Tonvis med avfall efter EU-migranter i Umeå

Efter att lägret i Umeå utrymdes i januari har sopor och skräp fått ligga kvar. Cirka en hektar stort område på Klockarebäcken har förorenats och måste nu saneras.Avfall efter EU-migranternas illegala bosättning i Umeå på Klockarebäckens industriområde

Kommunen säger att allt man kom åt i vintras städades bort då.

Tonvis med bildelar, bildäck, olja, läckande bilbatterier, matrester, glaskross, gamla kläder och husgeråd och annat skräp har lämnats kvar på Klockarbäcken efter att EU-migranter avhystes därifrån av polis i vintras.

Bilbatterier och däck blandat med hushållssopor ligger slängt på området. I skogen har stora högar med hushållsavfall slängts. I värmen börjar matrester och annat att ruttna.

Red’s kom:
EU-migranterna ställer till med stor skada i Sverige och lämnar glatt över till Sverige att bekosta och åtgärda de skador de orsakar.

För EU-migranterna är det tydligen helt naturligt att dra nytta av andra och som tack orsaka samhället stora problem och kostnader.

Aldrig någonsin får de respektlösa EU-migranternas nedskräpning den minsta konsekvens. Ingen ställer ens krav på att de ska städa upp efter sig. Allt politikerna gör är att prata om att man ska informera EU-migranterna om vilka regler som gäller i Sverige… som om de skulle bry sig och som om de inte vet att deras nedskräpning är olaglig.

Det ska alltid bara daltas med EU-migranterna, som vet att de kan göra vad de vill i Sverige utan att riskera något.

Se bl a;
Halmstad har gett upp att städa efter EU-migranter
och;
Missade papperskorg, får böta 800 kr – Aldrig böter för EU-migranters nedskräpning
Klicka här för att gå till artikeln i VK, 2016-05-03
Se även bl a;
EU migranter – Bilder du inte får se i media

För övriga sidor om EU-migranter se innehållsregistret eller använd sökfunktionen här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *