EU-migranter omvandlade privat mark till en soptipp

Företagaren Pekka Nyyssölä har under sommaren fått problem med att hans mark förvandlats till en soptipp då EU-migranter som bosatt sig i området kastat mängder av sopor både i och utanför en container vid hans firma i Enköping.

Polisanmälan avskrevs dagen efter

Pekka Nyyssölä gjorde en polisanmälan i juni men den avskrevs redan dagen efter som tyckte att det verkade svårt att bevisa precis vem som hade kastat soporna där.

Sedan dess har högen med sopor växt runt containern vid Nyyssöläs firma på Östra Järnvägsgatan.

Red’s kom:
Polisen avskriver polisanmälningar på rutin i Sverige. Nästan alla polisanmälningar som görs avskrivs direkt. Vi lever tyvärr inte i ett rättssäkert samhälle.

Särskilt de brott som begås av EU-tiggare avskrivs direkt. Ingen utredning görs.

Markägare maktlös mot EU-tiggare

– Alla som har sett det här blir förbannade. Det är sopsäckar, kläder, skor, matrester, allt möjligt. Råttorna är säkert här redan. Vad skulle hända om jag slängde sopor på grannens tomt? Då skulle jag nog hamna på Kumla, säger Pekka Nyyssölä.

Kommunen tar ansvaret för EU-migranter

I går agerade Enköpings kommun, och miljöchefen Henrik Bengtsson var själv på plats och inspekterade:
– Jag och en kollega var ute och tittade på den här containern. När vi skulle åka kom en av våra medarbetare på en annan förvaltning dit och började städa upp. Så kommunen håller på och städar upp kring den här containern, säger Henrik Bengtsson.

Red’s kom:
Märkligt att kommunen tar ansvar för EU-migranternas miljöförstöring på privat mark. Det har mig veterligen aldrig någonsin inträffat tidigare i Sverige.

Kommunen och polisen samarbetar för att städa efter EU-tiggare

Det visar sig att kommunen och polisen den senaste tiden satt i gång ett samarbete för att ta itu med problemen med nedskräpning i området.

Polisen talar EU-tiggare tillrätta

– Kommunen hörde av sig till mig och påtalade problematiken man hade där med sopor som spreds från lägret med EU-migranter. Jag åkte ut till platsen med en kollega, och där tog vi kontakt med EU-migranterna och förde en dialog med dem och förklarade det ohållbara i att bo kvar på den platsen. De svarade att de var på väg därifrån och att de inte skulle bo kvar där många dagar till utan var på väg att lämna helt enkelt. Vilket flertalet av dem har gjort nu som jag förstått det, säger ställföreträdande lokalpolischefen i Enköping Andreas Pallinder.

Red’s kom;
EU-tiggarna beter sig som bortskämda små barn. De kommer till Sverige för att bli försörjda men de beter sig extremt respektlöst mot Sverige. Vi ska stå för deras försörjning, deras vård, deras barn och till och med städa efter dem. Utan att de tillför det minsta för landet.

I EU-tiggarnas gener finns det emellertid en kategori i samhället som de i alla fall har lite respekt för, och det är polisen. Tyvärr är polisen underbemannad och alltför ofta oengagerad, men det är positivt om fler poliser runtom i landet börjar agera mot EU-tiggarna.

Ovanstående från:
Pekka Nyyssöläs mark blev en soptipp

Se även bl a;
EU migranter – Bilder du inte får se i media

För övriga sidor om EU-migranter se innehållsregistret.

En kommentar till “EU-migranter omvandlade privat mark till en soptipp”

  1. Att polisen är underbemannad är INTE ett problem. Polisen är de som upprätthåller det system som gör så här emot oss. Polisen lyder politikerna.

    Anledningen till att EU tiggarna kan hålla på så här är att Polisen genast skulle ge sig på Pekka Nyyssölä om han och hans släkt, vänner och grannar tog med sig sina studsare och fredade sin egendom själva.

    Det här är vårt land. Vi är mycket mycket mäktigare än tiggarna här. Enda anledningen till att de kan hålla på så här är polisen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *