Aaron Israelson kritiserar regeringen för att tycka som folket om EU-migranter

Naturligtvis klarar sig inte ens vänsterblocket från kritik av vänsterextremisterna när S+MP-regeringen ger riktlinjer i att kommuner inte ska upplåta mark till EU-migranter och vi ska inte ge EU-migranter pengar.

Först ut på plan är Aaron Israelson i vänsterextremisternas drev mot alla som vill styra upp problemen och skapa ordning i kaoset på det minsta lilla sätt.

Vänsterextremisterna lever på kaos. Det är vad de får energi av, och av denna anledning är de emot alla förslag för att skapa ordning och reda i landet.

Aaron Israelsons världsfrånvända åsikter presenteras i GP, vilket är en tidning som försöker tävla med Aftonbladet i vem som kan hålla vänsterextremisterna mest under armarna.

Här kommer det;

Fattiga romer som tigger på våra gator gör en långt mer effektivare insats för förändring i sina hemländer än insamlingar från organisationer. Det anser Aaron Israelson som är starkt kritisk till fredagens regeringsutspel om att minska tiggandet.

Red’s kom:
När vänsterextremister tycker till så duger det inte att bara vara emot, man ska så extrem som möjligt i sina åsikter.

I en debattartikel i DN i dag uppmanar Åsa Regnér, regeringens samordningsansvariga för utsatta EU-medborgare och Martin Valfridsson, nationell samordnare för utsatta EU-medborgare, svenska folket att ge pengar till organisationer som bedriver verksamhet i länder som Rumänien och Bulgarien i stället för att ge pengar till dem som tigger på gatan.

Aaron Israelson tror att tiggeri i Sverige löser andra länders fattigdom

Aaron Israelson, tidigare chefredaktör för tidningen Faktum och djupt engagerad i de fattiga EU-migranternas situation, reagerar starkt på uppmaningen som han tycker är direkt felaktig.
Det är obegripligt att man inte ser vad tiggeriet kan göra, säger han.

Red’s kom:
Jo, vad resultatet blir av att tillåta romer att tigga i Sverige, och fritt göra vad de behagar, kan vi alla se. Det är ingen vacker syn;
Varför provocerar EU-migranter?

– Det finns inget bistånd som är så effektivt som det man ger direkt till behövande, säger Aaron Israelson.

Red’s kom:
Man behöver inte ens vara insatt i dessa frågor för att förstå hur fel Aaron Israelson har i detta. Det behövs bara en gnutta logiskt tänkande.

AARON ISRAELSON BLIND FÖR ALLA NEGATIVA EFFEKTER
Aaron Israelson saknar förmåga att tänka längre än i ett steg, men dessutom väljer han att bara utgå från en sida av argumenten, utan att kunna ställa de olika konsekvenserna – positiva som negativa – av tiggeriet mot varandra, och väga dessa mot varandra.

Aaron Israelson vet mer än alla andra, för han har varit i Rumänien

Jag har besökt massor av samhällen i Rumänien där fattiga romer bor. Det är en slående skillnad på de ställen där invånare varit iväg i andra länder för att få ihop pengar och där de inte varit det.

Red’s kom:
Det låter ju som en professionellt genomförd enmansutredning. Åka till Rumänien utan att veta hur det såg ut tidigare, utan att veta något om förutsättningarna, utan att veta vilka insatser som gjorts var, utan att veta hur EU’s 471 miljarder kr använts var, utan att veta någonting överhuvudtaget och bara utgå från vad man ser efter att ha tittat in i några rumänska ”samhällen”.

I samhällen där människor varit utomlands finns nyrenoverade hus, fler barn går i skolan och hälsan är bättre, enligt Aaron Israelson.

Red’s kom:
Ja, det har säkert gått bra för tiggarbossarna och för dem som ägnat sig åt brottslig verksamhet, men det kanske inte kan motivera att upprätthålla ett system som drabbar såväl Sveriges som Rumäniens medborgare.

Aaron Israelsons personliga och högst subjektiva observationer kan vi givetvis inte ta någon notis om.

Jag har också varit i Rumänien, men i motsats till Aaron Israelson så inser jag att det jag sett inte är av värde för denna diskussion och därför avhåller jag mig från att berätta om detta.

Att tigga i Sverige är konstruktivt, menar Aaron Israelson

Människor tar tag i sin situation. De investerar i sin framtid. De åker hit för att de är tvungna och de gör det bra. Det är en nödlösning, men den måste finnas, enligt Aaron Israelson.

Red’s kom:
Vi som då är lite mer initierade vet att verkligheten är en helt annan. Att tigga i Sverige är inte samma sak som att ”ta tag i sin situation”.
Att;
• verka för förbättringar i sitt hemland,
• utbilda sig,
• söka arbete,
• jobba hårt,
• värna om sina barn,
• inte skaffa ett stort antal barn som man saknar förutsättningar att försörja
är däremot goda exempel på att ta tag i sin situation.

Aaron Israelson tror att tiggarpengar oavkortat går till tiggarna

– De hjälper sig själva och det går oavkortat till dem, enligt Aaron Israelson.

Red’s kom:
Det finns givetvis inte en enda EU-migrant där pengarna de tigger ihop oavkortat går till EU-migranten. Som minst måste EU-migranten betala för resan. Men det är många andra extrakostnader förenat med tiggaresorna till Sverige.

Utöver de problem som drabbar romer med tiggarresor medför det dessutom stora problem och kostnader för det svenska samhället. Pengar och resurser går till saker som oftast inte tillför det minsta för EU-migranterna, men som genomgående medför stora nackdelar för det svenska samhället.

VILKEN RÄTT HAR VÄNSTEREXTREMISTER ATT KRÄVA ATT MINA PENGAR SKA GÅ TILL EU-MIGRANTER?
Skattebetalarna tvingas att – mot sin vilja – försörja EU-migranter, betala för de skador de orsakar samhället och stödja tiggeriet som inte gagnar någon.

Aaron Israelson tycker inte att regeringen har rätt att ge sin åsikt

Han är orolig för att regeringens utspel ska demonisera dem som tigger ytterligare och att det kommer att påverka folks vilja skänka pengar i de fattigas muggar.

Red’s kom:
Låt oss hoppas – för allas bästa – att det blir konsekvensen.

Aaron Israelson säger emot sig själv

– Man måste ta de fattiga på allvar och ta vara på deras kunskap om sina egna liv, enligt Aaron Israelson.

Red’s kom:
Detta påstående står i direkt motsatsförhållande till Aaron Israelsons önskan om EU-migranters verksamhet i Sverige.

Aaron Israelson förstår inte de negativa konsekvenserna

Aaron Israelson menar att de fattiga romerna som kommit till Sverige har gjort en insats genom att de synliggjort fattigdomen och diskrimineringen som finns i Europa.

Red’s kom:
Det är riktigt att romerna synliggjort fattigdom och diskriminering. Dessa romer har också visat sin skrämmande respektlöshet för Sverige och dess medborgare.

Någon ”insats” är det inte som tiggarna gjort med detta.

Dessutom, för varje dag som går nu utan att S+MP-regeringen sätter ner foten och sätter stopp för EU-migranternas lagbrott så kommer folkets motstånd mot EU-migranterna att öka, liksom polariseringen, med 5.000 oresonliga vänsterextremister och 5.000-10.000 ”hangarounds” på ena sidan och resten av befolkningen på andra sidan. Det är inte bra.

EU-migranternas tiggeri ska stödjas för att påminna om att det finns fattiga

– Sverige kan inte lösa problemen i Rumänien, men Sverige kan hålla uppe trycket och försöka påverka. Det hade inte skett om inte EU-migranter funnits på gatorna här och det finns en risk att trycket minskar om de som tigger försvinner, enligt Aaron Israelson.

Red’s kom:
Vad det verkligen finns en risk för, om EU-migranterna tillåts fortsätta härja i landet på det sätt de gjort, särskilt under det senaste året, är stora negativa effekter för alla tänkbara parter.


Även Dagens Arena vill stödja Aaron Israelson och hans extrema åsikter;

Aaron Israelson tycker att det är andra länders medborgare som ska bestämma över Sverige

Aaron Israelson, tidigare chefredaktör för tidningen Faktum, säger att han är upprörd, men ”tyvärr inte förvånad”. Han tycker att det är ett lågt angrepp, både på de som försörjer sig i gatumiljö och de som skänker pengar.

Red’s kom:
För Aaron Israelson och andra med starkt bristande kunskap och insikt i vad som är de bästa lösningarna så är allt att definiera som ”angrepp” som tar tillbaka kontrollen över landet till landets medborgare.

Vänsterextremisternas favorit: Regeringen gör som SD vill

Han tycker att regeringens retorik – där folk uppmanas att inte ge pengar till tiggare och försöka få människor att återvända till hemländerna – går i Sverigedemokraternas spår.

Red’s kom:
Ja, det kan ingen förneka, lika lite som att uppmaningen går i folkets spår. Dock inte vänsterextremisternas spår.

Aaron Israelson uppmanar S+MP-regeringen att ”hålla tyst”

– Jag tycker att regeringen hellre ska hålla tyst än att gå ut med den här typen av utspel, säger Aaron Israelson.

Aaron Israelson tycker att alla romers barn ska gå i skola i Sverige

Regeringen borde ta fram nationella riktlinjer som säger att alla barn ska få gå i skolan, …

Aaron Israelson tycker att alla romer ska få bo gratis i Sverige

att alla kommuner ska ställa upp med alternativa boendeformer…

Aaron Israelson tycker att alla romer ska lära sig svenska

… och svenskundervisning.

Red’s kom:
Tänk om vi hade levt i samma drömvärld som Aaron Israelson, men det är nog bäst för alla om vi istället utgår från verkligheten.

Aaron Israelson tycker att romer misstänkliggörs

Regeringen skriver i debattartikeln att våld mot gruppen EU-migranter i Sverige ska förebyggas, något Aaron Israelson tycker är bra, men som blir svårt att göra om gruppen samtidigt misstänkliggörs.
– Jag tycker det är bra att regeringen prioriterar brottslighet mot gruppen, men med en retorik som misstänkliggör så kan man öka våldet i stället – det kan få precis motsatt effekt.

Red’s kom:
Det är tråkigt att Aaron Israelson inte förstår att det är tvärtom till vad han tror. Medan S+MP-regeringens nya åsikter har en verklig möjlighet att minska våldet mot EU-migranter så har Aaron Israelson direkt motsatt effekt.

Sedan får man inte glömma det interna våldet mellan romer, som är mer vanligt. Där finns det inga lösningsförslag, men å andra sidan är det inte Sveriges uppgift att lösa.Klicka här för att gå till artikeln i GP, 2015-09-11
Se även bl a;
Att låta EU-migranter tigga i Sverige löser inte fattigdomen – en fattigdomsfälla


Är Sverige lösningen för alla romer? – Vad är antiziganism?


EU migranter – Bilder du inte får se i media

För övriga sidor om EU-migranter se innehållsregistret.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *