handdator

Visa fullständig version : Kooperativa hyresrätter nyhet för Piteå


Admin
2009-04-29, 23:10
Ett unikt koncept med kooperativa hyresrätter. Så kan planerna som byggföretaget Lindbäcks bygg i Piteå smider, enkelt beskrivas. Ett helt nytt komplex med 42 lägenheter ska byggas i Piteå centrum.
Klicka här för att läsa hela artikeln... (http://www.pitea-tidningen.se/nyheter/senaste_nytt/artikel.aspx?ArticleId=4599210)

Unika hyresrätter byggs i Piteå
Nya lägenheter på mejeritomten Det handlar om kooperativ hyresrätt, som är den fjärde boendeformen vid sidan av hyresrätt, bostadsrätt och äganderätt. I två huskroppar med gemensam innergård ska 42 lägenheter byggas på den gamla mejeritomten, som Lindbäcks bygg har ägt i 15 år och ...
Trähusbyggföretaget Lindbäcks bygg i Öjebyn satsar på hemmaplan. Ett helt nytt kvarter med en ny form av boende byggs i Piteå centrum. Enligt fabrikschef Stefan Lindbäck sjuder Öjebyföretaget av framtidstro.
Klicka här för att läsa hela artikeln (Norrbottens-Kuriren)... (http://www.kuriren.nu/nyheter/artikel.aspx?articleid=4840777)
Klicka här för att läsa hela artikeln (Norrbottens-Kuriren)... (http://www.kuriren.nu/nyheter/artikel.aspx?articleid=4843611)

Första kooperativa hyresrätten i norr
Bygg- och fastighetsbolaget Lindbäcks satsar på kooperativa hyresrätter i centrala Piteå. 42 lägenheter byggs med inflyttning våren 2010. Vi vill kunna erbjuda ett bra och sunt alternativ till dagens boendeformer.
Klicka här för att läsa hela artikeln (Fastighetstidningen)... (http://www.fastighetstidningen.se/web/Forsta_kooperativa_hyresratten_i_norr.aspx)

Satsning på kooperativa hyresrätter i Piteå
Lindbäcks satsar på kooperativa hyresrätter i centrala Piteå - ett rationellt och sunt alternativ på bostadsmarknaden.
Klicka här för att läsa hela artikeln (Webfinanser)... (http://webfinanser.com/nyheter/?id=142721)

Kooperativa hyresrätter - nytt i Piteå
Hyresrätter och bostadsrätter finns redan. Nu är det dags för mellantinget - kooperativa hyresrätter. Ett helt nytt komplex med 42 lägenheter planerar företaget Linbäcks bygg för i Piteå centrum.
Klicka här för att läsa hela artikeln... (http://svt.se/2.56952/1.1539428/kooperativa_hyresratter_-_nytt_i_pitea)