit involverad i många skumma affärer (inte bara prostituerade och droger). Senast så har ett galleri öppnats, med stöd av enorma bidrag från vita huset, där Hunter Biden säljer tavlor som han påstår att han målat. Två av hans simpla tavlor har köpts av anonyma personer för ½ miljon dollar stycket. Det är i samma prisklass som tavlor av Claude Monet (1840-1926) säljs för. Är detta svarta pengar till Biden, från t ex Kina, för gjorda tjänster?

”IMPEACHMENT”
Republikanen Marjorie Taylor Greene har förslagit ”impeachment” för Joe Biden. Joe Biden skulle teoretiskt kunna åtalas för väldigt många olika saker men Marjorie har selekterat ut fyra grunder för ”impeachment”;
1. Missbruk av makt i samband med Joe Bidens stöd för Hunter Biden och hans affärer.
2. Nationell säkerhetskris som president Biden skapat vid USA:s södra gräns.
3. Misslyckandet vid utdragandet från Afghanistan
4. Bidens hantering av Corona-viruset (med vaccinationstvång)
83 procent av republikanerna, 58% av de oberoende (”independents”) och 40% av demokraterna anser att Joe Biden ska bli ”impeached” (åtalas och avsättas) för hans misslyckanden som president.

Det finns emellertid två problem med ”impeachment”;
• Demokraterna har en knapp majoritet i kongressen (”the house”) och kommer inte att avsätta sin president hur illa det än fungerar.
• USA skulle då få Kamala Harris som president. En f.d. presidentkandidat som hoppade av sin kandidatur efter att hon inte lyckades komma över 2% som stödde henne.

VICEPRESIDENT KAMALA HARRIS
Kamala Harris har varit MIA (”Missing in action”) under sin tid som vicepresident.
Kamala Harris uppdrag är den mexikanska gränsen, en gräns som hon inte ens besökt. Kamala har inte lyft ett finger.

I ett desperat försök att lyfta sitt förtroende anlitade Kamala ett kanadensiskt produktionsbolag (”The sinking ship”) för att promota henne. Resultatet blev en video där hon sitter (med anlitade barnstatister) och på ett starkt överdrivet sätt vevar med armarna i luften, tidvis hysteriskt skrattande, och talar till dessa barn på ett synnerligen barnsligt sätt.

Kamala Harris har inte tillfört något överhuvudtaget för någon och hon har dessutom valt att skippa 206 dagliga genomgångar under januari- oktober 2021.

Kamala Harris var den presidentkandidat som gav upp först (när hon inte lyckades komma över 2% som stödde henne), men hon var också den presidentkandidat som uttalade sig hårdast mot Joe Biden. Joe Biden utsåg sedan Kamala som vicepresident, inte baserat på hennes kompetens utan pga att hon var kvinna och färgad.

Det finns en intressant video där Joe Biden filmas gående genom ett antal rum för att lämna över blommor till Kamala på hennes födelsedag. Biden sträcker bara tyst över blommorna. Överentusiastiskt och med uppenbart fejkad glädje och fejkad förvåning tar Kamala emot dessa.

AFGHANISTAN
Det tillbakadragande av trupper från Afghanistan, som Donald Trump initierade, saboterades av Joe Biden. Det slutade med 13 amerikanska soldaters, och många andras, död samt att USA skänkte krigsutrustning (helikoptrar, fordon, vapen, etc) för 80 miljarder USD till talibanerna. Krigsutrustning som nu går till Al Quaida, IS och andra terrororganisationer. Kan detta betecknas som annat än högförräderi av en president?

Under nu snart två månader har Joe Biden inte nämnt ett ord om de, enligt Pentagon, nästan 450 amerikanska medborgare (och tusentals allierade) han lämnat kvar i händerna på Talibanerna efter USA:s stora nederlag i Afghanistan.

LEVERANSPROBLEM – TOMMA HYLLOR
Ett av de många problem som Biden-administrationen skapat är leveransproblemen, där hundra fartyg ligger vecka efter vecka utanför Kalifornien i väntan på hamnarbetare som kan lasta av containrarna och sedan på lastbilsförare som kan transportera varorna vidare. Hyllorna ekar allt tommare i butikerna och istället för att göra något åt saken så rekommenderar Biden-administrationen folket att köpa sina julklappar, och vad de behöver, månader innan jul, för när julen börjar närma sig så kommer det inte att finnas något att köpa.

För stunden ligger 109 fraktfartyg utanför hamnen i Los Angeles i väntan på att kunna lastas av. Kostnaden för denna kö kostar miljontals kr varje dag (personal, försäkringar, diesel, etc) och matvaror förstörs. Dessa kostnader kommer i slutänden att föras över på konsumenterna. Det kan också leda till att företag går i konkurs.

ARBETSLÖSHET
Arbetslösheten är rekordhög i USA, till största delen – eller helt – pga att Joe Biden-administrationen gjort det ekonomiskt ofördelaktigt att jobba. Många tjänar lika mycket eller mer på att få bidrag.

KONTROLL ÖVER FOLKET
Biden-administrationen vill mer än dubbla personalstyrkan på IRS (Skatteverket), med ytterligare 87 000 personer, för att kunna hålla koll på det amerikanska folkets alla transaktioner över 600 USD. Demokraternas vilja strider mot fjärde tillägget i USA:s grundlag. Demokraterna vill inte rikta resurserna mot att kontrollera de rikaste.

Joe Biden, USA:s president
BROTTSLIGHET
Brottsligheten har under Joe Bidens tid som president ökat kraftigt. Samtidigt som brottsligheten ökar reduceras polisstyrkan runtom i USA kraftigt. Joe Biden har lyssnat på defund-the-police– vänsterextremisterna och verkat för att polismyndigheterna ska få mindre pengar att röra sig med.

PRESIDENTVAL OCH KONGRESSVAL UTAN ID
I 15 delstater i USA behövs inget id överhuvudtaget för att rösta och 13 av dessa styrs av Demokraterna; Kalifornien (CA=D), Nevada (NV=D), Oregon (OR=D), Maine (MA=D), Vermont (VT=D), Massachusetts (MA=D), New York (NY=D), New Jersey (NJ=D), Pennsylvania (PA=D), Maryland (MD=D), Minnesota (MN=D), Illinois (IL=D), New Mexico (NM=D), North Carolina (NC=R), Nebraska (NE=R).
Det är ingen hemlighet att vem som helst enkelt kan fuska med valsedlarna i USA, ingen förnekar detta. Men demokraterna verka anse att det är medborgarnas rättighet att kunna röstfuska. Även du och jag kan åka över till USA och rösta i presidentvalen. Demokraternas hysteri över Rysslands eventuella påverkan i presidentvalen ter sig därmed skenhelig och löjeväckande.
I ca 13 delstater behövs id, men utan krav på foto.
Eftersom Demokraterna upplever att det gynnar dem i valen att de röstande inte kan kontrolleras för att motverka röstfusk så motsätter de sig krav på foto-id vid röstning. Demokraterna vill istället att inga krav på id ska finnas överhuvudtaget för att rösta i USA. Det ska alltså vara fritt fram att fuska hur mycket man vill.

Säkerheten vid rösträkningen i USA är minimal. Ett exempel på röstfusk finns i Georgia (Fulton County) där en övervakningskamera fångade en rösträknare som stoppade in samma valsedel gång på gång i rösträkningsmaskinen. Det finns också bilder på en stor hög poströster där kuverten är ovikta trots att de inte kan skickas in i ovikt form. Dessutom kom 35 000 röster i Fulton County från personer som flyttat därifrån (vilket inte är förenligt med lagen).
Joe Biden vann Georgia i valet 2020 med 0,23% majoritet (11 779 röster).

HYPERINFLATION
Inflationen i USA är rekordhög, över 5 %, och vita huset ser ingen ände på den eskalerande inflationen. Inflationen i sig gör att de löneökningar som skett blir lönesänkningar istället. Ovanpå detta har priserna för många varor gått upp rekordmycket… eller inte ens längre finns tillgång till pga leveransproblemen.

Inflationen i Sverige är samtidigt 2,8% (långt över Riksbankens mål).

”BUILD BACK BETTER”
Bidens slogan ”Build Back Better” (där de norpat denna floskel från andra, bl a FN) är i själva verket ”Build Back Broke”. Representanthusets talman Nancy Pelosi (81 år gammal) säger att om förslaget går igenom så kommer folket att få veta vad som ingår i det som Demokraterna vill genomföra (hon sa ordagrant; ”We have to pass the bill so you can find out what is in it”). Det handlar alltså om att ”köpa grisen i säcken”.
• 555 miljarder för ”klimatinitiativ
• 3 miljarder USD för att plantera träd och ”tree equity” (där ”equity” är extremvänstern omskrivning av ordet ”equality”, med extremvänsterns nytolkning av ordet)
• 12 miljarder USD för att finansiera elektriska bilar till den federala regeringen. Med bidrag för elbilar till de som tjänar ½ miljon USD/år.
• 4,1 miljarder USD för elcyklar
• 4 miljarder USD för utökning av skolornas distansutbildning
• 15 miljarder USD till resurscenter för äldre med sexuella problem eller ”könsproblem” (dvs att de är osäkra på vilket kön de tillhör).
• 100 miljarder USD för amnesti till illegala migranter.

Det ursprungliga dokumentet var på 2 500 sidor med luddig text som ingen expert på denna planet förstår eller kan tolka. Det handlar om att införa en radikal förändring av USA, dock inte till det bättre. Vänsterextremisterna bland demokraterna ställer orimliga krav för att de ska ge sin röst.

Den senaste något nedbantade versionen av Demokraternas ensidiga budget är på 2 135 sidor. Det är bara 5 personer bland Demokraterna som uttryckt en önskan att få läsa igenom dessa 2 135 sidor innan de kan godkänna budgeten.

KOMMANDE BUDGET – ”THE BILL”
Joe Biden har försökt övertyga de som står på hans sida att få igenom förslaget på ytterligare 3,5 biljoner dollar i utgifter (i verkligheten 5 biljoner dollar eller mer, utöver de extra 1,9 biljoner dollar som Demokraterna beslutade om i mars 2021). Han har inte lyckats med detta. I denna stund har dessa utgifter på 3,5 biljoner modifierats till 1,9 biljoner dollar på papperet, men på ett sätt som bara gör att det inte blir lika tydligt att det fortfarande handlar om 3,5-5 (eller mer) biljoner dollar. Det har i princip samma innehåll, men kostnaderna har dolts lite bättre.

Demokraterna har en knapp majoritet i kongressen och skulle kunna få igenom dessa ”1,9” biljoner dollar, men tre kongressledamöter – senator Joe Manchin (West Virginia), senator Kyrsten Sinema (Arizona), och en till – har inte låtit sig övertalas.

Joe Biden hävdar envist att de 3,5-5 (eller mer) biljonerna dollar inte kommer att kosta folket en enda ”penny”. Man behöver inte vara ekonomiskt kunnig för att begripa att när man trycker upp dessa extra pengar så kommer det att få en förödande effekt på levnadsstandarden för folket. Dock inte bara i USA, utan även för bl a oss i Sverige (eftersom vi, likt många andra länder är så beroende av USA).

Ingen vet vad som egentligen igår i de 2-3,5 biljoner dollar som Joe Biden och hans gäng vill spendera. Men syftet är att få igenom så mycket som möjligt i ett beslut, inklusive de mest subversiva förslagen från vänsterextremisterna bland Demokraterna, innan Demokraterna förlorar makten 2022. Förslagen hade kunnat röstas om ett och ett och debatterats var för sig i demokratisk ordning, men det är inte vad Demokraterna vill. Folkets vilja är inget som Demokraterna intresserar sig för.

