Respons på Allt åt allas skrivelse som de påstod var från EU-migranter i Malmö

Allt åt alla har fått svar på den insändare de fick in i SDS, där de försökte ge sken av att den skrivits av 10 (utav totalt ca 250) EU-migranter i kåkstaden i Malmö, och där de ställde krav på gratis boende och förtur till jobb; EU-migranter/Allt åt alla i Malmö hotar att bryta mot lag om de inte får bo gratis

Jag antar att översättningen av ert brev till Malmöborna är korrekt översatt och det var ert eget initiativ att skriva det.

Red’s kom:
Det var en snygg omskrivning av; ”Vi vet inte om det är korrekt översatt eftersom det inte ens framgår att Anton Wedding och Måns Ljungstedt behärskar, romani, dvs det romska språket, men det är uppenbart för alla och envar att merparten av skrivelsen är formulerad av, och på initiativ av, Anton och Måns”.

Vi är många som ser er tiggare överallt där vi vistas. Ett fenomen, som är nytt för oss svenskar och som vi inte begriper oss på. Jag beklagar ert öde och förstår att ni har det svårt. Det berör oss illa, vilken inställning vi än har till ert agerande.

Nätverket Allt åt alla menar nog att tjäna en god sak och vill hjälpa er till något bättre. Eftersom ni kan kommunicera med varandra är det en tillgång och borde ha använts till att berätta för er att Sverige inte längre är det överflödssamhälle som alla önskar och tror när de tar sin tillflykt till landet.

Red’s kom:
Eftersom den vänsterextremistiska organisationen ”Allt åt alla” så här långt inte gjort något som tillfört något för EU-migranterna (utan istället tvärtom) så kan var och en fundera på vad deras syfte egentligen är.

Vi svenskar är ett folk som gärna hjälper och har gjort så i alla tider. Men allt har sin gräns. Man kan inte hjälpa tills man stjälper sig själv.

Arbetsmarknaden söker folk men anställer helst personer med färdig utbildning och som kan svenska.

Att det i våra asylförläggningar sitter både duktigt sjukvårdsfolk och hantverkare i flera år innan de kan få jobb, är ett tragiskt faktum. Men helt krasst finns det inte jobb i den utsträckning som man skulle önska.

Från länder där kriget och terrorn driver människor på flykt tar vi emot tiotusentals människor som efter livsfarliga och strapatsrika resor nått vårt land. Vi försöker ge dessa människor ett hyggligt liv tills de kan återvända – om de någonsin kan det.

I ert hemland råder inte krig. Resan hit har för er inte inneburit vare sig livsfara eller större strapatser och ni har ett land att återvända till.

Eftersom ni har klarat av att skriva detta brev och redogjort för er situation, tror jag att ni skulle kunna göra något mycket bättre för er i ert hemland, än vad ni kan göra för er i Sverige.

Ni kan inte begära att Malmö kommun ska göra undantag från lagar och regler, för att göra något för er, som de inte har rätt till.

Har inte era svenska vänner talat om för er att det finns pengar från EU som Rumänien kan få för att rätta till sociala problem i landet?

Red’s kom;
Se; Justitieministern chockad över hur mycket bistånd Rumänien får

Vore det inte en mycket bättre lösning, att era vänner hjälpte er till en kontakt med era egna politiker, så att en kommunikation och ett annat bemötande kan etableras. En kontakt till rätt forum, där ni kan framföra era krav och klargöra er situation.

Ni kanske skulle kunna vända er till katolska kyrkan. Påven har nu vetskap om er situation och säger sig vilja ta tag i problemen.

Det är min övertygelse att ni, genom att ni mäktat skriva ert brev och visat att ni själva vill göra något för er sak är helt kapabla, att med rätt hjälp, göra något mycket bättre för er själva i ert eget land, än att tigga i ett främmande land.

Red’s kom:
Om ovanstående svar någonsin kommer EU-migranterna i Malmös kåkstad till del får vi aldrig veta.

Av 4 602 läsare av ovanstående skribents synpunkter så håller 90%  (391 delningar) med detta svar till Allt åt alla och EU-migranterna.

Vänsterextremister saknar argument, men klicka kan de

Dessa 90 % är en inte så liten skillnad mot Allt åt allas skrivelse, där så många som 52% av 10 156 läsare (924 delningar) höll med vänsterextremisterna, dvs drygt 5 000 personer, vilket är ungefär så många vänsterextremister som det finns i Sverige.

Vänsterextremisterna har här tömt ut sina resurser. I princip varje röst som tillkommer efter detta skulle alltså vara en röst mot Allt åt allas skrivelse.

Se även;
Nationella samordnaren förvånad över vänsterextremisters diskussion om EU-migranter

Vänsterextremister har aldrig en möjlighet att vinna en diskussion eftersom de saknar argument, fakta och kunskap samt förmåga att resonera sakligt. Det är därför man väldigt sällan (i princip aldrig) ser vänsterextremister ge sig in i diskussioner utom i sina egna forum. Allt de har att komma med är känsloargument, där t o m känsloargumenten saknar fäste i verkligheten.

Vänsterextremisters åsikter hörs alltså endast på ställen där ingen kan (eller vill/vågar) säga emot.

Vänsterextremisterna kan klicka på webbsidor, de kan hålla upp plakat på gatorna och de kan ockupera fastigheter likt romer, men sedan är det stopp.

Om det genomförts en folkomröstning om Allt åt allas skrivelse skulle resultatet blivit ungefär 99% som inte höll med vänsterextremisterna.Klicka här för att gå till artikeln i SDS, 2015-09-04
Se även bl a;
EU-migranter i Malmös kåkstad vill inte åka hem – ställer krav på kommunen


EU-migranter kräver stöd från Malmö stad

EU-migranter i Malmö ställer krav via aktivister på boende/försörjning

Protest mot att EU-migranter inte får bostäder, vänsterorganisationen Allt åt alla


Allt åt alla uppmanar alla att störa avhysning av EU-migranter i Malmö 27/4

EU-migranter och Allt åt alla i Malmö avhysta


EU-migranter från kåkstaden i Malmö bjuds in av MP för diskussion om byggplaner nästa år

Solidaritet med EU-migranter lyckas inte få med sig EU-tiggare till möte i stadshuset

EU-migranter och vänsteraktivister lyssnade på V och Fi vid möte i Malmös kåkstad

Solidaritet med EU-migranter: ”Sluta köra runt fattiga människor”


Vänsterpartiet Malmös åtgärder för EU-migranter förvärrar bara situationen


EU migranter – Bilder du inte får se i media

För sidor om EU-migranter se innehållsregistret.

Malmöbloggkartan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *