Vänsterns attack mot demokratin – Grand Hotel Stockholm

I en samordnad attack mot Grand Hôtels Facebook-konto försöker vänsterextremister sänka betyget för Grand Hôtel endast för att hotellet i demokratisk ordning upplåter en yta för en gala i en lokal som Sverigedemokraterna hyrt.

Vänsterextremisterna vill skada hotellet för att hotellet är opolitiskt!

Man kan ha olika åsikter om partier och personer, men att göra som vänsterextremisterna och försöka skrämma till lydnad inför vänstern kanske inte är något som skapar ordning och reda i landet.

Vad är nästa steg för vänsterextremisterna? Ska de som röstar på SD inte tillåtas köpa mat på ICA?

VÄNSTERNS BAKOMLIGGANDE SYFTE
Syftet med vänsterextremisternas samordnade attack är att skrämma kommersiella företag från att göra affärer med Sverigedemokraterna i fortsättningen. Genom att försöka sänka hotellets betyg hoppas de kunna uppnå ett avståndstagande till vänsterextremisternas meningsmotståndare.

VÄNSTERNS HAT MED SANDLÅDEKOMMENTARER
På Grand Hotels Facebook-sida haglar epitet och floskler från vänstertrollen som främlingsfientlighet, rasism, nazism, fascism, värdegrund, medmänsklighet, ”mänskliga rättigheter”, ”grupper mot grupper” och ”allas lika värde”. Det är uppenbart att ”allas lika värde” inte gäller för vänstern om det handlar om någon som tycker annorlunda än dem. De befinner sig på sandlådenivå.

Vänstern saknar grundläggande värderingar, gör skillnad på människor, ställer inte upp på allas lika värde och förespråkar diskriminering av dem som inte tycker likadant som vänstern.

Det finns i princip inga nazister i Sverige, men islamister finns det desto fler av. Det finns dock inte en tillstymmelse till protest från vänstern mot islamisterna. Vad kan det bero på?

Var är vänsterns proteststormar mot att diktaturernas representanter bjuds in till Nobelfesten, där partiledaren för Sveriges 3:e största parti är portad?

VÄNSTERN VISAR SIN RÄTTA SIDA
Nu kommer sanningen fram om vänstern. De ogillar mångfald!

MÖTESFRIHET, MEN BARA FÖR VÄNSTERN?
Vi har mötesfrihet i Sverige, men det kan vänsterextremister inte acceptera, utan de förespråkar istället diskriminering av en grupp i samhället.

ÅSIKTSFRIHET?
Vänsterextremisterna kan inte acceptera en demokrati som är uppbyggd av en mängd olika åsikter. Alla ska vara likriktade… vänsterlikriktade.

Vänsterextremisternas logik fallerar på många olika sätt sätt. De tycker det är rimligt för en affärsdrivande verksamhet att ta politisk ställning och vägra gäster tillträde beroende på vilka åsikter de har.

Den antidemokratiska vänstern står för censur och åsiktskontroll, utom när det gäller dem själva.

Det finns en del länder i världen där rätten att ha en egen åsikt inte är självklar. Må Sverige aldrig bli ett sådant land.

VARFÖR TYCKER VÄNSTERN ATT ALLA INTE SKA BEHANDLAS LIKA?
Alla ska behandlas lika, utom de som inte tycker som vänstern?

En skenhelig vänster gör skillnad på folk och folk.

YTTRANDEFRIHET, MEN BARA OM MAN TYCKER SOM VÄNSTERN?
Yttrandefriheten – som vänsterextremisterna alltid strävar efter att begränsa – kan sammanfattas med de berömda orden ”Jag ogillar vad du säger, men jag är beredd att gå i döden för din rättighet att säga det.” (Evelyn Beatrice Hall).Demokrati är bra så länge vi får bestämma vad som får diskuteras

PUBLIC SERVICE UNDERBLÅSER HAT
Vänsterextremisterna skapar en mycket hätsk stämning, men istället för att Public Service tar parti för demokratiska rättigheter så får vi – precis som i alla övriga vänsterstyrda media – läsa en bild som bara underblåser hatet från vänsterextremisterna.

Precis som bl a Aftonbladet går SVT – på sitt sedvanligt partiska sätt – ut med en direkt felaktig bild av hotellrecensionerna.

VÄNSTERN FÖRSÄMRAR SAMHÄLLSKLIMATET
Vänsterns smutsiga agerande riskerar att kraftigt försämra samhällsklimatet och polarisera landet, med alla negativa effekter det innebär för alla.

Vänsterextremisterna är en liten men tajt grupp och är duktiga på att organisera sig, i motsats till alla till höger om vänstern. Om de lyckas sänka betyget för Grand Hotel, så kommer de att fortsätta på samma sätt.

RÖSTA – LÅT INTE DE MÖRKA VÄNSTERKRAFTERNA VINNA!
Just nu är det fler som gett hotellet 5 stjärnor än vänsterextremister som gett en stjärna: Grand Hotel (Nu borttagen av hotellet!).
Detta säger dock Public Service inget om. För dem är det bara ”vanliga” människor som protesterar och det finns ingen som tycker annorlunda än vänsterextremisterna.

Vill du påverka resultatet gå in och ge din röst, och kommentera gärna hatet som demokratimotståndarna sprider.

Du kan kritisera hotellet på Tripadvisor, Yelp, etc.

SVT skriver under rubriken ”Proteststorm mot Grand Hôtel efter att SD hyrt lokalen för gala”:
Sedan det blev känt att Sverigedemokraterna hyrt Grand Hôtel i Stockholm för att arrangera en prisgala den 4 november har en proteststorm startat mot hotellet.

De är omkring 400 högerpopulister som ikväll samlas under det femstjärniga hotellets tak i Stockholm för att delta i prisgalan ”European Freedom Awards”. Egentligen hade Sverigedemokraterna velat boka Blå hallen i Stadshuset, men fick nej av säkerhetsskäl.

Red’s kom:
Hur vet SVT att det är 400 ”högerpopulister” som kommer, utan att veta vilka de är?

Partiet har enbart släppt namnen på ett fåtal gäster och enligt Expressen finns bland annat Ukips partiledare Nigel Farage och tjeckiens tidigare president Václav Klaus med. Något som väckt starka reaktioner i sociala medier.

Kontroversiell gäst
Václav Klaus, som förmodas få pris på galan, har gjort sig känd för flera uppseendeväckande uttalanden som genomsyras av stark EU-kritik, häftig kritik mot mångkulturalism och migration.

Ett av hans mer uppmärksammade uttalanden var när han ska ha förklarat Anders Behring Breiviks massaker på Utöya som ett resultat av ett alltför tillåtande samhälle.

Red’s kom: Kan det inte vara en rimlig ståndpunkt att ha?

I sin roll som president var han nära att sätta stopp för EU:s Lissabonfördrag.

Red’s kom:
Det kanske var motiverat? Det framgår inte här. SVT bara förutsätter att om någon haft en åsikt om Lissabonfördraget så är det oacceptabelt.

Dessutom anses han vara en Rysslandsvän, med flera ryssvänliga uttalanden, bland annat kring konflikten i Ukraina.

Red’s kom: Ska vi inte alla vara vänner?

Kritik på sociala medier
Grand Hôtels Facebooksida har fyllts med enstjärniga recensioner med tillhörande uppmaningar:

”Ge Grand Hotel en stjärna och gärna även en motivering, samt en uppmaning till eventuella framtida gäster om att ta avstånd från ett hotell som sätter egen profit framför att fördöma och ta avstånd från rasistiska, fascistiska och nynazistiska organisationer”, skriver en användare.

Red’s kom:
Men vad majoriteten skriver vill SVT inte berätta.

SvD skriver:Några personer har istället gett hotellet fem stjärnor
Ja, just nu 16 000 demokratiskt tänkande personer jämfört med 11 000 vänsterextremister.
Not. Paul Ronge kräver i artikeln att att Grand Hotel ska göra en pudel.
Paul Ronges bakgrund:År 1975 blev han redaktionschef för den marxist-leninistiska tidningen Stormklockan. År 1979 anställdes han som politisk reporter på socialdemokraternas tidningskoncern A-Pressen. År 1982 blev han arbetsmarknads- och politisk reporter på Aftonbladet, där han också blev facklig klubbordförande 1991.”. Varför sprider SvD tyckande från extremvänstern på detta sätt, utan att någon kompetent person får bemöta dumheterna?

Budskapet verkar ha hörsammats då de enstjärniga recensionerna har ökat kraftigt i antal under torsdagen och fredagsmorgonen.

Red’s kom:
De har emellertid ökat avsevärt mindre än vad de femstjärniga ”recensionerna” har gjort. Varför vill SVT så gärna vinkla sanningen här?

SVT berättar heller inte att de inlägg som ligger i topp är de som visar motstånd till vänsterextremisternas attack.

Grand Hôtels marknadschef Filip Odelius säger att han är medveten om recensionerna, men att det inte är något han har diskuterat med sina kollegor.
– Det är självklart tråkigt att få ett dåligt betyg, men det är ett öppet forum där man får tycka fritt.

Vad betyder det här för ert varumärke?
– Varje gång man får en dålig recension är det ju jobbigt och får man fler är det ännu jobbigare. Det här är självklart väldigt allvarligt eftersom en dålig recension inte är bra för vårt varumärke och ett sammantaget betyg påverkar ju eventuella framtida gäster, säger Filip Odelius.

Vänsterfacket tycker till

Oroliga anställda
Bland de anställda på hotellet är det många som hört av sig till facket och uttryck både oro och stort obehag inför att behöva arbeta under galatillställningen.
För det första tycker vi att det är förskräckligt att det över huvud taget ska komma in odemokratiska organisationer på våra arbetsplatser. Alla ska kunna känna glädje och trygghet på jobbet men så är det inte idag, säger Per Persson som är avtalssekreterare på Hotell- och reataurangfacket.

Red’s kom:
Om man inte kan betjäna de som har andra åsikter än en själv så kanske man inte ska jobba på ett hotell. Eller någon annanstans där man kommer i kontakt med människor. Det hävdas att en del av personalen som så önskat blivit arbetsbefriade under galan.

Men personalen verkar inte ha några problem med dem som stöttar ett parti med rötter i kommunismen och som står för utrotning av långt fler människor än vad nazisterna gjorde.

Under fredagen kommer fackförbundet att ha flera ombudsmän på plats utöver den lokala fackklubbens representanter för att se vad som händer.
– Även om det inte blir fysiska hot så utsätts många för en psykisk press bara genom att vistas i en miljö där man ska serva personer med en rent odemokratisk människosyn. En del av våra anställda kommer från andra nationer och vissa har till och med släktingar som dödades i gaskammare under andra världskriget. Att då behöva vistas i samma lokaler med personer med en människosyn från 30-talet är inget man vill göra frivilligt, säger Per Persson.

Red’s kom:
Om SVT följt kraven som följer med sändningstillståndet så hade de låtit någon uttala sig om det absurda i att ge sig på affärsdrivande företag för att skrämma dem från att ha något att göra med Sveriges tredje – och snart kanske största – parti. Att inte samtliga partiledare från vänster till höger går ut och tar avstånd från vänsterextremisternas agerande är uppseendeväckande. Står de inte på demokratins sida?Klicka här för att gå till artikeln i SVT, 2016-11-05

Inlägg från Grand Hotels forum som följande kommer inte att refereras av Sveriges vänsterstyrda media:
• 4 av 10 små barn är osäkra i skolan
• 231.500 äldre lever under fattigdomsgränsen i Sverige
• 11.000 äldre i Stockholm behöver mat från soppkök för att inte svälta
• Längst vårdköer i Europa
• Sverige sämre i Pisa-mätningen
• 480.000 sexualbrott mot kvinnor under 2015
• 25% av flyktingar har något sorts jobb efter 8 år
• TBC ökar lavinartat i Sverige
• Sverige kommer ha näst sämst pensioner i Europa
Trots allt detta, så väljer alltså människor som nu är emot det demokratiska valda partiet SD att med ekonomiskt och politisk terrorism utöva i det närmaste fascistiska metoder för att skrämmas och skämma ett privat företag av världsklass.

Det är irrelevant att det är ca en miljon människor som röstar SD, det är irrelevant att det strider mot allt som har att göra med yttrandefrihet.

I ett ordentligt land hade man bara valt att inte använda tjänsterna som Grand erbjuder, men inte Sverige skall de alltså hotas IRL och Online och man försöker alltså sabotera medvetet och tror att det sker utan konsekvenser.

För mig personligen är det nog nu, jag tror inte att vi kommer komma mycket längre i Sverige utan en större civil konflikt och jag välkomnar den.

Om det är någon som bryr sig så kommer det även krigsförbrytare och representanter för länder som om och om begår brott mot de mänskliga rättigheterna till Nobelfesten och Grand men det är inte lika kul att grina om.

Se även bl a;
Grand Hôtel viker sig för vänstern – Ändra ditt betyg till 1

Facebook stöttar vänstern – Harmlösa kommentarer på Grand Hotel raderas

Brott mot mötesfriheten, säger Mattias Karlsson om Grand Hôtel


För sidor om media, asylpolitik och integration se innehållsregistret.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *