Fyra ”män” åtalas för däckstöld i Mantorp – Riskerar utvisning

Fyra män har åtalats för att ha stulit däck till ett sammanlagt värde av 28 000 kronor.

Under natten till 11 november i år klippte, enligt åklagaren, männen sönder ett staket till en firma i Mantorp. Väl inne på området bröt de sig in i en byggnad och började lyfta ut däck – till ett värde av 18 000 kronor. Samma natt ska kvartetten dessutom ha stulit till ett värde av 10 000 kronor på ett företag i Motala. De fyra männen, som sitter häktade i väntan på rättegång, nekar till brott.

Åklagaren yrkar att de ska utvisas ur landet efter avtjänat straff.

Red’s kom:
På grund av det vänsterstyrda medias överenskommelse om att behandla folket som barn, där vi inte anses kunna hantera information om vilka som begår brott i Sverige, så är det i regel genom ordet ”utvisning” vi får reda på att det i alla fall inte handlar om svenska medborgare.

När det däremot i media står svensk medborgare får man tänka till i vilken kontext det står, eftersom det i vissa sammanhang ofta handlar om en utlandsfödd person.

Bl a med tanke på alla de däck som finns i varje läger med EU-migranter ligger det nära att tro att de fyra männen är EU-migranter. Men det kan naturligtvis handla om resandefolket (vilket delvis består av samma folkslag som EU-migranterna). Eller så kommer de från Polen alternativt något annat Östeuropeiskt land (t ex i Baltikum).

Förövarnas ursprung är i alla fall med stor säkerhet ett land som Sverige betalar stora summor pengar till för att hjälpa, där vi belönas för detta genom en import av brottsbenägna personer.Klicka här för att gå till artikeln i Corren, 2016-11-29
Se även bl a;
EU-migranter lämnar inte Östergötland: Motala, Linköping, Norrköping


Medias påverkan – Ett demokratiskt problem

80% av de journalister i all media som bevakar politik och samhälle är vänstersympatisörer! Varav 46% MP


Dom: Fängelse för tiggeri och utvisning av tiggare i Danmark


För sidor om EU-migranter se innehållsregistret eller använd sökfunktionen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *