Stockholms stad sanerar lekpark där 20-25 EU-migranter bott

I Stockholmdirekt kan vi läsa en artikel om hur EU-migranter bosatt sig i en lekpark. Artikeln är politiskt korrekt och i den lilla artikeln på 10 meningar har artikelförfattaren Max Byström lyckats få in ordet tragiskt tre gånger. Det handlar bara om att tycka synd om EU-migranterna.

Inga kritiska frågor ställs och ingen relevant information ges. T ex vad saneringen kostat skattebetalarna för en parklek som ockuperas och – som alltid – grisas ner av EU-migranter:

EU-migranter bodde i parkleken på Södermalm: ”Tragiskt

Red’s kom:
Ja, det är tragiskt att personer begår brott,  men det är också tragiskt att Sverige har politiker som inte vågar ta ansvar för landet och som inte ser till medborgarnas bästa av rädsla för okunniga vänsterextremister.

Man kan kanske också tycka lite synd om landets egna barn som inte kan utnyttja de områden som tagits fram för dem pga att de ockuperas av EU-migranter.

Ett flertal personer har under den senaste tiden bosatt Berggruvans parklek på Södermalm i Stockholm.

Enligt en läsare som besökt platsen ett flertalet gånger uppskattar han att det rört sig om uppemot 20 och 25 EU-migranter som hade bosatt sig i parkleken.

Staden har rensat undan madrasser, kuddar och annat som har lämnats kvar efter att EU-migranter har använt Berggruvans parklek på Södermalm som boplats. ”Det är tragiskt att människor ska behöva bo på det här sättet”, säger parkingenjör Kenneth Kempendahl.

Pappkartonger hade satts upp i fönstren i ett lekhusen för att stänga ute kylan och platsen var nedskräpad när staden kom ut och tittade i morse.

– Vi har varit där och rensat upp och det var en hel del som hade lämnats kvar. Det var madrasser, kuddar, kläder, underlag, pappskivor och sådant som man sover på, filtar och flaskor, säger parkingenjör Kenneth Kempendahl.

Platsen är nu tillräckligt städad för att barn ska kunna leka där igen. Men staden kommer även göra en ordentlig sanering.
– Det är ju tragiskt att människor ska behöva bo på det här viset. Vi har inte sett det på den senaste tiden, men det har förekommit tidigare. Det är viktigt att vi uppmärksammas på detta och att polisen också uppmärksammas.

Tror du att det kommer att upprepas?
– Vi kommer att hålla ögonen på det här nu och ha fokus på den här platsen eftersom det förekommer. Nu är ju allt som fanns här borta och sannolikheten för att det blir en ny bosättning just här är därför ganska liten. Då söker man sig nog istället till andra platser, säger Kenneth Kempendahl.

Red’s kom:
Ja, det har ju aldrig hänt att EU-migranter återvänt till sin tidigare bosättning när de avvisats.Klicka här för att gå till artikeln i Stockholmdirekt, 2016-10-31
Se även bl a:
M, FP och KD kräver hårdare tag mot EU-migranters olagliga tältläger på Södermalm

EU-migranters svineri i Stockholm kostar 6 miljoner kr i sanering – Tiggeriförbud


Sverige & Finland enda länder utan förbud mot tiggeri

Förbud mot tiggeri av EU-migranter införs i allt fler städer i Europa

Endast 36% av svenskarna emot att lagstifta mot tiggeri – 2015

Endast 27% vill inte ha förbud mot att tigga – April 2016

Max 31% av Stockholmarna vill tillåta tiggeri. Max 23% i Sverige – Oktober 2016


EU-migranter som ockuperat mark: 102 anmälningar till Kronofogden 2015, 32 avhysningar

619 avhysta EU-migranter i Stockholm, 2 i Malmö – Hovmöller lär EU-migranter smita från polisen


EU-migranter som avhyses i Gävle kräver plats att bosätta sig på


För övriga sidor om EU-migranter se innehållsregistret (tidigare register) eller använd sökfunktionen här.

En kommentar till “Stockholms stad sanerar lekpark där 20-25 EU-migranter bott”

  1. Man kan undra om sanerarna tycker att detta är ett hedersuppdag. Jag är glad att slippa ta skit efter dessa dyngspridare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *