EU-migranter fick inte gratis bussresa – folket jublade

Tidigare i veckan ringde en vän. Han jobbar nattvakt på ett av regionens större sjukhus. Han berättade att när han satte sig på bussen på morgonen så stod det tre romska tiggare bakom honom i kön till bussen. Han klev på men efter honom stängde chauffören dörren. Det blev ett herrans liv på tiggarna där de stod med sina ikeapåsar, sopsäckar och filtar. De hade, vilket var väl känt, sovit i någon av kulvertarna under sjukhuset även denna natt. De skrek och bultade på dörren. Chauffören öppnade bara ena dörrhalvan och frågade:

”Got any ticket? frågade chauffören

”No” blev svaret från de tre tiggarna

”Same as yesterday then” sade chauffören.

Busschauffören stängde dörren utan att släppa ombord dem. Han lade i en växel och började köra. Tiggarna stod kvar med gapande munnar, någon av dem visade en obscen gest med ena handens långfinger.

Då hände det. Samtliga passagerare i bussen började applådera. Stämningen gick från morgonsömnig till rent ut sagt uppsluppen. Folk som inte kände varandra började prata glatt. Min vän kom på sig själv att sitta och le och applådera. En känsla av kollektiv glädje spred sig i bussen.

Red’s kom:
Det svenska folket är trött på;
• politikernas handlingsförlamning
• politikernas ovilja att följa folkets vilja
• samhällets feghet och rädsla att sätta ner foten mot lagbrott
• särbehandlingen av EU-migranter
• vänsterextremisternas galenskaper
• det vänsterstyrda medias lögner och snyfthistorier om EU-migranter.

Rasism? Nej! Aniziganism? Nej! Det skulle lika gärna kunna vara svenskar, Tomelillabor eller lindansare.  Det är en respektlös grupp i samhället som S+MP-regeringen hållit under armarna tillräckligt länge för att bygga upp en kollektiv irritation mot denna grupp.

Det spelar inte längre någon roll att inte 100% av romerna på ett gravt sätt brister i sin respekt. Andelen respektlösa romer  är orimligt stor. Det svenska folkets tålamod sinar i allt snabbare takt pga främst S+MP-regering och vänsterextremister.

Det är oundvikligt att det som sker idag sprider sig som en löpeld i samhället. Och det kommer bara att bli ”värre” om inte politikerna tar sig i kragen. Politiker, vänsterextremister och media skapar en ilska mot inte bara sig själva utan även mot alla respektlösa EU-migranter som tycker att de kan göra precis som de vill i samhället samtidigt som de försörjs av detsamma.Klicka här för att gå till artikeln i Ledarsidorna, 2015-08-29
Se även bl a;
EU-migranter – Empatiskt Utmattningssyndrom


56% vill ha förbud mot tiggeri, enligt Novus

Sverige och Finland enda länder utan förbud mot tiggeri


EU migranter – Bilder du inte får se i media

För fler sidor om EU-migranter se innehållsregistret.

En kommentar till “EU-migranter fick inte gratis bussresa – folket jublade”

  1. Vadå ”värre”? Jag tycker att det är bra att folk står upp för sig själva istället för att krypa för satans politiker och tro att de ska få sin säkerhet utan att göra något själva.

    Red’s kom:
    Jo visst, med ”värre” (som jag skrev inom citationstecken) menade jag att situationen med EU-migranterna blir värre, och problemen eskalerar om politikerna fortsätter stoppa huvudet i sanden.

    Om sedan fler engagerar sig mot de okunniga vänsterextremisterna och försöker påverka de till synes lika okunniga politikerna i rätt riktning så tror jag det skulle vara en fördel för landet och dess utveckling.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *