EU-migranter i Malmös kåkstad vill inte åka hem – ställer krav på kommunen

Markockupanterna i Malmös kåkstad har stöd av vänsterextremister och kyrkliga organisationer, som lyckats förlänga lidandet och bygga upp fler problem för EU-migranterna.

Dessa vänsterextremister består av ca 5 000 personer i Sverige och är därför i klar minoritet i ett land med en folkmängd på 9 793 172 personer (juni 2015). Men de har i princip ensamrätt på utrymmet i media, vilket gör att man kan tro att de är avsevärt fler. Dessutom går det väl inte en dag utan att dessa vänsterextremister desperat försöker få ensamrätt på vad som yttras även på Internet. Dvs den kanal där vi har möjlighet att finna sanningen istället för den snedvridna bild som det traditionellt vänsterstyrda media ger.

Följande är EU-migranternas synpunkter som formulerats av den vänsterextrema gruppen Allt åt alla, och sedan publicerats i SDS som om att det var EU-migranterna som skrivit texten:

Det är på alla sätt och vis en fördel för Malmö att vi har lägret.

Om vi som bor i Sorgenfrilägret blir avhysta, fråntagna våra ägodelar och därmed tvingas bo på gator och i parker, om vårt läger försvinner och vi utsätts för våld i staden – är det bättre än att vi bor på tomten i kvarteret Brännaren?

Det är som att ställa frågan: Är det bättre att jag får en gratis bil av kommunen än att jag kör runt i en målvaktsbil med körförbud?

Ge oss arbete och bostäder så skulle Malmö inte ha några problem med tiggeri.

Om Malmö stad inte vill att vi ska stanna här, på den giftiga marken, önskar vi en annan boendeform.

När vi går runt och pantar, tigger eller säljer tidningar, som Faktum eller Folk är folk, vill vi ha en trygg plats att återvända till. Inte en trappuppgång eller en parkbänk. Det vore lika dåligt för oss som det vore för staden.

Vi har barn hemma i Rumänien, ett land i vilket vi inte har någonstans att arbeta och i vilket vi har barn som saknar oss och som gör vad de kan hemifrån.

Det vore en skam för Malmös politiker om de drev ut oss.

Vi gör inte staden något ont.

Vi vill er inte det onda, som rasister och politiker vill oss.

Se: Rasist/främlingsfientlig – Definition & hur anklagelser kan bemötas!

Vi har så många problem. Så många att vi inte kan skriva ner dem alla. Vi har inte nog med plats för det.

Nästa gång skriver vi mer.

Följande är Malmö kommuns svar:
Vi välkomnar er till Malmö för att försöka finna arbete och uppehälle. Ni har samma rätt som övriga EU-medborgare att under tre månader försöka hitta en varaktig inkomst.

Samtidigt måste vi använda samma regelverk för er som för andra som tillfälligt vistas i staden. Det är inte lagligt att bosätta sig på någon annans mark utan tillstånd. Malmös miljöförvaltning bedömer att boplatsen på Sorgenfri både riskerar att skada er egen hälsa och påverka miljön i lägrets omgivning.Klicka här för en större bild

Lagbrott av EU-migranter måste beivras

Det är bra att Malmö kommun skickar ut rätt signaler, men så länge EU-migranterna – trots detta – tillåts bryta mot svensk lag kommer EU-migranterna bara att utnyttja kommunens och myndigheternas slappa förhållningssätt gentemot en viss utvald grupps lagbrott.

Låt inte vänsterextremister styra agendan

Vänsterextremisterna (som nu även lyckats nästla sig in som politiker i riksdag och regering samt lokalt) ska inte sätta agendan i debatterna. Då blir det bara galet, där Sverige oerhört snabbt kommer att förfalla.

Vänsterextremisternas handlingar avseende EU-migranterna handlar väldigt lite eller inget om EU-migranternas väl och ve, utan snarare om den gemenskap vänsterextremisterna känner när de kan enas i en fråga mot ”etablissemanget”. EU-migranterna är bara en bricka i vänsterextremisternas spel.

Föreningsbidrag

Att extremister som Allt åt alla erhåller föreningsbidrag för att kunna ägna sig åt sin subversiva verksamhet är märkligt. Hur kan detta få förekomma i en demokrati?Klicka här för en större bild
Se även bl a;
EU-migranter/Allt åt alla i Malmö hotar att bryta mot lag om de inte får bo gratis

Respons på Allt åt allas skrivelse som de påstod var från EU-migranter i Malmö


Bilder från EU-migranternas läger i Malmö, förr och nu

Bilder från tiggarnas kåkstad i Malmö 2015-03-21

Bilder från EU-migranternas kåkstad i Malmö – 2015-04-12

Malmös kåkstad, bilder från 2015-04-17 – aggressivare EU-migranter

Nätverket Solidaritet för EU-migranter och Fi försöker få EU-migranter att städa i Malmös kåkstad (bilder)

EU-tiggare flyttade från park i Oslo till Malmös kåkstad, tiggt 1 år i Sverige – Bilder


EU migranter – Bilder du inte får se i media

För sidor om EU-migranter se innehållsregistret.

Bloggkartan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *