Nyheter24 trappar upp sin hetsjakt mot Peter Springare, rasistkortet igen

Totte Löfström, som benämner sig ”debattchef på Nyheter24” fortsätter att driva sin faktabefriade hetskampanj mot Peter Springare, under rubriken ”Är det för mycket begärt att Peter Springare ska ta avstånd från rasisterna?”:

Nyheter24:s Totte Löfström skriver om hur Peter Springare helt utan rädsla för eget liv och rykte red in på Facebook på en vit springare. Och om vilka det var som valde att följa honom.

Red’s kom:
Nej, Totte skriver inte om vilka som ”valde att följa honom”. Han har plockat fram fem barnsliga kommentarer och försöker sedan svartmåla 171 000 personer utifrån dessa fem kommentarer.

Peter Springare, Örebros poliskårs stolthet, fick till slut nog. Efter att ha tryckts ner av PK-eliten i åratal lyckades han äntligen samla mod nog att säga det ingen annan någonsin vågat säga.

Det var inte bara politiskt inkorrekt, det var också faktiskt inkorrekt.

Red’s kom:
Här länkar Nyheter24 till Tottes och Christians s k ”Faktakoll” som klargör att Peter Springare har rätt, men där Totte och Christians slutsats trots detta blir att Peter Springare har fel;
Nyheter24:s komiska ”faktakoll” av Peter Springares åsikter

Vem är det som sprider alternativa fakta?

Men alternativ fakta är också fakta. Och som det välkomnades.

Red’s kom:
Peter Springare har bevisligen inte spridit ”alternativ fakta”.
I motsats till det vänstervridna Nyheter24:s absurda vinklingar och lögner så har Peter Springare beskrivit verkligheten som den ser ut i Örebro.

Är Peter Springare en symbol för att säga ”rasistiska saker”?

Peter Springare blev en symbol för yttrandefriheten. För allas vår rätt att säga rasistiska saker utan att bli kallade rasister.

Red’s kom:
Vänsterextremister tar sig rätten att kalla alla för rasister precis när de känner för det. Det behövs ingen ”symbol” för att trigga vänsterextremister att kränka alla som inte tycker som dem.

Varje gång okunniga vänsterextremister som Totte spelar ut rasistkortet så visar det tydligt att sakliga argument saknas.

Peter Springare har givetvis inte sagt något rasistiskt. Ingen kan påvisa detta oavsett hur mycket Totte eller andra försöker vända och vrida på orden i sina desperata försök att smutskasta Peter Springare och de för närvarande 171 000 medlemmarna i stödgruppen för honom.

Lovsång för den lilla människans rätt att säga vad de tycker

Och över hela internet stämde människor upp i en lovsång för den lilla människans rätt att säga vad de faktiskt tycker:

Red’s kom:
Vänsterextremisterna har länge sett sociala medier som att de hade monopol på dessa. Genom att vara aktiva där kan de sken av att de är betydlig fler än de enstaka procent de utgör av Sveriges befolkning.

När det skapas en grupp där de inte kan uttrycka sitt hat & hot över meningsmotståndarna så känner de sig kränkta. När denna grupp dessutom på bara sex dagar blir Sveriges största Facebook-grupp så tar deras besvikelse uttryck som Tottes desperata försök här att smutskasta inte bara Peter Springare utan även alla oss andra som tröttnat på lögnaktiga politiker och medier.

Sedan återger Totte fem dumma kommentarer, utav 100 000 kommentarer (eller vad det är uppe i idag), som han påstår skrivits i Facebook-gruppen ”Stå upp för Peter Springare”. T ex;
Dem hatar oss alla och lever i sin egna värld som dessutom är minst 2000 år bakåt i tiden. Dem ska inte vistas i europa alls

Vi vet inte ens om Tottes påstående är sant, för några länkar till dessa kommentarer har han inte. Självklart finns det dem som skriver dumheter, men vad spelar det för roll om sisådär 0,00008% av kommentarerna i gruppen, skrivna av en handfull personer, är infantila och i vissa fall t o m rasistiska?
Det har inte ett dugg med saken att göra, om Totte så skulle hitta 500 olämpliga kommentarer.

Andelen hatiska, hotfulla och otrevliga kommentarer från de avsevärt färre vänsterextremisterna är betydligt större (vilket exemplifierats här tidigare). Men om dessa hotfulla och läskiga kommentarer har Totte naturligtvis ingen åsikt.

Är Springare stolt över att ha startat en ”folkrörelse”?

Jag hoppas att Peter Springare är stolt över att ha startat den här folkrörelsen.

Red’s kom:
Om detta vet vi inget, men Peter Springare borde verkligen vara stolt över sin insats. Infantila kommentarer från en försumbar andel medlemmar i gruppen är naturligtvis av noll och ingen betydelse i detta sammanhang.

”Den här typen av människor”?

Jag hoppas att han tycker att det är värdigt en svensk polis att låna ut sitt namn till den här typen av människor.

