handdator

Visa fullständig version : JM: "Stabiliserad efterfrågan på andrahandsmarknaden" - E24


Admin
2009-04-28, 23:00
Efterfrågan på bostadsrätter på andrahandsmarknaden har stabiliserats inom attraktiva områden under inledningen av året. Det skriver JM i sin rapport som en kommentar till affärsområdena Bostad Stockholm och Bostad Riks. För Stockholm har den lägre ...
Klicka här för att läsa hela artikeln (E24)... (http://www.e24.se/branscher/fastighetbygg/artikel_1278153.e24)

Efterfrågan på bostadsrätter på andrahandsmarknaden har stabiliserats inom attraktiva områden under inledningen av året. Det skriver JM i sin rapport som en kommentar till affärsområdena Bostad Stockholm och Bostad Riks.
Klicka här för att läsa hela artikeln (Dagens Industri)... (http://di.se/Avdelningar/Telegram.aspx?agency=Direkt&dreTN=927171&o=sp3)

Bygg- och fastighetsbolaget JM har sett enstabilisering av efterfrågan på bostadsrätter på andrahandsmarknaden under inledningen av året. Det skriver JM i delårsrapporten.
Klicka här för att läsa hela artikeln (Euroinvestor)... (http://www.euroinvestor.se/news/shownewsstory.aspx?storyid=10367062)

Bygg- och fastighetsbolaget JM har sett en stabilisering av efterfrågan på bostadsrätter på andrahandsmarknaden under inledningen av året. Det skriver JM i delårsrapporten.
Klicka här för att läsa hela artikeln (Privata Affärer)... (http://www.privataaffarer.se/nyheter/direkt/telegram/?id=1194123)