I Demokraternas budget på 3,5 biljoner USD (”3.5 trillion reconciliation bill”) ingår bl a;
• Föroreningsavgift för importerade produkter som släpper ut växthusgaser
• Mål att uppnå ”80% clean power” till år 2030
• 107 miljarder USD för ”the Judiciary Committe, including instructions to address ’Lawful permanent status for qualified immigrants’
Not. 3,5 biljoner USD = 3 500 000 000 000 USD = 30 biljoner SEK plus 2 700 miljoner SEK (dvs 2,7 miljarder SEK) = drygt 30 miljoner miljoner SEK.
Hur mycket är en biljon? För en biljon sekunder sedan vandrade Neanderthalarna på jorden.

Sedan tillkommer ytterligare 1,2 biljoner USD för infrastruktur, varav bl a;
• 110 miljarder USD för broar och vägar
• 73 miljarder USD för ”power infrastructure
• 66 miljarder USD för passagerare och varor via tåg (Amtrak) och andra järnvägsprojekt
• 65 miljarder USD för att expandera tillgång till bredband
• 48,5 miljarder USD för ”public transit
• 15 miljarder USD för infrastruktur till elektriska bilar och bussar
• Upp till 12 500 USD i bidrag för att köpa ett elektriskt fordon
• Minskning av antalet oförsäkrade medborgare (och migranter) med sju miljoner bara under år 2022
• 12 veckors betald ”family leave

Fler exempel;
• 100 miljarder USD till talibanerna i Afghanistan
• 8,6 miljarder USD för att motverka narkotika i Afghanistan
• 37,5 miljoner USD för skolkande filippinska ungdomar
• 36,8 miljoner USD för att studera varför stress orsakar grått hår
• 2 miljoner USD för att visa att varma badtunnor kan minska stress
• 3,3 miljoner USD för att skicka ryssar till allmänna högskolor i USA

Dessutom ingår amnesti för 10 miljoner illegala migranter.

Biden-administrationen planerar dessutom att betala runt 450 000 USD (nästan 4 miljoner kr) per person (upp till 8,6 miljoner kr per familj) i kompensation till lagbrytande illegala migranter – utländska medborgare! –  vars familjer ”separerades” under Trump-administrationen. Amerikanska medborgare som begår brott och därför separeras från sina familjer, får ingen kompensation. Demokraterna vill alltså belöna andra länders medborgare för de brott de begått istället för att straffa dem. Demokraternas agerande är t o m mer absurt än när Demokraterna löpande betalar ut pengar till brottslingar för att de inte ska begå brott.

Demokraterna påstår;
• Demokraternas multi-biljon dollar agenda kostar ”zero dollars”.
• Ingen som tjänar under 400 000 USD/år (3,4 miljoner kr/år) kommer att få en högre skatt.
• Inflationen är ett ”överklassproblem”.
• Utdragandet från Afghanistan var en ”extraordinary success”.
• Gränsen till USA är inte mindre säker än tidigare.
Som förhoppningsvis de flesta förstår så är inget av ovanstående sant.

De problem som Biden-administrationen skapat är omfattande och mycket mer än vad som kan beskrivas här. Nedan följer en länk till en webbsida med länkar till Youtube-videor som mer ingående beskriver de olika problemen och som ha lagts ut under de senaste veckorna;
Fox News, Fox Business, The Hill, Sky News Australia, Forbes Breaking News, Blaze TV, Megyn Kelly, John Stossel, Tony Heller, Epoch US News och Russell Brand


Se även;
USA i eskalerande förfall under Sleepy Joe’s ledning

Ny social media app utan censur av åsikter, TRUTH, lanseras av Trump


För sidor om media, asylpolitik och integration se innehållsregistret.
Lista över alternativa källor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *