Restauranggästens tålamod tröt mot falsksjungande tiggare – video

Har du någonsin råkat ut för en dåligt spelande och falsksjungande tiggare som med maximala röstresurser stör dig på uteserveringen? Här är en liten videosnutt på vad det resulterade i när en restauranggäst i Amsterdam (innan förbudet mot tiggeri) tappade tålamodet när det var helt omöjligt att kommunicera pga oväsendet. Inget jag rekommenderar!Klicka här för att gå til Youtube-videon
Det har hänt mig och mina vänner i Sverige att tiggare spelat med ett lappat och lagat dragspel och sjungit på max volym vid uteserveringen så att alla möjligheter att kommunicera med varandra omöjliggjorts. Vi har dock betett oss mer civiliserat än i denna video. Det upplevs av många som att vissa tiggare medvetet provocerar på detta sätt, så att folk ska betala bara för att tiggarna ska gå vidare.

När ett tiggeriförbud införs i Sverige – något alternativ finns tyvärr inte, och för varje dag som passerar utan att detta införts skadar detta Sverige på olika sätt – kan det vara högst lämpligt att detta tiggeriförbud inkluderar att tillstånd krävs för ”musicerande” på gator och torg i städerna.

Redan idag torde ”musikanter”, som den i videon, kunna bötfällas för störande av allmän ordning. Men utan ett tydligt regelverk vågar polisen inte göra detta av rädsla för att kallas antiziganister av vänsterextremister.

Se även bl a;
Migrationsforskare Ioana Bunescus icke-lösningar på EU-migranter – Förbjuda fattigdom?

Förbjud tiggeri, skriver fem moderata riksdagsledamöter

Förbud mot tiggeri minskar fattigdom och EU-migranter

Varför inte förbjuda tiggeri?

Sverige och Finland enda länder utan förbud mot tiggeri

Riksdagsledamöter emot förbud mot tiggeri

Endast 36% av svenskarna emot att lagstifta mot tiggeri

Vad är kostnaden för Sveriges 5.000 EU-migranter idag? 6 miljarder kr/år?

Gratis vård i Sverige för rumäner! Samtliga vårdfakturor till EU-migranter är obetalda – mörkas av media

EU migranter – Bilder du inte får se i media

För övriga sidor om EU-migranter se innehållsregistret.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *