handdator

Visa fullständig version : Bostadpriserna fortsätter upp


Admin
2009-03-11, 11:52
E24
I februari steg medelpriset för en bostadsrätt i landet med 5 procent, medan villapriserna gick upp med 1 procent. Källa: Märklarstatistik. Statistiken baseras på försäljningen av 5 445 bostadsrätter och 2 314 villor i landet under februari månad 2009.
Klicka här för att läsa hela artikeln... (http://www.e24.se/pengar24/bostad/artikel_1161231.e24)

Bopriser stiger trots lågkonjunktur
Sveriges Radio
Klicka för grafikBostadspriserna steg i februari, visar nya siffror från Mäklarstatistik. Och uppgången förklaras huvudsakligen av de låga boräntorna. En rörlig tremånadersränta på ungefär 2,3 procent, och i vissa fall också under 2 procent, ...
Klicka här för att läsa hela artikeln... (http://www.sr.se/ekot/ekonomiekot/amnessida.asp?programID=178&Nyheter=&grupp=3692&artikel=2691430)

Bopriserna upp i februari
Norrtelje Tidning
Bostadspriserna ökade under februari jämfört med föregående månad. I Storstockholm har priserna på bostadsrätter ökat med fyra procent, medan villapriserna har gått upp med tre procent, visar siffror från mäklarstatistik.se.
Klicka här för att läsa hela artikeln... (http://www.norrteljetidning.se/nyheter/artiklar/id/6812)

Östran
Bostadspriserna fortsätter att stiga trots lågkonjunkturen. I februari gick priserna på bostadsrätter upp med fem procent och på villor med en procent, enligt siffror från Mäklarstatistik, uppger Ekot.
Klicka här för att läsa hela artikeln... (http://www.ostran.se/sveriges_nyheter/bostadspriserna_fortsaetter_uppaat)