handdator

Visa fullständig version : Fritidshusbarometern: Öland och Västervik på topplistan över lediga fritidshus


Admin
2009-04-23, 10:11
Den som söker sommarstuga i närheten av Kalmar har mycket att välja på.
Klicka här för att läsa hela artikeln (Newsdesk)... (http://www.newsdesk.se/pressroom/bovision/pressrelease/view/fritidshusbarometern-oeland-och-vaestervik-paa-topplistan-oever-lediga-fritidshus-288919)

Fritidshusbarometern: Gotland på topplistan över lediga fritidshus
Den som söker sommarstuga på Gotland har mycket att välja på. Det visar statistik från bovision.se som placerar ön på femte plats över kommuner med flest fritidshus till salu just nu.
Klicka här för att läsa hela artikeln (Newsdesk)... (http://www.newsdesk.se/pressroom/bovision/pressrelease/view/fritidshusbarometern-gotland-paa-topplistan-oever-lediga-fritidshus-288916)
http://hotpot.se/php/vb/images/misc/progress.gif
Fritidshusbarometern: Karlskrona på topplistan över lediga fritidshus
Den som söker sommarstuga i närheten av Karlskrona har många valmöjligheter, visar statistik från bovision.se. Kommunen finns med bland de 25 med flest lediga fritidshus just nu.
Klicka här för att läsa hela artikeln (Newsdesk)... (http://www.newsdesk.se/pressroom/bovision/pressrelease/view/fritidshusbarometern-karlskrona-paa-topplistan-oever-lediga-fritidshus-288905)

Fritidshusbarometern: Skåne dominerar topplistan över lediga fritidshus
Den som söker sommarstuga i Skånetrakten har ett digert utbud att välja på, visar statistik från bovision.se.
Klicka här för att läsa hela artikeln (Newsdesk)... (http://www.newsdesk.se/pressroom/bovision/pressrelease/view/fritidshusbarometern-skaane-dominerar-topplistan-oever-lediga-fritidshus-288907)

Fritidshusbarometern: Norrköping på topplistan över lediga fritidshus
Den som söker sommarstuga i närheten av Norrköping har många valmöjligheter. Det visar statistik från bovision.se, som placerar kommunen på elfte plats bland kommuner med flest lediga fritidshus just nu.
Klicka här för att läsa hela artikeln (Newsdesk)... (http://www.newsdesk.se/pressroom/bovision/pressrelease/view/fritidshusbarometern-norrkoeping-paa-topplistan-oever-lediga-fritidshus-288913)

Fritidshusbarometern: Uppsala, Östhammar och Heby på topplistan över lediga fritidshus
Den som söker sommarstuga i närheten av Uppsala har mycket att välja på. Det visar statistik från bovision.se som placerar Uppsala, Östhammar och Heby på topplistan över kommunerna med flest fritidshus till salu just nu.
Klicka här för att läsa hela artikeln (Newsdesk)... (http://www.newsdesk.se/pressroom/bovision/pressrelease/view/fritidshusbarometern-uppsala-oesthammar-och-heby-paa-topplistan-oever-lediga-fritidshus-288921)

Fritidshusbarometern: Malung-Sälen och Älvdalen på topplistan över lediga fritidshus
Den som söker sommarstuga i Dalarna kan med fördel sikta in sig på Malung-Sälen eller Älvdalen. Det visar statistik från bovision.se som placerar dem på topplistan över kommunerna med flest fritidshus till salu just nu.
Klicka här för att läsa hela artikeln (Newsdesk)... (http://www.newsdesk.se/pressroom/bovision/pressrelease/view/fritidshusbarometern-malung-saelen-och-aelvdalen-paa-topplistan-oever-lediga-fritidshus-288910)