handdator

Visa fullständig version : Nakenchock - partiledare strippar i TV !


Admin
2010-09-15, 10:03
Utfrågningarna av partiledarna tenderar att fungera likadant varje gång. Det gör det lätt att vara partiledare när det mest bara är samma frågor som kommer tillbaka från valår till valår.
I utfrågningen igår i TV4 så fick partiledarna i alliansen emellertid en ny fråga anpassad till alliansens politik med att man måste ta vilket jobb som helst när man är arbetslös, där Maud Olofson sa att det bara var att gilla läget, och att det är viktigare med arbetskollegor än något annat (t.ex. livskvalitet).
Frågan inleddes till Göran Hägglund (Kd);
Om du blev utan jobb, skulle du städa Jan Björklunds toaletter?
Efter de sedvanliga undanglidningarna åt alla håll för att försöka undvika svara på frågan så lyckades utfrågarna till slut tvinga fram ett svar från Göran Hägglund. Svaret blev; Ja.

Tyvärr gick musten ur utfrågarna efter detta så de orkade inte gå igenom samma tidskrävande procedur för att försöka få svar även från de övriga partiledarna.
Vi vet förstås alla att Göran Hägglunds svar inte var sanningsenligt (jag tror Göran Hägglund drar in runt 110.000 kr/månad idag), men det känns inte rättvist att detta framkom endast för Göran Hägglund. Utfrågarna skulle aldrig gett sig utan låtit frågan gå vidare till samtliga partiledare (även till de rödgröna).

Nåväl, detta inlägg med kvällstidingsretoriken i rubriken var bara för att lobba för en ny superviktig tråd här med absolut unik information (men utan någon nakenchock) som jag strax kommer att lägga in i forumet och som måste läsas. Dessutom omedelbart eftersom innehållet inte är relevant om några dagar!

Se; Unik undersökning bland politiker i bostadsrättsfråga (http://hotpot.se/php/vb/showthread.php?t=13068)