Motion #91B - Fastighetsboxar

Eftersom styrelsen inte informerar, och inte upplyser om något som planeras, samt inte är det minsta intresserade av vad medlemmarna tycker och vill (och tror sig ha rätt att bete sig så illa mot delägarna i föreningen) så vet vi inget om vad som är tänkt avseende fastighetsboxar.

Det är idag klarlagt att inget krav finns på att införa fastighetsboxar, men vi vet varken om styrelsen vet detta, eller om de bryr sig.

Därför krävs att stämman tar ett beslut för att säkra oss mot att styrelsen inte inför fastighetsboxar i föreningen, mot medlemmarnas vilja.Jag yrkar att;
  1. Fastighetsboxar ska inte införas i föreningen.

lgh 47 - 2009-01-31 - Forum för bostadsrätter: http://hotpot.se/forum
Styrelsens/HSBs svar:

Motion nr 91B om fastighetsboxar

Styrelsen vill med anledning av motionen avge följande svar:

Styrelsen är medveten om att det inte längre finns något krav på fastighetsboxar och har inte för avsikt att införa några sådana. Någon anledning för föreningsstämman att besluta i saken finns därmed inte.

Min kommentar (1): Styrelsen instämmer i motionen men vill ändå att stämman ska avslå motionen. Varför?
Naturligtvis behöver stämman ta ett beslut i denna fråga, dels så att inte styrelsen ändrar sig rätt vad det är och - som alltid annars - helt utan att informera medlemmarna om detta.

Styrelsen anser sig härmed ha besvarat motionen och föreslår att förenings-stämman avslår motionen.

Övriga motioner


Tipsa en vän

FORUM

Vad fungerar bra/dåligt i din förening?

Om du har några synpunkter om din brf, om din bostadsorganisation (HSB, SBC, Riksbyggen) eller frågor om att bo i bostadsrätt, dela gärna med dig av dessa genom att klicka här! (Index)
Sedan finns det även en enklare gästbok.