Warning: include(block.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/hotpot.se/public_html/php/gbhsb/index.php on line 3

Warning: include(block.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/hotpot.se/public_html/php/gbhsb/index.php on line 3

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'block.php' for inclusion (include_path='.') in /var/www/hotpot.se/public_html/php/gbhsb/index.php on line 3
Forum / gstbok - Om HSB/Brf, BoRevision och BoLina - anslagstavla
Sida: << | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | >> | Nästa   av 276 sidor.
Bokmärke   Index   [Meny]    / visa    till
Startsida, Bolina, BoRevision, Riksbyggen, SBC - Allt om bostadsrätter

Nytt forum (ersätter gamla forumet)TÄNKVÄRT

Det krävs ett helt nytt sätt att tänka
för att lösa de problem vi skapat
med det gamla sättet att tänka.
Albert Einstein


Fd. ledamot i brf

När det gäller påhopp så bör man nog stänga av Stephen lika väl om mig då, alla inläggen han skriver om sin styrelse o styrelsemedlemmarna är ju bara påhopp. Namnger personer om förskingring, lögner o gud vet allt.

Och G-I, om han nu har så mycket matriel om fiffel varför polisanmäler han inte styrelsen då? Det har jag frågat 100 gånger här. Självklart ska en styrelse som förskingrar m m få stå för det men då ska man ju ha en ekoutredning o fällas i domstol.

Sitta här o skriva har ingen verkan (inte den han vill iaf).

o admin: Jag tror det knappsat det har någon betydelse om du skulle anmäla mig till Bredbandsbolaget, dom lär nog inte stänga av min uppkoppling för att du tycker det.

Trevlig helg!

February 23 2007 (1998) e
    Kommentar av Admin
Ja, Stephan skriver om sin styrelse. Denna styrelse har naturligtvis all rätt att här bemöta vad Stephan skriver, men denna styrelse har valt att inte göra så. Det finns inget i reglerna för detta forum att Stephan inte får skriva vad han tycker om sin styrelse eller avslöja vad som pågår bakom denna styrelses lyckta dörrar. Läs gärna reglerna en gång till.

Som en liten kommentar till din fråga till G-I så kan jag ställa en motfråga.
Varför tror du att så många styrelser kommer undan med lag- och stadgebrott?
Det är samma svar på denna fråga som på din fråga.

Ännu en kommentar.
En granne till mig (till min sommarstuga) har år 2003 begått ett allvarligt brott med urkundsförfalskning, där han lurat till sig pengar från olika håll under förespegling att det fanns en förening (som bevisligen ej finns). Ett brott som ger upp till 2 års fängelse. Han borde sitta bakom lås och bom. Men han har klarat sig helt och hållet från alla brottsliga handlingar som han begått. Alla bevis finns svart på vitt för de brott han begått. Men vi lever i ett land där man kan begå brottsliga handlingar utan att straffas för detta (rättssystemet är inte riktigt vad det borde vara).

Du tror inte Bredbandsbolaget skulle stänga av din uppkoppling för att du bryter mot reglerna i detta forum? Well, fortsätt med dina påhopp och personangrepp så får vi se (och ett tips är att läsa igenom vad som står i ditt avtal med Bredbandsbolaget).

Nästa inlägg
Upp - Nästa sida
   

Sveriges enda forum för alla brf-medlemmar

Sveriges största forum för alla i bostadsrätt (HSB, Riksbyggen, SBC).
Här diskuteras allt som hör till bostadsrätter;
demokrati, öppenhet, insyn, information, medbestämmande,
rättigheter, lagar, styrelsens ansvar, stamrörsbyte, etc.
Startsidan om bostadsrättsföreningar

Riksbyggen

Länka gärna till detta forum


Sök bland detta forums inlägg
Sök bland Admins kommentarer
Du kan för närvarande enbart söka på en söksträng åt gången (dvs du kan inte söka på ord som inte kommer direkt efter varandra).


Databas hittas ej.