EU-migranter: Folket kokar men ingen vaktar spisen

Ledarsidorna skriver en i vanlig ordning fyndig artikel om EU-migranter och invandring där partiernas ovilja att ge raka svar dominerar mer än i någon annan fråga.

Decemberöverenskommelsen: Anna Kinberg Batra vill inte regera

För det första måste vi ha klart för oss att inget av det Anna Kinberg Batra säger har någon som helst betydelse eftersom hon inte vill regera, hade hon velat det så hade hon och övriga Alliansen fällt Stefan Löfven med SD:s stöd för längesen.

Hon talar ofta om ansvar men vilket ansvar har hon visat själv? Hon har ju själv stått för det största väljarsveket i historien genom decemberöverenskommelsen, glöm inte att hon dessutom sagt att hon har stort stöd för DÖ inom den egna organisationen.

Av alla de aktiva moderater jag frågat så finns det ingen, absolut ingen som stöder varken DÖ eller Anna Kinberg Batra. De erkänner också att de inte vågar säga ifrån för då är karriären förstörd, jag tolkar det som att Reinfeldts stenhårda partipiska lever vidare.

Hur bryta utanförskapet och skapa jobb som inte finns till invandrare?

Anna Kinberg Batra pratar om att bryta utanförskapet, nyanlända i förstajobb samt sin företrädares favoritlögn att alla andra länder gör för lite.

Red’s kom:
Vad andra länder gör eller inte gör är bara en retorik politiker använder sig av för att försöka flytta fokus från att inget eller fel görs av politiker i Sverige. Men är det något som någon normalintelligent person låter sig luras av idag?

Men hur ska hon bryta utanförskapet när Shariapåvarna, de som tolkar koranen utan kompetent vägledning, får härja fritt i förorten? Människor som vill bryta utanförskapet trakasseras till tystnad.

Hur ska invandrare få arbete utan att ens ha avslutat 6 år i grundskola?

Hur ska hon sätta folk i jobb som inte ens har avslutat 6 år i grundskolan?

Inget påverkar invandringsvolymer

Absolut ingenting av det hon säger har någon som helst påverkan med dagens invandringsvolymer, landet håller på att gå sönder på alla håll och då pratar Anna Kinberg Batra om sovmorgon för skolbarn… jag finner knappt ord. Hur svårt kan det vara att förstå? Om handfatet rinner över för att det är stopp i avloppet så måste man stänga kranen, enkel logik som tyvärr inte fått fäste i Alliansen.

Media frågar inte hur partiledarna ska förhålla sig till sina väljare

Journalister har en kärlek till att fråga partiledare hur de ska förhålla sig till SD, personligen är jag mer intresserad av att de förhåller sig till sina väljare på ett klokt sätt.

Politiker tar sig egenmäktigt rätten att INTE följa sina väljares vilja

Självklart påverkar SD:s väljarstöd de övriga partierna vilket Paula Bieler, integrationspolitisk talespeson hos SD är inne på i en krönika i DS. Problemet är att övriga partier inte har något kontrakt med SD, men de har ett kontrakt med sina väljare vilket de ständigt bryter mot.

Red’s kom:
Det är tyvärr svårt att avsätta folkvalda politiker som tror sig veta bättre än de som valt dem (så demokratiskt är inte Sverige), men dessa politiker ska i alla fall inte återväljas.

Som minst 63% vill minska invandringen – osmart motarbeta det parti som lyssnar på väljarna

När 63 % av den totala väljarkåren (SCB, maj 2013) vill se en striktare invandringspolitik framstår det som extremt dåligt omdöme att motarbeta det enda parti som lyssnar på väljarna i just den frågan, det normalbegåvade hade istället varit att tillmötesgå väljarna.

Lyssnar man på väljarna så ökar man, försöker man uppfostra väljarna så backar man, enkel matematik.

Sverigedemokraterna kan få över 40% till valet 2018

Hur stora kan SD bli? En fråga som varit aktuell ett tag, inte minst denna vecka med några färska mätningar från olika institut i minnet, själv håller jag Sentio högst eftersom de visat extremt god träffsäkerhet. Om vi fortsätter exakt som vi gör idag så vill jag påstå att SD kommer ha över 40 % vid valet 2018, men jag tror inte att S/MP får sitta kvar till 2018.

Red’s kom:
Om demokratin fungerar får S+MP-regeringen inte sitta kvar ända fram till 2018 – och definitivt kommer den oärliga Stefan Löfven inte tillåtas sitta kvar -, men jag har inga större förhoppningar om att demokrati gäller i Sverige (speciellt med tanke på DÖ).

Många har haft fel om SD:s tak, även jag, men så länge vi inte ser någon avmattning i ökningen så borde signalerna rörande invandringen vara svåra att missa för övriga partier.

Red’s kom:
Se; Media söker desperat förklara bort att SD är Sveriges största parti

EU-migranter: Låt inte vänsterextremister styra agendan

”Jag har redan betalat till dig på skatten, du kan ta din äckliga j-a pappmugg och dra åt h-e!”

En liten vattenkammad nasse som gapar på en tiggare? Glöm det gott folk, vi pratar om en helt vanlig svenne banan i min ålder som bara fått nog en tisdagkväll utanför ICA här hemma.

• För det första så kunde inte tiggardamen svenska så verkan i målet, som vi säger på militärspråk, var inte så stor.
• För det andra så är det politikerna som gjort detta möjligt. Kvinnan med pappmuggen fick bara vara symbol och budbärare för en ilska som egentligen är riktad mot en skara politiker som inte tar sina väljare på allvar.

Red’s kom:
Det är viktigt att förstå att EU-tiggare bara utnyttjar inkompetenta, okunniga och oengagerade politiker i Sverige. Det är alltså politikerna – och inte EU-tiggarna – som kritiken ska riktas mot.

Välfärdssamhället bryts ned

Johan Westerholm har varit extremt tydlig med att funktionerna i välfärdssamhället håller på att brytas ned.

Jag vill inte komma till den punkten att jag skriker åt fattiga människor, något jag tror jag delar med flertalet. Men, motståndskraften blir mindre och mindre. Vi måste nu också vara mycket medvetna om att helt vanliga väluppfostrade människor känner sådan extrem frustration så att detta uttalande vid ICA bara är en ljum vårvind av det vi kommer att få se inom en mycket snar framtid.

Svenska folket kokar

Det kokar i folk nu men ingen vaktar spisen. När människan är frustrerad så skriker hon. Först mot de ansvariga, sedan mot symbolerna. När ingen lyssnar tar hon till våld. Vi har redan en mycket komplicerad våldsproblematik kopplad till okontrollerad invandring, det vore relativt obegåvat att med full medvetenhet addera ytterligare våld till samhället.

Red’s kom:
Denna våldsproblematik, som byggs upp av vänsterextremister, måste politikerna ta sitt ansvar för. Genom åtgärder för att begränsa orsakerna, inte symptomen, till problemen.Klicka här för att gå till artikeln i Ledarsidorna, 2015-08-23
Se även bl a;
EU migranter – Bilder du inte får se i media

För sidor om EU-migranter se innehållsregistret.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *