handdator

Visa fullständig version : Renovera billigt med rot-avdrag - Helsingborgs Dagblad


Admin
2009-04-26, 22:32
Att bygga om hemma är lockande så här till våren. Lånen är billiga och rot-avdraget halverar kostnaden för hantverkstjänster. Rot-avdrag Avdraget gäller reparation, underhåll, om- eller tillbyggnad av småhus och bostadsrätter.
Avdraget gäller reparation, underhåll, om- eller tillbyggnad av småhus och bostadsrätter. Arbetena bör typiskt sett vara sådana som utförs i eller i nära anslutning till bostaden.

För jobb som görs efter halvårsskiftet slipper du den omvägen. Då får du pengarna direkt i handen. Precis som med skatteavdraget för hushållsnära tjänster förenklas hanteringen då genom att du bara betalar halva kostnaden till hantverkaren. Hantverkaren får sedan i sin tur begära pengarna från Skatteverket.
Klicka här för att läsa hela artikeln (Helsingborgs Dagblad)... (http://hd.se/bostad/2009/04/26/renovera-billigt-med-rot-avdrag/)

Renovera billigt med rot-avdrag
Att bygga om hemma är lockande så här till våren. Lånen är billiga och rot-avdraget halverar kostnaden för hantverkstjänster. Rot-avdraget ska sätta fart på byggbranschen är tanken.
Klicka här för att läsa hela artikeln (Norrköpings Tidningar)... (http://www.nt.se/ekonomi/artikel.aspx?articleid=5176266)