Warning: include(block.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/hotpot.se/public_html/php/gbhsb/index.php on line 3

Warning: include(block.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/hotpot.se/public_html/php/gbhsb/index.php on line 3

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'block.php' for inclusion (include_path='.') in /var/www/hotpot.se/public_html/php/gbhsb/index.php on line 3
Forum / gstbok - Om HSB/Brf, BoRevision och BoLina - anslagstavla
Sida: << | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | >> | Nästa   av 276 sidor.
Bokmärke   Index   [Meny]    / visa    till
Startsida, Bolina, BoRevision, Riksbyggen, SBC - Allt om bostadsrätter

Nytt forum (ersätter gamla forumet)TÄNKVÄRT

Det krävs ett helt nytt sätt att tänka
för att lösa de problem vi skapat
med det gamla sättet att tänka.
Albert Einstein


Sussie

HSB = Gud?

Till Hasse. Ja det pratas även i min förening om att lämna HSB, så missnöjet med HSB tycks sprida sig. Den här affären med klandret av årsstämman visar ju tydligt hur HSB förtrycker enskilda medlemmar som vågar sätta sig upp mot HSB.

Vad gäller den lilla medlemmen mot HSB i klandret av HSBs årsstämma så kännas det som Davids kamp mot Goliat. Hur ska man någonsin kunna få rätt mot HSB som sitter på alla resurserna och även har kontakterna med media? Jag tror inte det låter sig göras, men jag hoppas innerligt att Tingsrätten tar ett beslut som visar att HSB kanske inte är så allsmäktiga som de tycks tro.

October 19 2007 (3063) e
    Kommentar av Admin
Det torde vara en teknisk omöjlighet för HSB att vinna detta fall. Det som möjligen skulle kunna vara till HSB:s fördel för en punkt är nämligen i så fall till nackdel för HSB i en annan punkt.

Eftersom man inte kan vända på tolkningar av lagar/stadgar enbart till HSB:s fördel hela tiden så är det ovillkorligt så att HSB kommer att falla på ett antal av punkterna (enligt min mening samtliga punkter, men Tingsrätten är förmodligen av avvikande mening, tyvärr).

Nästa inlägg
Upp - Nästa sida
   

Sveriges enda forum för alla brf-medlemmar

Sveriges största forum för alla i bostadsrätt (HSB, Riksbyggen, SBC).
Här diskuteras allt som hör till bostadsrätter;
demokrati, öppenhet, insyn, information, medbestämmande,
rättigheter, lagar, styrelsens ansvar, stamrörsbyte, etc.
Startsidan om bostadsrättsföreningar

Riksbyggen

Länka gärna till detta forum


Sök bland detta forums inlägg
Sök bland Admins kommentarer
Du kan för närvarande enbart söka på en söksträng åt gången (dvs du kan inte söka på ord som inte kommer direkt efter varandra).


Databas hittas ej.