handdator

Visa fullständig version : Sanningen om ESF 2008


Admin
2008-09-20, 04:16
Ett inlägg som avviker från alla övriga i detta forum, eftersom inlägget inte direkt har med bostadsrätter att göra, men jag är bara så förbannad !

Media ger gärna sken av att Reclaim the Streets och andra demonstrationer på något sätt kan vara kopplade till ESF 2008.
Inget kan vara mer fel !!!

Sanningen är att dessa idiotdemonstrationer är helt skilda från ESF 2008.
ESF 2008 är ett socialt forum med en fredlig demonstration som ska gå av stapeln idag kl. 14.00.

Jag jobbar själv med säkerheten inom ESF 2008 och kan garantera att sjuka organisationer som Reclaim the Streets inte har det minsta med ESF 2008 att göra.

Media måste vara tydliga med att det inte finns någon koppling mellan ESF och externa grupper som bara förstör för alla parter.

Reclaim The Streets spraymålade väggar och fönster mellan Triangeln och Stadshuset, där bl.a. HSB:s fönster klottrades ner.
Se bild nedan, som tyvärr är av usel kvalitet eftersom jag tog den med min mobilkamera i nattljus (det är eg. bara på fönstret längst till vänster som förstörelsen syns i denna bild).
Brf Triangeln var en av de mest drabbade i detta sammanhang.


http://hotpot.se/Bild1/hsb-reclaim-the-streets.jpg


Reclaim The Streets har förstört även andra delar av Malmö med sitt barnsliga klotter på väggar, gator och trottoarer.

Själv har jag aldrig i hela mitt liv demonstrerat mot något, men om någon startar en demonstration mot Reclaim The Streets så går jag gärna i täten för denna.

Ett förslag jag har är att spärra in alla Reclaim The Streets-dårar i burar. Sedan kan man låta de djurrättsaktivister som dödar minkar genom att släppa ut dem i naturen göra samma sak med Reclaim The Streets-dårarna. Till slut kanske det på detta sätt skett en rejäl utrensning, och mer konstruktiva arbeten för att förändra till det bättre kan ta över.

Se även Bakom linjerna vid Triangeln (http://sydsvenskan.se/esf/article370225/Bakom-linjerna-vid-Triangeln.html)

Admin
2008-09-20, 13:58
Det sägs att saneringen efter Reclaim The Streets vandalisering i natt uppgår till 70.000 kr (minst) och det tycker jag man ska se till att de ansvariga får betala.
Att de skyddar sina ansikten för att dölja sin identitet är inte något som ska fungera för att klara sig undan.

Se Saneringen kan uppgå till 70 000 kronor (http://sydsvenskan.se/esf/article370266/Saneringen-kan-uppga-till-70-000-kronor.html)