Greta Thunberg möter motstånd i Kanada – Avslöjande om Gretas Tesla

Greta Thunberg och hennes orgfanisation har fram tills nu varit befriad från granskning och ifrågasättande av journalister. För första gången har en kritiskt tänkande journalist lyckats komma i närheten av Greta Thunberg. Här framkommer bl a följande;
1. Teslan som Greta Thunberg och hennes pappa, Svante Thunberg, fått är inte lånad från Schwarzenegger som mainstream media ljugit ihop i samverkan med Schwarzenegger. Det är en belöning från företaget Tesla. I praktiken en muta!
2. Greta vet inte hur hon ska ta sig tillbaka till Sverige, men kan nu tänka sig att flyga hem.
3. Gretas pappa säger att Greta kommer att åka till Kina och Indien.
4. Greta anser att åtgärder mot påstått människodrivna klimatförändringar inte handlar om politik. Vad hade hänt om ryssar kampanjat i andra länder på motsvarande sätt som Greta?
5. Greta-organisationen vägrar avslöja vem som finansierar dem.
6. Två externa personer beskyddar Greta från frågor medan hennes pappa är tyst.
7. Gretas beskyddare hotar med att kalla på polis om journalisten ställer frågor.
8. Det är okänt vem som inviterat Greta till Edmonton (och andra platser). Ingen journalist har ställt frågor om detta.
9. För första gången fanns motdemonstranter på plats.

Greta håller tal i Kanada (Edmonton, Alberta)
Greta Thunberg är i Edmonton, Kanada, för att påverka politiken där det just nu är ett val på gång (och där Justin Trudeau infört en klimatskatt som slår hårt mot folket/näringslivet).

Har Greta Thunberg bjudits in till Edmonton (i Alberta) med som enda syfte att påverka valet, med hemlig finansiering?

RASISM MOT VITA
Under demonstrationen i Edmonton stod en av klimatextremisterna med täckt ansikte och skrek i en megafon; ”White people, go to the back, please”!

”Koloniala, rasistiska och patriarkala krafter”

Greta Thunberg, som är uppväxt med vänsterextrema föräldrar, visar sin vänsterextrema och ointelligenta sida allt tydligare (om det nu är någon som missat detta tidigare).

I december 2019 (innan klimatmötet COP25 i Madrid) skriver Greta Thunberg i en debattartikel på sajten ”Project Syndicate” att den uppdiktade klimatkrisen (som allt fler klimatalarmister nu öppet erkänner bara handlar om att införa globalism och en världsomspännande kommunism) ska skyllas på koloniala, rasistiska och patriarkala krafter.

• Allt är alltid männens fel. Kvinnor gör aldrig fel.
• Vita – och bara vita – är alltid rasistiska (hat, aggression och våld mot minoriteten vita existerar inte).
• Det är inte intelligenta vita som drivit världen till den framgång och välfärd vi ser idag utan den vita minoriteten bara exploaterar alla andra.
Har vi hört det förut?

Kommunist-Greta – med alla sina psykiska problem – är lika hjärntvättad som de lättmanipulerade och okunniga som hon själv hjärntvättar och skapar ångest bland.

Schwarzenegger bulvan för Tesla som subventionerar Greta Thunbergs politiska resa i USA och Kanada

Notera att Greta Thunbergs låne-Tesla har New York-plåtar. Media har tidigare hävdat att Arnold Schwarzenegger äger en Tesla, och att han erbjudit sig att låna ut denna bil till Greta. Men Schwarzenegger bor i Kalifornien där han har sin flotta av bränsleslukande bilar och tanks.
Teslan är alltså inte alls Schwarzeneggers. Det är istället ett reklamjippo från Tesla. De kunde inte säga att Greta Thunbergs verksamhet subventionerades av Tesla, så Schwarzenegger fick agera bulvan.
Tesla-bil som företaget Tesla erbjudit Greta Thunbergs organisation att använda i USA och Kanada
För första gången någonsin får vi se ett foto av den bil – en Tesla Model 3 – som Tesla i reklamsyfte lånat ut till Greta-organisationen och som media pratat om oavbrutet sedan Schwarzeneggers fejkade erbjudande.

Aldrig tidigare i historien har ett företag fått så mycket reklam för så lite pengar (såtillvida inte Tesla betalat 10-tals eller hundratals miljoner kr till Greta).

Är det Svante Thunberg som kör bilen eller ingår privatchaufför?

Varför inte Kina, Indien eller Saudiarabien?

Greta Thunbergs beskyddare i Edmonton, Alberta, Canada. BBC?
Vem är denna tjej som beskyddar Greta Thunberg? BBC-personal?

Rebel News frågar:
Calgary är en oljestad, men varför åker ni inte till Kina eller Saudiarabien, och protesterar där?

Greta Thunberg svarar:
– Yeah, eftersom just nu är jag här och jag har slutat flyga. Så för att åka dit så skulle det… men, jag menar jag åkte hit eftersom jag fick en inbjudan att åka hit. Om jag fick en inbjudan att åka till Kina så skulle jag naturligtvis åka till Kina.

Red’s kom:
Men AV VEM fick Greta en inbjudan? Ingen vill ta åt sig ”äran” av att ha bjudit in Greta. En ”vild gissning” är att det är det gröna partiet och/eller NDP.

Den s k klimatstrejken, ”Global Climate Strike with Greta Thunberg” (2019-09-27), i Kanada arrangerades öppet i samverkan med det gröna partiets ledare, Elisabeth May.

KINA? NO WAY!
Lever Greta Thunberg i tron att det skulle vara möjligt att kritisera Kina i Kina? Självklart kommer Greta aldrig att inviteras till Kina. Greta och hennes organisation kommer inte ens att bli insläppta i Kina.

Greta vågar inte ens tala om Kinas utsläpp, och andra länder som står för de mesta föroreningarna, vilket kan tyckas fegt och oärligt. De enda länder hon vågar kritisera är västländer, oavsett vilka resurser de lägger på en bättre miljö.

INDIEN SVÅRARE ATT PÅVERKA POLITISKT
Däremot skulle Greta och resten av hennes politiska organisation kunna åka till Indien, om de velat. Men Indien är kanske inte lika enkelt att påverka politiskt som västländer och vissa Sydamerikanska länder.

ENBART VÄSTLÄNDER
Länder som Indien ingår inte i Greta-organisationens – och de som finansierar dem – agenda.

Not. En del av nedanstående transkribering är från den oklippta versionen av intervjun med Greta.

– Om jag får en invitation från Kina kommer jag naturligtvis att åka dit.

Invitation från vem?

– Jag menar… jag vet inte.

– Vem som helst, flikar Svante Thunberg snabbt in.
– Vem som helst, upprepar Greta Thunberg.

Red’s kom:
Om Greta Thunberg får en invitation från SD, skulle Greta komma då?

– Hon åkte till Nordamerika eftersom Förenta Nationerna inviterade henne hit, säger nu Svante Thunberg, där Greta Thunberg (märkbart nervös, fibblande med sin fläta) börjar tala parallellt med sin pappa från och med orden ”Förenta Nationerna”, där Greta säger ”Förenta Nationerna inviterade mig”.

– Och sedan beslutade jag mig för att stanna här i två dagar pga COP25. Så det är dit jag är på väg efter detta.

Red’s kom:
Stanna här i två dagar”? Greta (som kampanjat i Kanada tidigare, då hon bl a träffade Justin Trudeau i Montreal 2019-09-27) anlände till Alberta den 16 oktober efter att ha kampanjat i de amerikanska delstaterna Montana och Washington.

Nästa stopp för Greta och hennes gäng – efter Edmonton – är en bit söderut igen, Vancouver i Kanada, fredagen den 25 oktober. Även där är det – som alltid – hemligt vilka som står för inbjudan.

COP25, Santiago Climate Change Conference, är i Chile 2-13 december, om drygt två månader. Till vilka platser går Greta Thunbergs politiska resa innan dess?

I Chile råder det en verklig kris (ingen påhittad klimatkris) i dessa dagar. Särskilt i Santiago dit Greta tänker bege sig. Där kommer Gretas tal om att ”huset brinner” faktiskt att överensstämma med verkligheten. T o m människor brinner där. Undantagstillstånd råder. Människor dör i protesterna. Vi lär inte se Greta hålla några tal på gatorna i Santiago.

Greta lämnar Teslan i USA (ingen journalist har frågat varför). Lycka till med att åka tåg och buss via Mexico City till Santiago… och därifrån.

– Jag är säker på att hon kommer att få någon form av invitation att åka till Kina också [”yeah”, inflikar Greta här], hon kommer definitivt att åka dit, såväl som till Indien, säger Svante Thunberg.
Svante Thunberg (Greta Thunbergs pappa) i Canada

Hur kommer Greta Thunberg att åka hem?

För första gången ställs nu frågan hur Greta ska ta sig tillbaka till Sverige. En fråga ingen journalist från mainstream media velat ställa:

Kommer du att flyga hem?

– Eeeeh…
– Nope, svarar Svante åt Greta.
– Nej… eeh, jag vet inte.

Tar du en båt tillbaka?

– Yep, svarar Svante åt Greta.
– Om det är möjligt, svarar Greta parallellt med Svantes ”Yep”.

Red’s kom:
Eftersom en ny besättning på 6 personer fick flyga till New York för att ta båten tillbaka till Europa genererade Gretas båtresa avsevärt större CO2-utsläpp än om hon gjort som sin pappa och flugit till New York… med ett plan som flyger oavsett om Greta är med eller ej.

Det hettar till

Tycker du det är lämpligt att ha, ursäkta, ett barn som pratat om sina mentala problem och utnyttja det så här?

Istället för att svara stoppar Svante Thunberg en banan i munnen.

– Ursäkta, jag tror… säger medföljande beskyddare, och BBC-aktivist, Rob Lidell, och skyndar ut ur rummet.
Rob Lidell, BBC, Greta Thunbergs beskyddare
Red’s kom:
Rob Lidell är en BBC-aktivist i Storbritannien. Han har åkt hela vägen till Alberta för att styra Greta i sin dokumentär/dokusåpa om Greta.

– Vi arbetar faktiskt… säger Gretas andra beskyddare, den okända blonda tjejen (troligen också BBC), som snabbt följer efter Rob Lidell, tätt följd av Svante.

– Jag har ingen mental sjukdom, ha ha, säger Greta som hävdar att hon kan se den osynliga gasen CO2.

Så du har inte autism?

– Det är ingen sjukdom.

Så du tycker det är helt acceptabelt att ta en 16-åring runt landet…?

– Jag tog med mig honom faktiskt, säger Greta och pekar på sin pappa, Svante Thunberg, samtidigt som hon skrattar.

– Yeah, säger Svante Thunberg och skrattar.

Vägrar berätta var pengarna kommer från

Kommer du att avslöja dina finanser, och berätta för oss vem som betalar för din resa?

– Tack så mycket, säger Rob Lidell varvid Greta skrattar.

– Jag betalar, säger Svante Thunberg.

Red’s kom:
Ja, självklart, men vilka betalar Svante Thunberg – förutom Tesla?
Vem betalar hyrkostnaden för Teslan (enl. vilka bevis)?
Vem betalar för hotell, restaurangbesök, laddning av Tesla-bilen, etc, under resorna runt USA och Kanada?
Vem betalar för alla som administrerar Gretas Twitter-konto och Facebook-konto och som svarar på frågor åt henne?

EN MILJON KR BARA FRÅN EN ORGANISATION
Bara från en organisation i Norge har Greta Thunberg fått en miljon kr (enl. Expressen) från stiftelsen Right Livelihood, men hur många mer miljoner har hon dragit in så här långt?

Teslan som Schwarzenegger är bulvan för

– Teslan är lånad, säger Greta.
– Teslan var gratis, säger Svante, och tillägger att den kommer från Arnold Schwarzenegger.

Red’s kom:
Bilen kommer alltså från Tesla, med Schwarzenegger som bulvan.
Ingen från mainstream media har ställt frågan; ”Vem betalar för Teslan och hur mycket till vem?”.
Bara för att mainstream media skyddar Greta-organisationen och vägrar ställa frågor om detta så innebär det inte att folket är så korkade att vi inte kan räkna ut sanningen!

Varför vill Greta Thunberg lägga sig i val i Kanada?

Rebel News frågar varför de kommer just i slutet av ett federalt val och om de är registrerade som tredje parts annonsör.

