Fult att hjälpa flyktingar?

De politiska partierna har, med stöd av särskilt Aftonbladet och vissa okunniga journalister, försökt göra det till något fult att hjälpa flyktingar.
SD vill använda pengarna för flyktingstöd på ett bättre och effektivare sätt än idag där flyktingar lever under högst inhumana omständigheter i Sverige.

Varför skulle politikernas inhumana hantering av flyktingar så här långt per automatik vara bättre än något annat alternativ?

Varför vill politikerna inte diskutera denna fråga?

Försörjningsstöd i Sverige motsvarar försörjning av 280 personer i flyktingläger

Bara som ett litet exempel; En asylsökande som lämnat asylboendet och bor i egen lägenhet på försörjningsstöd får lika mycket pengar som en månadsförsörjning av 280 personer i ett flyktingläger.

Flytta fokus från egna misslyckanden

Kan det vara så att partiernas hätska utfall mot SD kanske mer beror på en avundsjuka mot och ilska över att allt fler röster går till SD, och att partierna vill försöka flytta fokus från sina egna misslyckanden genom att på varje sätt möjligt smutskasta sin konkurrent i syfte att vinna personliga fördelar istället för att göra vad som är bäst för såväl Sverige som de nödställda?

Människors lika värde… i Sverige?

De 7 etablerade partierna kan inte tro på alla människors lika värde när flyktingar behandlas så illa som de gör i Sverige, och borde därmed – med Nobelstiftelsens resonemang – inte bjudas in till den årliga nobelfesten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *