Politiskt landsförräderi avseende EU-migranter

Det är sällsynt att insändare skrivs av andra än vänsterextremister, men det händer ibland. Här kommer en medborgare som aktiverat sig.

Jag är så fruktansvärt trött på hur EU-migranterna missköter sig, ursinning på svenska politikers feghet och förskräckt över rättssystemet totala kollaps, skriver en medborgare i en insändare i SMP;

Uppdrag granskning visade hur flera hundra rumäner ockuperat privat mark i Malmö och som med hot om våld knuffar bort de svenska journalisterna från den mark migranterna olagligt bosatt sig på. Så ofattbart fräckt och oförskämt!

Nu har även Mark och Miljödomstolen förbjudit avhysning med hänvisning till att personerna inte har identifierats. Domstolens beslut ger därmed fritt fram för alla EU-migranter att slå sig ner precis var som helst i Sverige. Beslutet har säkert redan spridits till tusentals andra som ger sig av mot Sveriges parker, naturreservat eller din privata trädgård för att där slå ner sina bopålar.

Det märkliga är att ockupanter ska identifieras innan avhysning får ske! Varför? Är det ockuperad mark så kvittar det väl vilka dom är, avhys direkt och skicka räkningen till rumänska- eller bulgariska regeringen för myndighetsutövning, böter, sanering och borttransport av allt som lämnas kvar!

Rastplats stängs för alla pga EU-migranters härjningar

Rastplats Biltema i Växjö som spärrats av efter att EU-migranter tidigare ockuperat hela området är även efter avhysningen stängt då det finns risk att de återkommer. Därför kan inte längre någon vanlig besökare slå sig ner och vila en stund och lagligt tömma blåsan i en bajamaja.

EU-migranter ockuperar och skräpar ner naturreservat

Helgö naturreservats yttersta plats med grill och övernattningsmöjlighet, ett av Växjös finaste rekreationsområden, har sedan länge varit ockuperat av EU-migranter. När vi vid flera tillfällen promenerat förbi mot Jägaregap har hela området varit belamrat med tält, skräp, kläder på tork, grytor och varit sanitärt oacceptabelt. På denna plats har inte heller någon vanlig besökare kunnat slå sig ner för att njuta av naturreservatets särskilt lagligt skyddade miljö, fågelkvitter och tystnad.

Inga romer straffas för det som svenskar bötesfälls för

Men det finns ändå ljus i tunneln för den svenska polisen hade nyligen glädjande nyheter. Man har bötfällt några tusen krogbesökare som efter en glad kväll behövt tömma blåsan på allmän plats! Är inte likheten inför lagen ett fint inslag i den svenska rättvisan precis som polisens begåvade prioritering?
Hur mycket EU-migranter fått betala för att de använder naturen, parker och privat mark som bajamajor framgick däremot inte!

Stefan Löfvén är nu överens med Jimmie Åkesson

Det är också mycket glädjande att Stefan Löven nu tycker likadant som Jimmie Åkesson.
Båda är överens om att man inte ska ge pengar till tiggare utan istället skänka till frivilligorganisationer.
De är också eniga om att det behövs mycket mer ekonomiskt stöd till UNHCR och till länderna i krigets närområden.
Dessutom är de överens om att de 17 000 personer som vistas illegalt i Sverige ska utvisas. Här är bara frågan hur det ska ske med polisens ointresse för att verkställa utvisningarna.

Vem hade under valrörelsen trott att Åkesson och Löven skulle visa sig vara överens om frågor som gäller invandring och tiggeri? Vad blir nästa fråga som dessa partiledare har en samsyn på? Kanske kärnfrågan, att det faktiskt finns ett tak för vad Sverige klarar av när det gäller flyktingmottagande.Klicka här för att gå till artikeln i SMP, 2015-10-05
Se även bl a;
Är Sverige lösningen för alla romer? – Vad är antiziganism?


EU migranter – Bilder du inte får se i media

För övriga sidor om EU-migranter se innehållsregistret.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *