handdator

Visa fullständig version : Grattis på födelsedagen Admin


kluringen
2010-01-27, 21:11
Tack för denna trevliga sajt!
:10::7:

Admin
2010-01-27, 22:33
Tack själv, Kluringen, men samtidigt ska även alla duktiga och engagerade bostadsrättshavare som bidrar med såväl frågor som svar och tips i forumet ha ett stort tack.

Bostadsrättsvärlden är svår att sätta sig in i och intresset för bostadsrättsfrågor - och därmed sin egen ekonomi - är skrämmande dåligt. Därför är det viktigt att väcka intresse för dessa frågor och att göra livet lättare för såväl förtroendevalda som övriga medlemmar.

Oftast vaknar intresset för bostadsrättsfrågorna först när man drabbas av oförrätter eller när det inträffat fel som är svåra att rätta upp när de väl inträffat. Med bara lite engagemang bland fler medlemmar, och en gnutta förebyggande arbete, så är jag övertygad om att det skulle fungera avsevärt bättre ute i föreningarna.

kluringen
2010-01-28, 11:54
Först köper man en bostadsrätt för millioner. Sen lägger man ytterligare hundratusentals på förbättringar men struntar i att engagera sig i hur föreningen förvaltar ens investering. Visst är det märkligt.

Det är ovärderligt att det finns ett forum som denna som kan sprida kunskap och på sikt påverka överheten såsom bostadsrättsorganisationer, politiker och lagstiftare.

Små privata bostadsrättsföreningar påverkas också av de stora bostadsrättsorganisationerna eftersom dessa har stor inflytande på politiker och lagstiftare.

:7::7::7::7:Tack än en gång Admin för att du är den eldsjäl som du är.