Regelverket i Kanada säger uttryckligen;

Foreign third parties can’t spend money or use their resources to influence Canadian elections.

Greta Thunberg är i Edmonton för att dra igång en större protest vid stadshuset. Till stöd för Greta-organisationens allierade, det gröna partiet och NDP.

Rebel News ställer frågor samtidigt som alla snabbt flyr därifrån:
Har du registrerats som en tredjeparts annonsör när ni nu kommer till Kanada mitt i en valperiod?

– Jag är säker på att hon inte kommer att prata om valet överhuvudtaget, svarar Svante Thunberg.

Red’s kom:
Naturligtvis inte. Gretas tal har Svante Thunberg med flera redan skrivit klart. Klimat- och vänsterextremisterna kommer att sköta alla kopplingar till valet, så denna bit behöver Greta-organisationen inte bekymra sig över.

– Jag kommer inte… jag har inte nämnt valet… jag…

Du är klar över att klimatförändringar är en central policy… en valurnefråga i detta val?

– Vi arbetar just nu, så…, säger den blonda beskyddaren i korridoren.

VAD SKULLE HÄNDA OM RYSSAR GÖR SOM GRETA?
Du engagerar dig i vår politiska diskurs som utländsk medborgare.

Red’s kom:
Dvs på ett sätt som aldrig skulle accepteras av vänstern om det t ex kom ryssar och la sig i valet på motsvarande sätt som Greta Thunberg och hennes organisation gör. Om någon ryss skulle komma till ett västland och göra exakt likadant som Greta så skulle det ta hus i h-e i hela västvärldens vänstervridna medier!

– Jag har inte pratat om politik.

Red’s kom:
Även om Greta Thunberg bara är 16 år så kan vi nog förutsätta att hon mycket väl förstår att miljön är en politisk fråga, idag kanske mer än någonsin tidigare.

Är åtgärder mot påstådda klimatförändringar inte politik?

Klimatförändringar är politik, eller hur?

– Nej, det är vetenskap.

Så vetenskapen kommer att lösa det? Vill du ha en teknisk lösning på klimatförändringar eller vill du att politiker ska lösa det?

– Jag skulle verkligen uppskatta om du slutar prata med oss just nu, vi har ett möte, säger Gretas blonda beskyddare medan de vandrar i en korridor.

Red’s kom:
Greta säger emot sig själv. Greta pratar i vart och vartannat tal (se t ex transkribering nedan av Gretas tal i Edmonton) om politiken och att politiker måste börja agera, på något sätt som hon inte förmår att förklara, mot påstådda människodrivna klimatförändringar.

Varför beskyddas Greta av den namnlösa tjejen och BBC-snubben när inte ens Gretas pappa protesterar?

Hotar med polis om journalisten inte slutar ställa frågor

Så du engagerar dig i en politisk diskurs i ett främmande land där du inte är medborgare. Kommer du…

– Tack så mycket, säger Gretas BBC-beskyddare.

– Detta börjar likna trakasseri och jag kommer att kontakta polisen om jag måste, säger Gretas blonda beskyddare.

Red’s kom:
Varför hotar BBC (om det nu är var den blonda beskyddaren kommer från) med polis för att en journalist ställer viktiga och högst relevanta frågor till Greta Thunberg som upplevs känsliga?

Kommer du att avslöja dina finanser och kommer du att registrera dig som tredjeparts operatör?

– Tack så mycket, säger Gretas BBC-beskyddare.
– Tack, säger Gretas blonda beskyddare.

Red’s kom:
Inte många svar där. Det verkar som om det inte bara är Greta i denna klimatorganisation som lider av selektiv mutism.

MOTDEMONSTRANTER:

Dear Greta: How dare YOU! Albertans have a pro-oil message for Thunberg


Greta Thunberg meets first real resistance during Alberta demonstration, 2019-10-18
Lastbilar gav vänsterextremisterna (inkl. Extinction Rebellion som naturligtvis fanns på plats) lite smak av deras egen medicin. Som alla vet är vänstern alltid ute och försöker på alla sätt möjliga sätt störa demokratiska möten som arrangeras av högern. Denna gång körde stora bilar och lastbilar runt Greta och tutade.