Red’s kom:
Peter Springare har inte ”lånat ut sitt namn” till någon.

Varför ska Springare ta avstånd från vad korkade människor skriver?

Om inte borde han kanske ta avstånd för allt det hat och alla de vidrigheter som just nu sprids i hans namn.

Red’s kom:
Totte borde ta avstånd från sig själv och det hat och de vidrigheter han sprider.

Peter Springare ska däremot inte ta avstånd från något. De som skriver korkade kommentarer – oavsett om det är vänsterextremister eller andra – får naturligtvis själva stå för sina åsikter.

Dessa tramsiga krav på avståndstagande ska vi bortse från, och Peter Springare ska inte göra annat än att negligera korkade kommentarer, oavsett var de kommer från. Han ska bara koncentrera sig på det han är bra på och det han har kompetens inom.

Totte länkar till det han skrivit som bekräftar att Peter Springare har rätt

Här kan du se varför Peter Springare gav en felaktig bild av Sverige i sitt Facebookinlägg.

Red’s kom:
Än en gång länkar Totte till sin ”faktakoll” som visar att Peter Springare ger en korrekt bild av hur det ser ut i Örebro;
Nyheter24:s komiska ”faktakoll” av Peter Springares åsikter

Källa: Nyheter24

Upprop om krav på ny BRÅ-statistik – Skriv under!

Vi kräver en ny BRÅ-utredning!
År 2005 kom BRÅ med en rapport med siffror från 1997-2001 (!) som visade att vissa invandrargrupper är mer än 5 ggr så benägna att begå brott som en etnisk svensk. Om vi inte har fakta på bordet kan man aldrig ta tag i problemen.

Bli en del av lösningen! Det är inte rimligt att det bara är vänstern som engagerar sig i namnunderskrifter och demonstrationer i Sverige! I denna stund har bara ca 11 000 skrivit under vilket är patetiskt med tanke på att den marknadsförs i en grupp med 192 000 medlemmar. Sprid informationen.

Vänsterextremisternas reaktioner visar hur viktigt det är att svenska folket börjar organisera sig mot extremvänstern, om det här landet någonsin ska komma på rätt kurs.

Asylsökande som passerat annat EU-land på vägen till Sverige ska enligt Dublinförordningen skickas tillbaka till detta land. Det inbegriper i princip alla 163 000 som kom 2015. Hur kan Migrationsverket bevilja asyl för personer som inte ens har rätt att söka asyl i Sverige? Och varför låter regeringen dessa brott mot regelverken fortgå?

Varför ger kommuner socialbidrag till personer som fått besked om att de ska utvisas och håller sig gömda för att inte kunna utvisas? Alla särskilda förmåner som Reinfeldt-regeringen beslutade om för papperslösa måste rimligtvis bort. Det är inte acceptabelt att premiera lagbrott.

EU-migranter kommer från Rumänien och Bulgarien. Dessa länder ingår inte i Schengen och därmed saknar de rätt att dra nytta av den fria rörligheten. Dessutom saknar de flesta pass/nationellt ID-kort så de vistas ändå olagligen i Sverige. Varför blundar regeringen och styrande politiker för dessa lagbrott?

Se även bl a;
NA förvrider sanningen om polisen som sa sanningen om invandrare

Blommor till Springare säkerhetsrisk, polisen inför fotoförbud av blommor

Expressen: Alla som stödjer Peter Springare är högerextrema/rasister

Oisin Cantwell, Aftonbladet: Alla är populister som tycker som Springare

Nyheter24: Springares fakta om invandrares brottslighet är rasism – Hela världen skriver om Peter Springare

Nyheter24:s komiska ”faktakoll” av Peter Springares åsikter

NA driver vänsterns hatdrev vidare mot Peter Springare

Peter Springare större än Stefan Löfven!

Peter Springare ryter till mot Leif GW Perssons påhopp

SR hakar på drevet mot Peter Springare och hans ”konstiga sängkamrater”

Springare spränger 150 000-vallen. Nu störst i Sverige! – Löfven inte glad

DN, Carl Johan von Seth, ger utlopp för sin ilska över Springare

Facebooklös inrikesminister tycker Springare skadar polisen

Nyheter24: Peter Springare står inte upp för ”alla människors lika värde”

Springares redovisning av utlänningars överrepresentation i brottsstatistiken

EXPO försöker skrämma bort stödet för Peter Springare, propaganda & rasism

Polis Marmgren (MP) kritiserar Peter Springare – de som stöder honom är populister

Federico Moreno vill att debatten ska handla om debatten istället för Springare

Leif GW Persson förklarar varför han vill kränka Peter Springare

Pressen ökar mot regeringens motvilja till brottsstatistik

Politism hakar på Expos hatretorik mot gruppen Stå upp för Peter Springare


Har folket inte rätt att veta om brott begås av personer med utländsk härkomst?

Medias drev mot alla högerpolitiker som kritiserar brott av utlandsfödda


För sidor om media, asylpolitik och integration se innehållsregistret.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *