Byt leverantör från Telia i HSB Bolina

Om du som som bor inom HSB Malmö fortfarande har det dyra Telia-alternativet i HSB Bolina så byter du leverantör av bredband genom att först kontakta Telia för uppsägning av ditt befintliga abonnemang på;

020 - 755 766

För att teckna nytt abonnemang kontakta sedan någon av de leverantörer som finns i Bo-Lina.

Klicka här för att se information som priser samt telefonnummer för att teckna nytt avtal för bredband

OBS!
Telia och Tele2 är två alternativ som du definitivt inte ska välja!!!

Jag har noterat att många brf:ar inom HSB Malmö har kvar sin e-post på HSB Malmös e-post server. Det är naturligtvis högst olyckligt, eftersom detta innebär att HSB Malmö kan gå in och läsa den e-post som förekommer i alla dessa föreningar, för att därmed skapa sig konkurrensfördelar. Jag säger inte att så sker, för det är naturligtvis inget jag (lika lite som någon annan utanför HSB) kan kontrollera, men jag säger att HSB har denna möjlighet så länge föreningen har sin elektroniska brevlåda liggandes kvar på HSB Malmös e-post server!

HSB Malmö borde ha gått ut och rekommenderat föreningarna att flytta sin epost från HSB Malmös server just för att visa att man är ärlig. Men HSB Malmö har i stället gjort tvärtom.

Såväl privatpersoner som bostadsrättsföreningar bör snarast byta leverantör från Telia (eller Tele2) och flytta över sin e-post till en epost server utanför HSB:s väggar.


Se även;
Gruppanslutning HSB Bolina (bredband samt fast telefoni)

Priser för de olika bredbandsleverantörerna i HSB Bolina 2.0 - Uppdaterad info!

MOBIL SURF - INTERNET I NALLEN
Mobilt bredband - vilket är billigast och bäst?

Tipsa en vän
  Pusha

FORUM

Vad fungerar bra/dåligt i din förening?

Om du har några synpunkter om din brf, om din bostadsorganisation (HSB, Riksbyggen, SBC) eller frågor om att bo i bostadsrätt, dela gärna med dig av dessa genom att klicka här!
Senaste inlägg
(rss-reader för Google Chrome)