Warning: include(block.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/hotpot.se/public_html/php/gbhsb/index.php on line 3

Warning: include(block.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/hotpot.se/public_html/php/gbhsb/index.php on line 3

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'block.php' for inclusion (include_path='.') in /var/www/hotpot.se/public_html/php/gbhsb/index.php on line 3
Forum / gstbok - Om HSB/Brf, BoRevision och BoLina - anslagstavla
Sida: << | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | >> | Nästa   av 276 sidor.
Bokmärke   Index   [Meny]    / visa    till
Startsida, Bolina, BoRevision, Riksbyggen, SBC - Allt om bostadsrätter

Nytt forum (ersätter gamla forumet)TÄNKVÄRT

Det krävs ett helt nytt sätt att tänka
för att lösa de problem vi skapat
med det gamla sättet att tänka.
Albert Einstein


J.A

Skatteexplotion på bostadsrätter.

Det går inte att posta länkar varken i inlägget eller under "hemsida" men se SBCs eller HSBs hemsida för mer information.

Inte helt nytt men en klar punkt på kommande styrelsemöte iaf. Betydande avgifthöjningar i synnerhet i Öresundsregionen (Malmö, Lund m.m) spås av SBC och även tror jag HSB.

June 28 2006 (1101) e
    Kommentar av Admin
Det går att lägga in länkar i fältet för detta. Anledningen till att det inte gick i detta fall var för att länken i sig uppfyllde ett av många kriterier som gäller för vilka länkar som inte ska accepteras.

Länken du försökte lägga in var naturligtvis helt ok, men någonstans måste man sätta gränserna vid den automatiska kontrollen, och då råkade den aktuella länken hamna på fel sida om denna gräns .


En kommentar.
Precis som du säger J.A. så är denna fråga inte helt ny, men då har man också kunnat göra något åt detta.

Mig veterligen har ingen tagit något steg i rätt riktning. Vi kommer att få rekordhöga skatter efter nästa taxering, och denna bisarra höjning på upp till 60 % (i Öresundsregionen) är tydligen avsiktlig. Det är inget "räknefel". Det räcker inte med de 25 miljarder kronor staten drar in enbart på fastighetsskatten, varje år!

Som vi känner till är regeringen emot bostadsrätter, och att tynga ner bostadsrättshavare under stora skatter verkar vara regeringens sätt att stoppa denna form av boende.

När nu regeringen tappar intäkter från sin spel- och spritverksamhet så vill de hitta andra vägar att dra in pengar. Då uppfattas tydligen bostadsrättshavare som en rik grupp i samhället... som man kan pressa ut mer pengar från.

OBS!
Detta är en valfråga!
Som bostadsrättshavare är det omöjligt att stödja ett parti som inte klart uttalar att dubbelbeskattning av bostadsrättshavare ska bort och att den aviserade höjningen ej ska genomföras! Se till att rösta rätt!Det politiska parti som inte lämnar 100 % klart besked (ett löfte som inte kan återtas) i denna fråga kan du omöjligen rösta på. Acceptera inga vaga löften om "justeringar", som efter valet inte betyder någonting !

Nästa inlägg
Upp - Nästa sida
   

Sveriges enda forum för alla brf-medlemmar

Sveriges största forum för alla i bostadsrätt (HSB, Riksbyggen, SBC).
Här diskuteras allt som hör till bostadsrätter;
demokrati, öppenhet, insyn, information, medbestämmande,
rättigheter, lagar, styrelsens ansvar, stamrörsbyte, etc.
Startsidan om bostadsrättsföreningar

Riksbyggen

Länka gärna till detta forum


Sök bland detta forums inlägg
Sök bland Admins kommentarer
Du kan för närvarande enbart söka på en söksträng åt gången (dvs du kan inte söka på ord som inte kommer direkt efter varandra).


Databas hittas ej.