handdator

Visa fullständig version : Fler bostäder till salu den närmaste tiden


Admin
2009-04-02, 12:12
En stor majoritet av fastighetsmäklarna i Stockholms län gör bedömningen att antalet småhus och bostadsrätter till salu kommer att öka de närmaste tre månaderna.
Klicka här för att läsa hela artikeln... (http://webfinanser.com/nyheter/?id=137287) Webfinanser

Västmanlands län: Fler bostäder till salu den närmaste tiden i Västmanland
Antalet bostäder till salu i Västmanlands län bedöms öka de närmaste tre månaderna, samtidigt bedömer merparten av fastighetsmäklarna i Västmanland att priserna kommer att vara oförändrade den närmaste tiden.
Klicka här för att läsa hela artikeln... (http://webfinanser.com/nyheter/?id=137289) Webfinanser

Uppsala län: Fler bostäder till salu den närmaste tiden i Uppsala län Antalet bostäder till salu i Uppsala län bedöms öka de närmaste tre månaderna, samtidigt bedömer merparten av fastighetsmäklarna i länet att bostadsköparna har tröttnat på homestyling.
Klicka här för att läsa hela artikeln... (http://webfinanser.com/nyheter/?id=137286) Webfinanser

Värmlands län: Fler bostäder till salu den närmaste tiden i Värmland
Antalet bostäder till salu i Värmland bedöms öka de närmaste tre månaderna, samtidigt bedömer merparten av fastighetsmäklarna att bostadsköparna har tröttnat på homestyling.
Klicka här för att läsa hela artikeln... (http://webfinanser.com/nyheter/?id=137285) Webfinanser

Jönköpings län: Fler bostäder till salu den närmaste tiden i Jönköpings län
Antalet bostäder till salu i Jönköpings län bedöms öka de närmaste tre månaderna, samtidigt bedömer merparten av fastighetsmäklarna i länet att bostadsköparna har tröttnat på homestyling.
Klicka här för att läsa hela artikeln... (http://webfinanser.com/nyheter/?id=137290) Webfinanser

Örebro län: Fler bostäder till salu den närmaste tiden i Örebro län Antalet bostäder till salu i Örebro län bedöms öka de närmaste tre månaderna, samtidigt bedömer merparten av fastighetsmäklarna i länet att bostadsköparna har tröttnat på homestyling.
Klicka här för att läsa hela artikeln... (http://webfinanser.com/nyheter/?id=137288) Webfinanser

Allt fler bostäder till salu i länet - Sörmland
Enligt Mäklarsamfundet kommer allt fler bostäder att vara till salu i Sörmland de närmsta tre månaderna. Allt fler kommer att vilja sälja samtidigt som både intresset för att köpa hus och lägenheter bli större.
Framförallt gäller det småhus men även bostadsrätter. Men enligt kommunikationsansvarig på Mäklarsamfundet gör lågkonjunkturen att marknaden kan svänga snabbt och det kan röra sig om en tillfällig återhämtning. Enligt flera av länets mäklare är det ...
Klicka här för att läsa hela artikeln... (http://www.sr.se/cgi-bin/sormland/nyheter/artikel.asp?Artikel=2744673) Sveriges Radio Sörmland

Gävleborgs län: Fler bostäder till salu den närmaste tiden i Gävleborg - Newsdesk
Utbudet av bostadsrätter kommer däremot att vara oförändrat. Samtidigt är marknaden svårbedömd med anledning av rådande konjunkturläge och det kan röra sig om en tillfällig återhämtning, säger Bessie Wedholm, kommunikationsansvarig på Mäklarsamfundet.
Klicka här för att läsa hela artikeln... (http://www.newsdesk.se/pressroom/maklarsamfundet/pressrelease/view/gaevleborgs-laen-fler-bostaeder-till-salu-den-naermaste-tiden-i-gaevleborg-284235) Newsdesk (pressmeddelande)

Jämtlands län: Fler bostäder till salu i Jämtlands län den ... - Newsdesk
Antalet bostäder till salu i Jämtlands län bedöms öka den närmaste tiden, detta gäller såväl småhus som bostadsrätter. Samtidigt bedömer hälften av fastighetsmäklarna i Jämtland att priserna på bostäder kommer att stiga den närmaste tiden.
Klicka här för att läsa hela artikeln... (http://www.newsdesk.se/pressroom/maklarsamfundet/pressrelease/view/jaemtlands-laen-fler-bostaeder-till-salu-i-jaemtlands-laen-den-naermaste-tiden-284232) Newsdesk (pressmeddelande)

Fler bostäder till salu och till högre priser tror mäklarna - Östersund
Östersund. Länets fastighetsmäklare tror att det kommer att bli fler bostäder i länet till salu framöver, både småhus och bostadsrätter. Hälften av fastighetsmäklarna i länet tror dessutom att priserna kommer att stiga den närmaste tiden.
Klicka här för att läsa hela artikeln... (http://ltz.se/nyheter/bostad/1.929730) Länstidningen Östersund