Parkarbetare får civilkuragepris för arbetsvägran att städa efter EU-migranter

Tidningen Arbetaren skriver följande:
Leo Heyman, som arbetar på Park- och naturförvaltningen i Göteborg, beordrades tidigare i år ut för att röja undan efter en av polisens vräkningar av ett läger för hemlösa EU-migranter.

Red’s kom:
EU-migranter är inte hemlösa bara för att vissa av dem periodvis saknar gratis semesterbostad i Sverige.

Till dags dato har inte en enda EU-migrant ”vräkts” i Sverige.

Han vägrade och pratade i stället med sina kollegor om situationen och återgick därefter till sina ordinarie arbetsuppgifter.

Red’s kom:
Om det inte är en av parkarbetarnas ordinarie arbetsuppgifter att hålla rent i parker så kanske Göteborg borde ta fram en arbetsbeskrivning för de anställda?

Trots att fler inte följde han exempel var responsen från kollegorna dagen efter positiv.
– Det var faktiskt ganska många som kom fram till mig och sa att de borde ha vägrat också. Paret som bodde i lägret hade suttit kvar under tiden och gråtit, säger Leo Heyman.

Red’s kom: Finns det fler vänsterextremister bland parkarbetarna?

Civilkuragepris för vad?

Civilkuragepriset delas traditionsenligt ut av SAC Syndikalisterna den 15 oktober till en person som visat mod och civilkurage i kampen mot orättvisor och missförhållanden på sin arbetsplats.

Red’s kom:
Extremistgruppen SAC tilldelar alltså en parkarbetare ett pris för civilkurage endast för att denna person vägrat att städa upp efter EU-migranternas olagliga nedskräpning och miljöförstöring. Är det inte lite extremt att få ett pris bara för att man vägrat utföra sina självklara arbetsuppgifter?

När kommer de verkliga hjältarna att få pris? De som gör något gott för Sverige. T ex Janne Josefsson som vågar stå upp emot vänstermaffian i media? Eller de personer som utan kompensation för detta lägger stora delar av sin fritid på att avslöja media och vad som egentligen är sanningen?


Under rubriken ”Parkanställda tillhör inte ordningsmakten” skriver Matilda Henningsson, SAC:s Centralkommitté, följande i Expressen:
Leo Heyman visar att det är möjligt att säga nej – att det är möjligt att stå upp för människovärdet, trots att samhällsklimatet har blivit så kallt att parkarbetare förväntas ställa upp med att röja samhällets fattigaste och mest marginaliserade invånare ur vägen.

Red’s kom:
Tillhör EU-migranter som bryter mot EU:s fria rörlighet verkligen Sveriges invånare? Finns EU-migranterna med i befolkningsstatistiken?

Är vänsterextremisternas ensidiga tolkning av samhällsproblemen den enda rätta?

Om vi ska kunna vända utvecklingen måste fler reagera och våga stå upp mot den rådande anpassningen till högerns tolkning av samhällsproblemen.

Vad är det vi saknar i Sverige?

Vi behöver politiker och organisationer som vågar stå fast när det blåser.

Red’s kom:
Någon brist på ”organisationer” som stöttar vänsterextremister finns sannerligen inte i Sverige. Att alla dessa vänsterorganisationer finansieras med skattemedel är ofattbart i en demokrati. Hur har vi kunnat ha en alliansregering som ser mellan fingrarna med detta?

Helt klart behövs det politiker som vågar stå upp mot vänsterextremisterna och som börjar tar ansvar för landet.

Vad definierar en ”vardagshjälte”?

Och vi behöver vardagshjältar som står upp för det som borde vara en självklarhet.

Red’s kom:
Det är tydligen enkelt att bli hjälte bland vänsterextremister.
Se:
Vänsterextremister hyllar inlägg om streck vid EU-tiggare som hjälteinsats
Nödhjälpen Ronneby för EU-migranter vardagshjälte?
Gotland solidaritet får integrationspris för EU-migranter som inte integrerats

SAC Syndikalisterna menar att om parkarbetare städar upp efter EU-migranter så blir parkarbetarna en del av ordningsmakten. Någon som förstår logiken i detta?

Not.
Syndikalism refererar till en strategi för att uppnå socialism baserad på revolutionära fackföreningar, där arbetarna ges kontroll över sina produktionsmedel.Klicka här för att gå till artikeln i Expressen, 2016-10-12
Se även bl a:
EU migranter – Bilder du inte får se i media


För övriga sidor om EU-migranter se innehållsregistret (tidigare register) eller använd sökfunktionen här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *