Warning: include(block.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/hotpot.se/public_html/php/gbhsb/index.php on line 3

Warning: include(block.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/hotpot.se/public_html/php/gbhsb/index.php on line 3

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'block.php' for inclusion (include_path='.') in /var/www/hotpot.se/public_html/php/gbhsb/index.php on line 3
Forum / gstbok - Om HSB/Brf, BoRevision och BoLina - anslagstavla
Sida: << | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | >> | Nästa   av 276 sidor.
Bokmärke   Index   [Meny]    / visa    till
Startsida, Bolina, BoRevision, Riksbyggen, SBC - Allt om bostadsrätter

Nytt forum (ersätter gamla forumet)TÄNKVÄRT

Det krävs ett helt nytt sätt att tänka
för att lösa de problem vi skapat
med det gamla sättet att tänka.
Albert Einstein


G-I

jag kan berätat att jag blev utkälld av RB-representanten på förra styrelsemöte, för att han tycker att jag granska/klagar på fakturor (på leverantörer som Rb anlitat) för mycket. Vi är den ändå styrelsen som gör det, enligt honom.

Många räkningar kommer till mig EFTER att förfallodagen gått ut. för att Rb slarvar. Dessutom är det självklart styrelsens arbete att ha koll på fakturorna och att kolla att de är riktiga. Jag dubbelkollar inte alla, bara de som ser misstänkta ut. Att kräva en mer detajlerad redovisning på arbetet som gjorts, om fakturan är för odetajlerad, är ändå rimligt tycker jag.

March 8 2007 (2125) e
    Kommentar av Admin
Jag tror att er Riksbyggen-representant ljuger när han säger att ni är den enda förening som granskar och/eller ifrågasätter fakturor, men det värsta är att det nog ändå ligger lite sanning i vad han säger. De flesta styrelser i Riksbyggenföreningarna är nog godtrogna och låter alla Riksbyggen-fakturor passera utan kontroll !!

Medlemmarna måste ställa krav på sina styrelser att de granskar Riksbyggen och inte låter Riksbyggen dränera föreningen helt på pengar.

Missa inte inläggen i det nya forumet!

Se bl.a. frågan om förvaltning/RiksbyggenNästa inlägg
Upp - Nästa sida
   

Sveriges enda forum för alla brf-medlemmar

Sveriges största forum för alla i bostadsrätt (HSB, Riksbyggen, SBC).
Här diskuteras allt som hör till bostadsrätter;
demokrati, öppenhet, insyn, information, medbestämmande,
rättigheter, lagar, styrelsens ansvar, stamrörsbyte, etc.
Startsidan om bostadsrättsföreningar

Riksbyggen

Länka gärna till detta forum


Sök bland detta forums inlägg
Sök bland Admins kommentarer
Du kan för närvarande enbart söka på en söksträng åt gången (dvs du kan inte söka på ord som inte kommer direkt efter varandra).


Databas hittas ej.