handdator

Visa fullständig version : 53 råd om räntan


Admin
2009-04-21, 21:53
Riksbanken halverar reporäntan till historiska 0,5 procent. Hur mycket billigare blir ditt bolån? Bankernas privatekonomer ger råd. Läs chatten här.
Jag och min tjej har just köpt en bostadsrätt med rörlig ränta. Är det dags att binda...och i så fall för hur länge. Historiskt är de långa räntorna faktiskt extremt låga. Ska man passa på?
Ingela Gabrielsson, Nordea: Hej, Just nu är det bättre att ha rörlig ränta, men då gäller det att hänga med när de börjar vända uppåt och då kan det gå fort! Planerar ni att bo kvar länge i bostaden tycker jag det är en bra ide att binda åtminstone en del av lånen på fem år.
Klicka här för att läsa hela artikeln (Veckans Affärer)... (http://www.va.se/nyheter/2009/04/21/chatt-med-privatekonomer/)

Privatekonomernas råd efter sänkningen - 2009-04-21
Jag och min tjej har just köpt en bostadsrätt med rörlig ränta. Är det dags att binda...och i så fall för hur länge. Historiskt är de långa räntorna faktiskt extremt låga. Ska man passa på? Ingela Gabrielsson, Nordea Hej, Just nu är det bättre att ha ...
Klicka här för att läsa hela artikeln (Privata Affärer)... (http://www.privataaffarer.se/nyheter/200904/chatta-med-privatekonomern/index.xml)