Demonstration i Edmonton, Alberta, Kanada
Som alltid är de i frontlinjen av demonstrationerna nästan uteslutande tjejer. Men varför täcker många av dem över sina ansikten? Och vad är det egentligen de demonstrerar för? ”Land Back”? Vad vill de uppnå?

I olika videos ser man hur demonstranter bussas in i mängder (med stora dieseldrivna bussar) till demonstrationen i Edmonton och tilldelas färdiggjorda skyltar, plakat och banderoller.

Gretas tal i Kanada


Gretas tal inleds alltid med en lång rad inställsamma floskler utan mening eller betydelse annat än för att få applåder och beröm. Gretas sedvanliga 10-minuters tal är mer eller mindre identiskt från plats till plats. Naturligtvis nämner Greta ej heller denna gång det vi verkligen behöver oroa oss för, nämligen den enorma befolkningstillväxten, framförallt i Afrika:

Jag har inte fått några siffror än men det ser ut som tusentals så tack så mycket.
Det är otroligt att se så många unga människor och ledare för urinvånarna [var ser Greta dessa?] samlade här idag, och ni är hoppet, så tack så mycket för det.

Jag vill respektfullt uppmärksamma att vi samlats idag på det 26:e territoriet, en traditionell samlingsplats för varierande urinvånare inklusive ”the Cree, Blackfoot Metis, Backwater Sue, Iroquois, the name odijuei, inui[???] och många andra vars historia, språk och kulturer och människor fortsatt runtom oss [oklart vad Greta menar med detta svammel].

Och tack även för det underbara välkomnande jag fått här i Alberta. Folket är så snälla.
Greta Thunberg håller tal i Kanada (Edmonton, Alberta)
Jag är mycket stolt över att vara med er här idag i Edmonton.

Så idag är det fredag och som alltid klimatstrejkar vi [det finns ännu inte en enda person i världen som strejkat för klimatet].

Unga människor runt om planeten offrar idag sin utbildning för att skapa uppmärksamhet för klimatkrisen och den ekologiska krisen.

Vi gör inte detta för att vi vill, vi gör inte det för att det är roligt, vi gör det inte för att vi har ett speciellt intresse i klimatet eller för att vi vill bli politiker när vi växer upp.

Red’s kom:
Lite lustigt att publiken bestod av till ca 90% vuxna, men det är kanske svårt att anpassa ett tal baserat på ett manuskript efter verkligheten.

Vi gör detta eftersom vår framtid är i fara.

Vi gör detta eftersom i denna kris kommer vi inte att stå vid sidan om, och vi gör detta eftersom vi vill att de som har makten ska enas bakom vetenskapen.

Red’s kom:
Dvs den vetenskap där majoriteten inte håller med Greta och där ännu inte en enda vetenskapsman trätt fram och sagt att Greta har rätt i någon specifik sakfråga.

Gretas allmänna referenser till ”vetenskapen” ter sig smått lustig med tanke på Gretas frekventa användande av ordet ”kris”, med synonymer. Ordet ”kris” existerar inte som vetenskapligt begrepp och ingen seriös forskare – oavsett åsikt – har någonsin använt sig av detta ord.

I IPCC 1.5 rapporten som släpptes 2018 står det att om vi ska ha 67 procents chans att begränsa den globala temperaturökningen till under 1,5 grader så hade vi 2018-01-01 420 gigaton koldioxid kvar av vår CO2-budget och nu är siffran nere i mindre än 360 gigaton eftersom vi släpper ut 42 gigaton CO2 varje år, om du inkluderar landanvändning [???].

Red’s kom:
Här finns då lite felaktigheter. För det första exkluderar Greta tidsperiod. För det andra så bortser Greta från vilka länder det är som står för utsläppen. För det tredje bortses från allt annat som påverkar klimatet (sol, vulkaner, etc). För det fjärde finns det ingen konsensus om IPCC-rapportens påståenden. För det femte så har 100% av alla tidigare klimatprognoser visat sig helt felaktiga.

Vid nuvarande utsläppsnivåer så är den kvarvarande CO2-budgeten borta innan 8,5 år.

Red’s kom:
Det är bara att dubbla CO2-budget (och utsläppsnivåer). Problemet löst och du kan åka hem, Greta.

Igen, denna budget är för 67% chans för att stanna under en global temperaturökning på 1,5 grader och undvika risken att starta upp flera irreversibla kedjereaktioner bortom mänsklig kontroll som skulle leda till enormt lidande för oräkneliga människor, särskilt bland urinvånare [är urinvånare känsligare för värme än andra?] och männskor i ”the global south[det är en speciell FN-term som nog väldigt få i publiken – om ens någon – känner till vad den innebär; låg- och medelinkomstländer i Asien, Afrika, Latinamerika och Karibien].

67% chans, och det är de bästa oddsen IPCC har gett oss.

Red’s kom:
Tänk om livet varit så lätt att man bara behövt läsa ett par meningar i en enda rapport och sedan är man expert på klimatet och vet precis vad som gäller i något så oerhört komplicerat som klimatet där inte ens världens samlade expertis förstår vad som gäller.

Greta tar upp det enda som det inte inte finns någon enighet om hur mycket det påverkar klimatet, dvs koldioxiden, men nämner inte de faktorer där det råder om inte enighet om att de påverkar klimatet, t ex jordens rörelse runt solen, jordens rotation runt sin axel, solen och dess magnetiska strålning (solen förser oss med 99,96 % av den energi som driver jordens klimat), vulkaner, tektoniska plattor och haven.
Greta Thunberg håller tal i Kanada (Edmonton, Alberta)
Dessa siffror är globala och nämner därför inte aspekten av rättvisa som tydligt nämnts genom hela Paris-avtalet, som är av största vikt för att få det [vad?] att fungera på en global skala.

Det innebär att rikare länder som Sverige eller Kanada måste gå ner till noll utsläpp mycket snabbare så att människor i fattigare delar av världen kan höja sin levnadsstandard genom att bygga en del av sin infrastruktur som vi redan byggt, som vägar, sjukhus, elektricitet, skolor och rent dricksvatten.

Red’s kom:
Det är så erbarmligt okunnigt att man inte kan göra mycket annat än att skaka på huvudet.
Det är lite lustigt att varje gång som Greta säger att vi i väst måste backa tillbaka till medeltiden så jublar publiken.
Greta Thunberg håller tal i Kanada (Edmonton, Alberta)
Dessa siffror inkluderar heller inte brytpunkter, de flesta feedback loops [det finns nog inte ett tal eller en intervju där Greta inte nämnt ”tipping points” och ”feedback loops” – som förklarats på annat ställe i denna blogg – , dessutom utan att hon egentligen förstår innebörden] eller ytterligare uppvärmning dold av giftiga luftföroreningar [eller något av allt det som vi inte kan påverka].

De förlitar sig också på att vår [= Gretas] generation ska ta bort astronomiska mängder CO2, tidigare generationers CO2, bort från atmosfären, med teknologier som ännu inte uppfunnits i skala, och kanske aldrig kommer att uppfinnas.

Red’s kom:
VI behöver inte uppfinna träd och vegetation. Det finns redan.

Detta är vad allt handlar om. Detta är vad vi [vilka vi?] säger.

Detta är inte åsikter, eller politiska åsikter.

Red’s kom:
Rättelse: Det handlar i allra högsta grad om åsikter, särskilt politiska åsikter.

Detta är nuvarande bästa vetenskap.

Red’s kom:
Rättelse: Det är vad en minoritet av personer, anlitade av FN, tycker i vissa delar och som sedan förvrängs ytterligare av Greta-organisationen.
Greta Thunberg håller tal i Kanada (Edmonton, Alberta)
Politiken som erkänner detta är fortfarande inte i sikte.

Vi tonåringar är inte vetenskapsmän eller politiker, men det verkar som många av oss, till skillnad mot de flesta andra, förstår vetenskapen.

Detta eftersom vi har gjort vår hemläxa.

Red’s kom:
Nej, Greta har tvärtom skolkat från skolan, där hon hade haft en chans att lära sig vad som verkligen gäller, när hon nu vägrar lära sig på egen hand.

Om människor verkligen kände till dessa saker [vilka?] så skulle de inte behöva fråga mig varför jag är så passionerad om klimatförändring.

Red’s kom:
Vi vuxna har tyvärr inget att lära av dig, Greta, och de som alltid upprepar samma korkade frågor om din passion är mainstream media (fördummande media). Folket bryr sig inte eller vet att det beror på din autism, etc.

Om människor verkligen var medvetna om detta [vad?] så skulle de inte behövt fråga oss varför vi skolstrejkar för klimatet… och tar det till gatorna.

Red’s kom:
Igen, du skolkade på den tiden du gick i skolan. Man kan inte strejka från skolan.
Och igen, det är mainstream media (fördummande media) som frågar varför du och kanske några till i världen skolkar från skolan med klimatet som ursäkt.
Vi andra vet varför.

Om folket verkligen kände till de fulla konsekvenserna av klimatet och den ekologiska krisen så skulle de förena sig med oss på gatorna för att gå från ord till handling.

Red’s kom:
Det kan inte bero på att vi förstår bättre än du Greta?
Att demonstrera på gatorna är att gå från ord till ord.
Greta Thunberg håller tal i Kanada (Edmonton, Alberta)
För att lösa detta [vad?] måste vi börja hantera denna kris som en kris, eftersom du kan inte lösa en kris utan att behandla den som sådan.
Greta Thunberg håller tal i Kanada (Edmonton, Alberta)
Greta Thunberg håller tal i Kanada (Edmonton, Alberta)
Utan att se hela bilden kan du inte lämna ansvaret till individuella, politiker, marknaden eller andra delar av världen att ta, eftersom detta [vad?] måste inkludera allt och alla och ingen får lämnas bakom.

Red’s kom:
Det är ju du, Greta, och alla andra klimatalarmister, som vägrar att se hela bilden!
Så vem är det Greta tycker rent konkret ska lösa de problem Greta upplever? Och hur?
Greta Thunberg håller tal i Kanada (Edmonton, Alberta)
Vi kan inte tillåta denna kris [vilken?] fortsätta vara en ensidig politisk fråga.

Red’s kom:
En ensidig diskussion är ju klimatalarmisternas absolut viktigaste strategi De gör allt som står i deras makt för att försöka tysta majoriteten.

Klimatet i en ekologisk kris är långt bortom partipolitik.

Red’s kom:
Ja, klimatet är inget som politiker ska debattera. De ska bara debattera det som kan påverkas och är relevant. Men någon ekologisk kris har vetenskapen inte kommit fram till att det finns.

Huvudfienden just nu borde inte vara någon politisk motståndare eftersom vår huvudfiende just nu är fysik [Vad menas???].

Red’s kom:
Huvudfienden för Greta Thunberg och Extinction Rebellion-sekten är industrialisering, modernisering och utveckling av väst. Konsumtion och kapitalism är roten till allt ont, enligt dem.

Vissa människor säger att vi kämpar för vår framtid men det är inte sant, vi kämpar inte för vår framtid, vi kämpar för allas framtid.

Om du tycker att vi borde vara i skolan istället, då föreslår vi [vilka vi?] att du tar vår plats på gatorna.

Eller, ännu bättre, förena er med oss så att vi kan snabba upp processen [vilken?].

Red’s kom:
Vad löser det?

För ett år sedan var vi bara en handfull skolbarn [= bara en] och idag är vi över 7,5 miljoner människor över hela världen som utgör denna rörelse.

Red’s kom:
Ja, vi kan alla plocka siffror rakt ur luften. När Greta kan presentera dessa 7,5 miljoner i en lista så blir hon trovärdig, inte innan. I så fall får vi en lista över 7,5 miljoner okunniga klimat- och vänsterextremister (en försvinnande liten del av planetens 7,7 miljarder människor).

Om det är möjligt så tänk er vad vi skulle kunna göra tillsammans om vi verkligen ville [ville göra vad?].

Inget är omöjligt om tillräckligt många människor står enade.

Red’s kom:
Jo, det är t ex omöjligt att styra solen och vulkanutbrotten.

Så tack och fortsätt och ge aldrig upp. Vi står enade.

Gretas Aspergers syndrom

Greta Thunberg säger att hon lider av Aspergers/ASD (autism). Vårdguiden listar hur Aspergers visar sig. Bl a följande symptom:
• Vissa intressen tar upp en stor del av din tid.
• Du har mycket lätt att engagera dig i ämnen som intresserar dig, men känner motstånd mot att ta till dig information när du inte är intresserad.
• Ibland hamnar du i beteenden och rutiner som känns svåra att bryta.
Detta förklarar Greta Thunbergs fixering vid klimatet, och hennes oförmåga att förstå att det inte finns några relevanta människodrivna klimatförändringar.

Lite sorgligt att Gretas föräldrar exploaterar Gretas mentala problem istället för att hjälpa henne in på rätt spår.

Vem ska vi lita på?

Vad är mest rimligt att utgå från? Känslomässiga, faktabefriade, apokalyptiska kris-tal av en emotionellt laddad samt okunnig 16-årig Greta Thunberg och hennes anarkistiska och subversiva samarbetspartner Extinction Rebellion som orsakar samhället stora skador och kostnader (210 miljoner kr och uppåt i direkta kostnader för skattebetalarna bara för deras demonstration i London under 2 veckor) eller vetenskap och en saklig, sansad debatt i ett större perspektiv?

Om det inte fanns klimatförändringar så skulle det verkligen finnas anledning till oro:

Geologist and earth scientist Ian Plimer says the globe is not facing a climate emergency.

Se även bl a;
Expressen vill förlöjliga klimatrealister – Misslyckas!

Den stora klimatbluffen – Expressens klimatkampanj

Världshistoriens största blåsning – 11000 forskare om klimatkrisen – SCAM

Alliance of World Scientists förfalskar vad påstådda 11 000 forskare skrivit under

Medier i Sverige som lät sig luras av de ”11 000 forskarna” och klimatkris

Media vidhåller att de 5 skribenterna i Alliance of World Scientists har rätt (TV4, Aftonbladet, SvD, etc)

SVT manipulerar Novus undersökning om ”klimathot”

SVT:s fake news om höjning av havsnivå i Bombay – SVT anlitar barn

Här avslöjas TV4-nyheternas klimatpropaganda (en artikel späckad med fakta om klimatet i respons på TV4:s propaganda)

Koldioxidens inverkan på klimatet – sista spiken i kistan – Debatt mellan klimatrealist och klimatalarmist

Påverkar koldioxid den globala medeltemperaturen?

Temperatur vs koldioxid, vad är sanningen? Jordens klimatcykler

61 500 kr till den som bevisar att CO2 orsakar global uppvärmning

Klimatmodeller som politiska propagandaverktyg

Konsensus bland forskarna att människan orsakar klimatförändringar?


Tusen miljarder för att subventionera övergång från fossila bränslen i EU


500 (nu 709) forskare informerar FN att Greta Thunberg har fel om klimatet

31 487 vetenskapsmän dementerar global uppvärmning

171 ”forskare” kräver att Sverige ska vara ledande i klimathysterin

190 (eller 1 000?) forskare uppmanar till civil olydnad enligt Extinction Rebellion – Lista med namn

Extinction Rebellion: 21 000 forskare hävdar att jorden går under pga klimatet


Avslöjande om vem som skriver Greta Thunbergs inlägg på sociala medier

FN anlitar åter barnarbetare; Greta, Brittany och Severn Suzuki

Greta Thunberg – Silkesvantar av

Analys av Greta Thunbergs fatalistiska tal – Jordens undergång 2030?

Klimatspådomar innan Greta Thunberg om jordens undergång

Greta/klimataktivister kan inte skilja mellan klimat, väder och miljö

Greta Thunbergs klimatstrejkande vänner har något gemensamt

Greta Thunbergs anhängare Extinction Rebellion vill skapa kaos

Extinction Rebellion – En subversiv religiös klimatsekt

Anarkisterna i Extinction Rebellion störs ut 🙂

Motståndet mot klimatextremisterna i Extinction Rebellion växer

En starstruck Schwarzenegger hög när han pratar om Greta Thunberg

Alternativa nobelpriset går till… Greta Thunberg

Vad är stödnumret till klimataktivisternas hjälplinje?

Greta Thunberg säger att hennes strategi är att skuldbelägga andra

UNICEF och media utsätter Greta Thunberg för barnmisshandel


Har Miljöpartiet, Greta och Public Service rätt fokus?

Miljöpartiets plastskatt för dem som inte släpper ut plast i haven

Fatemeh Khavari söker desperat efter publicitet


För sidor om media, asylpolitik och integration se innehållsregistret.
Lista över alternativa källor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *